Reviews geschreven door Lisa (20722)

Max Models - Max to the max

0

Review:
I love you!

Sterke punten:
Max heeft me heel erg geholpen. Ik zot nu 2 jaar bij max en ben helemaal tevreden. Voor deze twee jaar zat ik ergens anders maar bij max word ik veel meer geaccepteerd ik ben ze hier heel dankbaar voor, Mijn eeuwige rots.

Liss beveelt Max Models aan bij vrienden/bekenden

Fresh Model Management - Not Fresh, not healthy

1

Review:
Ik was model bij Fresh model management toen Fresh nog niet zo lang bestond, 2 jaar geleden ben ik bij ze weggegaan en naar een ander bureau gegaan waar ik nu heel gelukkig ben. Ik zou wel graag iedereen voor freshmm willen waarschuwen.

Sterke punten:
Geen ze hebben veel slechte dingen gedaan

Zwakke punten:
Ik moest me heel vaak laten meten en wegen en als het 'te veel' was had ik een groot probleem. Ze hebben me toen verteld gewoon komkommer, sla of worteltjes te eten als ik honger heb zodat ik sneller gewicht kwijt zou raken. Ze hebben me namen genoemd van rondere mensen, dieren en objecten en me daar mee vergeleken en me hierdoor heel onzeker over mezelf gemaakt. Ik besloot dus te stoppen met modellen werk. Sinds ik weer ben begonnen gaat alles veel beter ik voel me fit en gezond en word in alles gesteund. Heel anders dan bij Freshmm dus. Ik ben dus blij dat ik daar weg ben en net op tijd denk ik. Dus wees gewaarschuwd.

Lisa beveelt Fresh Model Management NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 19 mei 2013

Geschreven door: Lisa

Reactie op: Not Fresh, not healthy

Ik vergat te melden dat ik nu bij max Models zit waar ik heel erg blij ben en ze zijn dan ook zeker een bezoekje waard.