BulletModels - Castingbureau (Max vos de Wael casting director) gespecialiseerd in reclamefotografie, commercials, presentaties, eventmarketing en hostessen.

BulletModels Reviews

 • Ik heb voor Bullet models een hele leuke shoot mogen doen voor Hornbach. Alles was super geregeld, duidelijke communicatie en Max was zelf ook even aanwezig op de set om te zorgen dat alles goed ging! Daarnaast ook een hele leuke fotoshoot gedaan met Max in zijn studio, met goeie resultaten, zeker een aanrader!! Helemaal happy met deze samenwerking, Max bedankt!!

  Door Anna Westerveld op 9 juli 2020 Reageer
 • Wat een eng bedrijf. Ze draaien je een poot uit. Als je niet precies doet wat ze zeggen bedreigen ze je...

  Door model op 15 januari 2020 Reageer (1 reactie)
 • Top shoot gedaan bij deze agency; vakkundig en persoonlijk in de benadering. Via een geavanceerde database direct opgenomen in groot netwerk van A-merken waar inmiddels meerdere commercials uit zijn gekomen.

  Sterke punten
  Professioneel Sympathieke benadering Groot netwerk, waaaronder A-merken Geavanceerde database

  Zwakke punten
  Niet kunnen ontdekken

  Door Femke op 28 augustus 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Toen ik me voor het eerst heb aangemeld een paar jaar terug hadden ze me, heel aardig, een photoshoot aangeboden om direct in mijn bestand te zetten! Ze hadden vriendelijk uitgelegd dat mijn normale kiekjes niet altijd worden gekozen door hun klanten. En wat een mooie foto's aren ze geworden! Al snel had ik een opdracht binnen. Je hoeft maar weinig te doen. Als de foto's op mijn bestand te erg waren verouderd belden ze me op om te vragen of ik nieuwe wilde maken.

  Sterke punten
  Top Service Vriendelijk

  Door Danielle op 2 september 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Drie weken geleden heb ik mijn tweede opdracht voor Bullet Models gedaan. Ook dit keer liep het contact weer soepel en persoonlijk. Alles was heel duidelijk en ik wist precies waar en hoe laat ik op locatie moest zijn. Wat ik verder heel netjes vond was dat ik na de opdracht werd opgebeld om te vragen hoe de shoot gegaan was.

  Sterke punten
  Snelle reactie van personeel Makkelijk bereikbaar, zowel telefonisch als via de mail Persoonlijk contact

  Door Samantha op 2 september 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Heb 2 twee weken geleden mijn eerste opdracht gedaan voor Bullet Models. Wat was dit goed geregeld zeg! Hele persoonlijke aanpak, alles was heel duidelijk en het personeel van Bullet Models stond me altijd vriendelijk te woord. Een bureau waar er echt aandacht aan je wordt geschonken, iets wat bij andere bureaus nog al eens vergeten wordt.

  Sterke punten
  Persoonlijk, vriendelijk, weet waar je aan toe bent, duidelijkheid

  Door Chris op 23 juni 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Een aantal weken terug heb ik mijn eerste opdracht voor Bullet Models gedaan. Het contact verliep erg prettig en persoonlijk. Er is veel over en weer gebeld en ik had ook het gevoel dat er moeite voor mij werd gedaan in plaats van dat ik alleen maar ' een' model was die de opdracht zal volbrengen. Ik heb de opdracht met veel plezier gegaan. Nadien werd ik ook opgebeld om te informeren hoe ik de opdracht had ervaren. Ondertussen hadden zij zelf al contact gehad met de opdrachtgever dus ontving ik gelijk feedback. Hartstikke fijn en handig. Ik zie al uit naar de volgende opdracht!

  Sterke punten
  Sterke punten: - Persoonlijk contact - Snel antwoord op email - Dag en avond beschikbaar - Leuke opdrachten

  Door Denise op 17 december 2012 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek BulletModels

Schrijf je eigen review