Max Models is in 1990 opgericht door Gertjan Holleman en Inger Vendelmans. Op zowel nationaal als internationaal niveau is Max Models een speler van aanzien. Het agentschap heeft uitstekende samenwerkingsverbanden met alle grote bureaus in o.a. Parijs, Milaan en New York. Tevens is Max al jaren partner in de Fancy modellenwedstrijd, wat voor menig model de opstap bleek te zijn voor een glansrijke internationale carrière. Deze wedstrijd is gaandeweg ook populair geworden bij de buitenlandse collegae. Zij staan ieder jaar te popelen om bij de finale aanwezig te mogen zijn. Max Models mag dan één van de grotere agentschappen van Nederland zijn, maar dat staat een persoonlijke, intensieve begeleiding niet in de weg.

Max Models Reviews

 • Ik heb gisteren een serieuze waarschuwing geschreven over de eigenaar van Max Models rotterdam en die is nog geen dag later foetsie??? Wat is dit voor site. Dat was een serieuze waarschuwing over praktijken die het daglicht niet kunnen verdragen.

  Door Bas op 5 januari 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • I love you!

  Sterke punten
  Max heeft me heel erg geholpen. Ik zot nu 2 jaar bij max en ben helemaal tevreden. Voor deze twee jaar zat ik ergens anders maar bij max word ik veel meer geaccepteerd ik ben ze hier heel dankbaar voor, Mijn eeuwige rots.

  Door Liss op 19 mei 2013 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Mooie Modellen

  Door Jan de Boom op 29 maart 2012 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Max Models

Schrijf je eigen review