BulletModels

BulletModels - Castingbureau (Max vos de Wael casting director) gespecialiseerd in reclamefotografie, commercials, presentaties, eventmarketing en hostessen.

BulletModels Reviews

  Onwijs fijne ervaring!

  In het verleden al een paar keer samen gewerkt met BulletModels en recentelijk weer. Ik kan niet anders dan positief zijn: Max is een professional en tegelijkertijd ook ontzettend gezellig. Duidelijke en heldere afspraken over het foto materiaal en ik ben ontzettend blij met hoe de foto's zijn geworden :)

  Sterke punten
  Persoonlijke aanpak Professioneel met een glimlach

  Fijne samenwerking, top georganiseerd!

  Recent meegewerkt aan de commercial voor DNB, super goed georganiseerd door Bullet Models! Er was een goede communicatie vooraf met Max, en er was een fijne crew. Ook niet onbelangrijk, de betaling was zonder gedoe op tijd. Kortom voor herhaling vatbaar. Dank je wel Bullet Models voor de prettige samenwerking.

  Sterke punten
  Goede en duidelijke communicatie, prettige samenwerking.

  Zwakke punten
  Ik heb geen ervaring met zwakke punten.

  Hartelijk, professioneel en prettige communicatie

  Tijd geleden al fijne fotoshoot door Max, hartelijke ontvangst en mooie foto’s. Paar keer meegedongen voor een klus, recent een campagne on line voor DNB. Max communiceert snel en prettig, fijne samenwerking.

  Opdracht De Nederlandse Bank

  Top casting voor een reclame van DNB. Goeie communicatie via Bullet Models & alles goed geregeld !

  I love the atmosphere and how they made me feel comfortable while shooting.

  The atmosphere while we were making the photos was amazing! The photos turned out to be all amazing and they send me the photos really fast! I was a bit shy in the beginning but they know how to make you comfortable to be yourself!

  Top!

  Fotoshoot gedaan bij Bullet Models, nu mijn 2de opdracht vandaag gedaan, eerste opdracht voor Hunkemöller nu tweede opdracht voor een Italiaans schoenenmerk. En ben benieuwd wat er nog meer gaat komen. Dit bureau is echt top, kan iedereen die aanraden om in te schrijven. Goede communicatie, betrouwbaar, professioneel en duidelijk.

  Leuke ervaring met een bittere nasmaak en slechte kwaliteit foto's

  Max is in eerste opzicht vriendelijk en humoristisch. Hij zet je muziek op en klikt in een mum van tijd wat leuke foto's. Niet geweldig, niet bijzonder, maar leuke studiofoto's. Het is pas op het einde dat de aap uit de mouw komt; voor het bewerken van de foto's vraagt hij een flinke meerprijs en vertelt je er ernstig bij dat de foto's nog steeds zijn eigendom zijn en dus niet gebruikt mogen worden voor andere doeleinden zonder dat hij daar een buy-out voor krijgt, iets wat overigens nergens op de website vermeld staat. Het gesprek kwam snel ten einde omdat de volgende kandidaat voor de fotografie-geldmachine al klaar stond. De foto's die ik later ontving waren ook nog eens van slechte kwaliteit (1,5 mb per stuk), RAW opsturen doet ie niet aan. Ik kan mensen dit zeker niet aanraden, geeft dan nét iets meer geld uit aan goede foto's.

  Sterke punten
  Max is grappig, stelt je snel op je gemak en geeft duidelijke instructies tijdens de shoot

  Zwakke punten
  De foto's zelf zijn bijna low-res en mogen nergens voor gebruikt worden. Als je de foto's niet laat bewerken lijkt het bijna alsof hij op dat moment geen interesse meer in je heeft, het geld is dan toch al binnen.

  Zeer professionele en ontspannen fotoshoot

  Na een hartelijk ontvangst hebben we een leuk gesprekje gehad. Max stelde me erg op mijn gemak. Met een leuk muziekje aan en goede tips van Max hebben we hele mooie foto's kunnen maken. Ik heb ervan genoten, het was een erg prettige samenwerken en het resultaat mag er zijn!

  Sterke punten
  Professionele fotoshoot - Hartelijk welkom - fijn samenwerken met een zeer vakkundige en gezellige Max

  Zwakke punten
  Die kan ik niet vinden

  Betrouwbaar, eerlijk, transparant en een snelle betaling.

  Een paar hele leuke klussen gedaan voor dit bureau,waaronder 2 commercials. Goed geregeld allemaal, heldere communicatie. Aanrader mocht je willen werken als model.

  Sterke punten
  Goede communicatie en humor, altijd lachen met Max van Bulletmodels!!

