Ben je op zoek naar modellen voor een film, commercial, mode shows en meer? Moeten de modellen en acteurs professioneel zijn? Breng dan snel een bezoekje op de website van ID Casting. Dit bedrijf is namelijk een creatieve modellen- en castingbureau waar men naast een ruim bestand aan professionele acteurs en modellen, mannequins, hostesses en andere representatives, de juiste specialisten vindt voor invulling van kwalitatieve producties als foto- en fashionshoots, (bedrijfs)films, commercials, modeshows, beurzen en meer. Dit bedrijf heeft als voornaamste doel om te kunnen voorzien in passende en creatieve oplossingen voor foto- en filmproducties waarbij maatwerk centraal staat. Dit bedrijf houdt verder zaken als kwaliteit, heldere communicatie, snelheid en flexibiliteit hoog in het vaandel. Er wordt altijd eraan gewerkt om producties in elkaar te zetten met een eigen gezicht en identiteit. Dit bedrijf heeft een bestand van ongeveer 12.000 professionals, die allen zeer enthousiast zijn om ingezet te worden voor een commercial, filmpje en meer. Dit bedrijf heeft ook jarenlange ervaring dan wel expertise en weet voor elke productie een passende invulling te bieden. De persoonlijke en productieve manier van samenwerken maakt het mogelijk voor dit casting bedrijf om iedere dag weer producties van topkwaliteit te leveren. Voor eerdere projecten en of referenties kan men gerust een kijkje nemen in het portfolio van dit bedrijf. Heb je dus een bedrijf en ben je binnenkort van plan om een bedrijfsfilmpje te laten maken of wil je een nieuwe commercial laten produceren? Maak je kalenders of magazines en ben je op zoek naar professionele modellen voor een fotoshoot? Neem dan snel contact op met ID Casting. Dit bedrijf levert professionele acteurs en modellen op maat. Men weet precies hoe invulling gegeven kan worden aan een bepaalde personage en welke acteurs en of modellen het best ingezet kunnen worden voor een bepaalde productie.

ID|Casting Reviews

  • Heb via ID casting een leuke shoot gedaan voor Dubbelfriss. Goede communicatie en netjes op tijd betaald. Aanrader dus!

    Sterke punten
    Goede communicatie

    Zwakke punten
    Geen

    Door Lisanne op 21 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We hebben een erg leuke fotoshoot gehad in Frejus in Frankrijk. Alles perfect geregeld door ID Casting! Goede communicatie. Super leuke opdracht met het gezin. Mocht er nog eens zoiets voorbij komen, horen wij het graag.

    Sterke punten
    Professioneel Goede communicatie Vriendelijkheid

    Door Joyce op 4 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Deelgenomen aan de workshop Casting Convention 2013. Goede tips gekregen over make-up, kleding, poseren etc.. en een leuke fotoshoot! Gezellige sfeer op een mooie locatie. De foto's, een stuk of 100 waarvan 8 bewerkt, al binnen 2 dagen in de mail! Veel geleerd! (Y)

    Sterke punten
    Goede communicatie Vriendelijk Goede bereikbaarheid Veel informatie Snelle reacties

    Zwakke punten
    Geen

    Door Mexx Dewi op 11 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb laatst deelgenomen aan een workshop bij ID Casting. Ik heb hier veel tips ontvangen over First Impression, Make-up, Kleding en om goed voor de camera te staan. Ze waren erg duidelijk en ook kreeg ik een bom aan informatie over de branche zelf. Gelukkig was hier voor een klein notitieblokje gezorgd zodat je alles goed kon opschrijven en kon terug lezen. De dag verder vond ik goed georganiseerd en de sets waren mooi divers. Ik ben nu gelukkig een stuk wijzer en ben blij dat ik aan deze workshop heb deelgenomen. Ook niet te vergeten ben ik erg tevreden met het eindresultaat.

    Sterke punten
    - Snelle reactie - Duidelijkheid - Veel goede informatie - Vriendelijk

    Zwakke punten
    Geen

    Door FleurSchoon op 24 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik sta al een tijdje bij ID Casting ingeschreven en heb onlangs mijn eerste commerciele fotoshoot voor hen gedaan. Vanaf de eerste mails waren ze eerlijk en duidelijk. Alles was goed geregeld en alle vragen waren snel beantwoord. De opdrachtgever en de fotograaf waren allemaal zeer vriendelijk en waren ook van hoge mening over het bureau. Mijn profiel op de website is ook altijd up to date met varieteit aan foto's, je ziet dat het mensen zijn die goede kennis hebben van hun branche . Ik hoop er in de toekomst meer te mogen werken met deze bureau!

