Dutch Casting Agency

Het grootste castingbureau van Nederland, voor modellen, acteurs, hostessen en figuranten. Gespecialiseerd in commercials, reclamefotografie, film en televisie in binnen- en buitenland.

Dutch Casting Agency Reviews

  Ongepaste opmerkingen

  Ik was daar op set en kreeg alleen maar sexuele opmerkingen. Dat mijn lichaam hier goed voor was en dat mijn borsten er mooi uitzagen op camera. Sorry hoor maar dat is gewoon zo raar!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Weinig opdrachten gekregen Ongepaste opmerkingen

  Onbetrouwbaar

  Opdracht gegaan. Als ze je nodig hebben zijn ze superaardig en behulpzaam. Tijd om te betalen is nog een heel probleem geweest. 1 maand werd 2 maanden werd 6 maanden. Ze geven hierbij altijd de opdrachtgever de schuld (terwijl die al binnen een week betaald had) Slechte ervaring

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Communicatie Betaling Lage vergoeding

  Casting voor demo Volkskrant? Really?

  Ik kreeg een oproep doorgestuurd waarin DCA mensen zoekt voor een anti Covid demonstratie in opdracht van de Volkskrant. Kom op zeg, vertel me dat dit nep is.

  Onbetrouwbaar

  Spreken met je (kind) af, weten dat je van ver moet komen en last minute wanneer je al onderweg bent sturen ze een sms dat de opdracht vervalt. Een belletje was wat meer op zijn plaats geweest zo last minute! Dit blijkt achteraf door een stomme fout die zij zelf maken ook nog eens een leugen te zijn. Wanneer je er wat van vind dat je wordt voorgelogen en dat kenbaar maakt aan ze, kunnen ze je ineens wel bellen.....???? En dat konden ze niet toen de opdracht niet meer doorging en je voor niets met een jong kind van ver naar Amsterdam rijdt? Egoïstisch noem ik dit, zo ga je niet met mensen om en al helemaal niet als je je bedenkt dat dit alles om een kind ging.

  Sterke punten
  Ik kan ze niet bedenken

  Zwakke punten
  Dat je er geen afspraken mee kunt maken, ze zijn onbetrouwbaar en egoïstisch

  Nog nooit werk gehad

  Ik sta nu al twee jaar ingeschreven bij Dutch Casting, maar ben nog nooit geboekt voor een opdracht. Verder vind ik de vergoedingen die geboden worden in vergelijking met andere bureaus erg laag

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Weinig werk en contact Lage vergoedingen

  1 opdracht gedaan/ Top!

  Ik heb een opdracht voor hun gedaan en het geld cash ontvangen.

  Sterke punten
  - goeie en snelle communicatie - oproepen staan op hun facebook like page - duidelijk en simpele inschrijving

  Zwakke punten
  - Het duurt lang of je bent ingeschreven bij hun bureau.

  Over Rated

  Geen goede ervaring mee. Na eerste kontakt niets meer vernomen. Beetje arrogante lui.

Bezoek Dutch Casting Agency

Schrijf je eigen review