  Nep en onbetrouwbaar

  Zijn locatie is te vergelijken met een bunker. Hij vraagt een bepaald bedrag per foto om het te editen, omdat je dan meer opdrachten binnenhaalt in zijn ogen. Ongeacht dat je speciaal voor een selectie bewerkte foto’s betaald, bewerkt hij de rest van de foto’s zelf ook gewoon. Op die manier ben je dus overbodige kosten kwijt. Je kon alleen contant betalen, op die manier kon hij extra kosten mislopen. Als je vraagt waarom jij eigenlijk bent aangenomen en gekozen en niet iemand anders geeft hij geen concreet en een heel oppervlakkig antwoord, daardoor kan je concluderen dat iedereen zich gewoon kan aanmelden en er helemaal niet wordt gekeken naar wie bij zijn bureau past. Voelde me erg geïntimideerd voor een 14 jarige tijdens de shoot, moest mn handen omhoog houden zodat mijn buik te zien was en het daardoor meer ‘sexy’ was. Moest ook zijn nummer in mijn telefoon zetten en altijd bereikbaar zijn, 2 jaar later en nog steeds niks van hem gehoord. Ook als je naar zijn website gaat is de helft van zijn modellen nep en zitten er ook wat BNR’s tussen, dat klopt natuurlijk helemaal niet. Zonde van je geld, er zijn veel betere bureau’s die wel eerlijk zijn en je met een gerust hart kan vertrouwen.

  Leuk fotoshoot gehad met kinderen

  Leuk ervaren fotograaf

  Fijne samenwerking

  Model gestaan voor Reclamefolder.nl. Gecast door Bullet Models. Bedankt voor de fijne, professionele samenwerking. Alles was goed en snel geregeld.

  Sterke punten
  Goede communicatie en snelle afwikkeling.

  Zwakke punten
  Niet kunnen ontdekken.

  Deskundig fotograaf

  Max weet het beste uit jou te halen en daardoor uit jouw foto’s! Hij is een deskundig fotograaf met een grote liefde voor zijn vak.

  Sterke punten
  Professioneel en betrokken

  Agency

  Working with Max is unreal and worth every moment! Energetic as can come and a love for hes work is noticable. Outstanding agency!

  Fantastische samenwerking

  Ik heb voor Bullet models een hele leuke shoot mogen doen voor Hornbach. Alles was super geregeld, duidelijke communicatie en Max was zelf ook even aanwezig op de set om te zorgen dat alles goed ging! Daarnaast ook een hele leuke fotoshoot gedaan met Max in zijn studio, met goeie resultaten, zeker een aanrader!! Helemaal happy met deze samenwerking, Max bedankt!!

  Niet doen!

  Wat een eng bedrijf. Ze draaien je een poot uit. Als je niet precies doet wat ze zeggen bedreigen ze je...

  Professioneel en sympathiek!

  Top shoot gedaan bij deze agency; vakkundig en persoonlijk in de benadering. Via een geavanceerde database direct opgenomen in groot netwerk van A-merken waar inmiddels meerdere commercials uit zijn gekomen.

  Sterke punten
  Professioneel Sympathieke benadering Groot netwerk, waaaronder A-merken Geavanceerde database

  Zwakke punten
  Niet kunnen ontdekken

  Bullet Models geeft mij aandacht.

  Toen ik me voor het eerst heb aangemeld een paar jaar terug hadden ze me, heel aardig, een photoshoot aangeboden om direct in mijn bestand te zetten! Ze hadden vriendelijk uitgelegd dat mijn normale kiekjes niet altijd worden gekozen door hun klanten. En wat een mooie foto's aren ze geworden! Al snel had ik een opdracht binnen. Je hoeft maar weinig te doen. Als de foto's op mijn bestand te erg waren verouderd belden ze me op om te vragen of ik nieuwe wilde maken.

  Sterke punten
  Top Service Vriendelijk

  Betrouwbaar en persoonlijk contact

  Drie weken geleden heb ik mijn tweede opdracht voor Bullet Models gedaan. Ook dit keer liep het contact weer soepel en persoonlijk. Alles was heel duidelijk en ik wist precies waar en hoe laat ik op locatie moest zijn. Wat ik verder heel netjes vond was dat ik na de opdracht werd opgebeld om te vragen hoe de shoot gegaan was.

  Sterke punten
  Snelle reactie van personeel Makkelijk bereikbaar, zowel telefonisch als via de mail Persoonlijk contact

  Zeer betrouwbaar en snel bureau

  Heb 2 twee weken geleden mijn eerste opdracht gedaan voor Bullet Models. Wat was dit goed geregeld zeg! Hele persoonlijke aanpak, alles was heel duidelijk en het personeel van Bullet Models stond me altijd vriendelijk te woord. Een bureau waar er echt aandacht aan je wordt geschonken, iets wat bij andere bureaus nog al eens vergeten wordt.

  Sterke punten
  Persoonlijk, vriendelijk, weet waar je aan toe bent, duidelijkheid

  Fijn bureau

  Een aantal weken terug heb ik mijn eerste opdracht voor Bullet Models gedaan. Het contact verliep erg prettig en persoonlijk. Er is veel over en weer gebeld en ik had ook het gevoel dat er moeite voor mij werd gedaan in plaats van dat ik alleen maar ' een' model was die de opdracht zal volbrengen. Ik heb de opdracht met veel plezier gegaan. Nadien werd ik ook opgebeld om te informeren hoe ik de opdracht had ervaren. Ondertussen hadden zij zelf al contact gehad met de opdrachtgever dus ontving ik gelijk feedback. Hartstikke fijn en handig. Ik zie al uit naar de volgende opdracht!

  Sterke punten
  Sterke punten: - Persoonlijk contact - Snel antwoord op email - Dag en avond beschikbaar - Leuke opdrachten

Bezoek BulletModels

Schrijf je eigen review