    Sterke punten
    - duidelijke communicatie - professionaliteit - menselijkheid - eerlijkheid

    Zwakke punten
    geen

    Door Laura M. op 22 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via ID casting geboekt om met het hele gezin richting Frankrijk te gaan. Dat vraagt nogal wat organisatievermogen. Van ons als gezin, maar ook van het bureau als tussenpersoon! Verrast waren we toen we werden gebeld en bleek dat we al ver in de procedure zaten. Toen bleek dat we als gezin ons deze hele week vrij konden maken hoopten we natuurlijk ook heel erg dat de boeking door zou gaan. Pas toen alles helemaal rond was en de tickets al waren geboekt kregen we het doorslaggevende nieuws dat we van eerste optie naar boeking waren gegaan!! Geweldig nieuws. Communicatie helemaal perfect. Wij hebben er zin in!!

    Sterke punten
    Snel handelen, Goede bereikbaarheid. Duidelijke communicatie. Vriendelijk!

    Door Kim op 5 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een eerste ervaring met ID!Casting is me goed bevallen. Goede werksfeer en vriendelijke coaching. Professionele aanpak en een geduldige houding van de fotograaf heeft zich vertaald in een mooie en sfeervolle fotoreportage. Ik heb het fijn gevonden hieraan te mogen meewerken.

    Sterke punten
    Door een goede en warme werksfeer is de samenwerking met de fotograaf en andere modellen tot een plezierige klus geworden.

    Zwakke punten
    Kan niets noemen.

    Door Annelies op 23 maart 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Met regelmaat een opdracht gedaan voor ID casting,geweldige mensen.

    Sterke punten
    Op alle punten sterk ,niets op aan te merken.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door Tineke op 20 maart 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • oase -

    Je komt altijd weer in een oase als je een klus voor ID mag doen. Ik hoop weer spoedig zo´n plek te vinden en hoopdat het geen fata morgana zal zijn.

    Sterke punten
    persoonlijk interesse

    Zwakke punten
    hoop ik niet te ervaren.

    Door Kobus op 6 februari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn tweede opdracht voor ID Casting was wederom een ware ervaring. Leuke mensen om me heen die me meteen op mijn gemak stelde. Alles was op en top voorbereid en liep op rolletjes... Een ware belevenis !!!

    Sterke punten
    - Snel - Open - Eerlijk - Duidelijk - Menselijk

    Zwakke punten
    - Geen

    Door M. vd. Berg op 3 februari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • (Y) Leuke shoot en mensen betrouwbaar buro voor herhaling vatbaar 10+.

    Door Rob grandia op 23 januari 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Onlangs mijn eerste opdracht bij ID Casting gehad en dit was een super leuke ervaring. Alles was op tijd en duidelijk geregeld en ik wist precies wat er van me verwacht werd, waar ik moest zijn, hoe laat. Daarnaast waren het ook nog eens hele leuke mensen waar ik mee mocht werken, zeker een aanrader! Ik verheug me nu al op een volgende samenwerking!

    Sterke punten
    duidelijk goed geregeld goede samenwerking goede sfeer met leuke mensen altijd snel antwoord op mail

    Zwakke punten
    Geen

    Door Lisa T. op 23 januari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Met regelmaat voor ID-casitng gewerkt. Erg fijn bureau, persoonlijk, goed te bereiken via mail/telefoon, betrouwbaar én prettig in de omgang. Hier werk ik graag voor!

    Sterke punten
    zie boven

    Zwakke punten
    GEEN!

    Door Udo K op 23 januari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn dochter heeft onlangs een fotoshoot gedaan via ID Casting. Ze stond er al een poosje ingeschreven. Het contact is al die tijd prima geweest, vriendelijk, enthousiaste reacties na het sturen van een update, bezorgde mij een ontzettend prettig gevoel. Ik ken meerdere bureaus die hier een voorbeeld aan kunnen nemen. Ook de communicatie over de opdracht verliep voorspoedig, duidelijke informatie. Wij hadden het geluk Bo te ontmoeten tijdens de shoot, erg leuk om kennis met haar te maken.

    Sterke punten
    Communicatie, in alle vormen. Duidelijk. Persoonlijk contact. Enthousiast. Geen loze beloftes.

    Zwakke punten
    GEEN!

    Door Maaike v.D. op 23 januari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Laatste een opdracht gedaan voor ID casting. Ik ben erg tevreden. Ik werk al bijna 15 jaar in deze branche en heb al voor heel wat bureau's gewerkt. Niet altijd was de ervaring daarmee goed. Een veel voorkomend probleem is dat bureau's te laat of helemaal niet betalen, een te lage vergoeding doorberekenen voor de opdracht en niet duidelijk zijn in hun communicatie. Maar ID casting is goed, kan ik iedereen aanraden! Voor dit bureau wil ik wel vaker werken!!

    Sterke punten
    - goede dagfee - duidelijke informatie over de opdracht - snel antwoord op mail. - snelle betaling

    Zwakke punten
    niet van toepassing

    Door Olga Akse op 27 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Onlangs heb ik mijn eerste fotoshoot voor IDcastings gedaan. Het contact met Bo (IDcastings) is heel prettig en persoonlijk. De opdracht was ook super! Wat ik fijn vond is dat ik van Bo na de opdracht direct (positieve) feedback kreeg over hoe de opdrachtgever het had ervaren. Op naar de volgende opdracht! :-)

    Sterke punten
    Persoonlijke een vriendelijke benadering Snel antwoord op email Leuke opdrachten

    Door Alice op 23 oktober 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Inmiddels twee leuke opdrachten voor Bo (ID Casting gedaan) en kan alleen maar positief zijn: goed geregeld, persoonlijk, netjes met betalen. Aanrader!

    Door Alex op 10 oktober 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • LEUK! -

    Tamelijk onverwacht kwam ik bij ID casting terecht voor een fotoshoot voor de paasfolder van Groenrijk. Ik moest me nog wel even inschrijven, maar verder verliep alles op rolletjes. Duidelijk contact met Bo gehad over de opdracht en het team waar ik uiteindelijk mee werkte was echt top. Ik zie uit naar een vervolg!

    Sterke punten
    Kleinschalig, dus persoonlijk, maar groots in opdrachten. Leuke opdrachtgevers, geen loze beloftes.

    Door Jessica G. op 27 september 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hebben al verschillende opdrachten gehad via Bo (ID-Casting). Ze heeft zelfs een geweldig B&B voor ons geregeld toen we de volgende dag vroeg op het vliegveld moesten zijn. Altijd duidelijk, snel en accuraat. 2x Gehad dat ze vroeg of ze ons voor mocht leggen bij de klant en beide xen zijn we uitgekozen. Ze weet dus goed wat de klant zoekt!

    Sterke punten
    Vriendelijk Duidelijk Stipt Snel Geïnteresseerd Weet wat de klant zoekt!

    Zwakke punten
    Dat het bureau in Brabant zit?! (grapje)

    Door Maris op 26 september 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een fijn bureau om mee samen te werken en voor te werken.

    Sterke punten
    Een bureau wat ook alles goed voor elkaar heeft! Lijnen zijn kort helder en duidelijk. Alles is goed geregeld! En daar hou ik van! Super geregeld.

    Door Wiets(ke) op 25 september 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • via ID casting heb ik een opdracht gekregen voor een fotoshoot. Het contact met medewerkster Bo was erg vriendelijk. Ze heeft alle informatie ruim op tijd gemaild. De informatie was compleet en duidelijk. Ik heb ook feedback gekregen over de opdracht, dit was zeer prettig. Kortom; een fijn bureau.

    Sterke punten
    goede communicatie geeft feedback zend informatie op tijd informatie is compleet

    Door catherine op 25 september 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ID-casting heeft een proactieve en servicegerichte aanpak, waardoor zij zich weten te onderscheiden van de concurrentie. Voor ID-casting heb ik een fotoshoot gedaan. De samenwerking is prettig verlopen, ik heb de juiste informatie volledig en op tijd ontvangen. Bovendien heb ik mijn beeldmateriaal opgestuurd gekregen met een persoonlijke opmerking van de Casting Director.

    Sterke punten
    Servicegericht Mensgericht

    Zwakke punten
    Voor verbetering vatbaar: De website: hier mag wat mij betreft meer opdrachten vermeldt worden waar je als model actief op kunt reageren.

    Door Selda Akbal op 25 september 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Leuke klussen, leuke mensen, en vooral steengoed in hun communicatie! Want helaas vervelend maar waar: veel bureaus zijn tegenwoordig zo slecht met communiceren. Heb voor ID Casting nu al een paar keer mogen werken en steeds weer verliep alles vlekkeloos en was alles duidelijk. Kortom: een fijn bureau om mee samen te werken!

    Sterke punten
    - Sterk in hun communicatie - Persoonlijke aandacht - Duidelijk

    Zwakke punten
    -

    Door Laurien op 20 september 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Inmiddels hele leuke shoot voor ID casting gedaan. Professionels die weten waar het om draait, duidelijke en snelle informatie.... prettige en warme benadering. Fijne mensen om mee samen te werken!

    Sterke punten
    - duidelijke communicatie - hele vriendelijke medewerkers - snel antwoord bij vragen - professioneel en attent

    Zwakke punten
    Geen

    Door Hilly op 19 september 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • mijn ervaring met ID|Casting: * bureau met een hart van goud * altijd vriendelijk * professioneel maar wel informeel * zou elke dag met ze samen kunnen werken

    Sterke punten
    je word behandeld als mens en niet als product.

    Zwakke punten
    -

    Door Renee op 18 september 2012 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek ID|Casting

Schrijf je eigen review