Ben je op zoek naar modellen voor een film, commercial, mode shows en meer? Moeten de modellen en acteurs professioneel zijn? Breng dan snel een bezoekje op de website van ID Casting. Dit bedrijf is namelijk een creatieve modellen- en castingbureau waar men naast een ruim bestand aan professionele acteurs en modellen, mannequins, hostesses en andere representatives, de juiste specialisten vindt voor invulling van kwalitatieve producties als foto- en fashionshoots, (bedrijfs)films, commercials, modeshows, beurzen en meer. Dit bedrijf heeft als voornaamste doel om te kunnen voorzien in passende en creatieve oplossingen voor foto- en filmproducties waarbij maatwerk centraal staat. Dit bedrijf houdt verder zaken als kwaliteit, heldere communicatie, snelheid en flexibiliteit hoog in het vaandel. Er wordt altijd eraan gewerkt om producties in elkaar te zetten met een eigen gezicht en identiteit. Dit bedrijf heeft een bestand van ongeveer 12.000 professionals, die allen zeer enthousiast zijn om ingezet te worden voor een commercial, filmpje en meer. Dit bedrijf heeft ook jarenlange ervaring dan wel expertise en weet voor elke productie een passende invulling te bieden. De persoonlijke en productieve manier van samenwerken maakt het mogelijk voor dit casting bedrijf om iedere dag weer producties van topkwaliteit te leveren. Voor eerdere projecten en of referenties kan men gerust een kijkje nemen in het portfolio van dit bedrijf. Heb je dus een bedrijf en ben je binnenkort van plan om een bedrijfsfilmpje te laten maken of wil je een nieuwe commercial laten produceren? Maak je kalenders of magazines en ben je op zoek naar professionele modellen voor een fotoshoot? Neem dan snel contact op met ID Casting. Dit bedrijf levert professionele acteurs en modellen op maat. Men weet precies hoe invulling gegeven kan worden aan een bepaalde personage en welke acteurs en of modellen het best ingezet kunnen worden voor een bepaalde productie.

ID|Casting Reviews

  • Wat een prettige samenwerking tijdens de shoot via ID casting. Goed geïnformeerd, goede verzorging, top crew en hoogst persoonlijk.

    Sterke punten
    Duidelijke afspraken op voorhand vastgelegd.

    Door Jamie Bouwman op 19 november 2019 Reageer
  • Onlangs heb ik mijn tweede klus gedaan voor ID|Casting. Het is een erg fijn bureau om voor te werken. Ze zijn professioneel, vriendelijk en zeer vakbekwaam. De communicatie met Bo verliep ook dit keer soepel en helder. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende opdracht.

    Sterke punten
    Communicatief zeer sterk. Helder in het formuleren van duidelijke afspraken.

    Door Wolter op 4 juli 2019 Reageer
  • Het was een helder,snel en heel fijn contact met Bo Vrinten van ID. De klus was ook leuk en hopelijk was dit niet de laatste samenwerking

    Sterke punten
    contact, helderheid

    Zwakke punten
    budget

    Door maxime op 2 juli 2019 Reageer
  • Ongeveer een maand geleden heb ik mijn eerste opdracht gedaan voor ID- Casting en ik ben daar zeer tevreden over. De opdracht was erg leuk, mede door de vriendelijkheid en professionele begeleiding van Bo Vrinden. Ik kijk uit naar een volgende leuke opdracht!

    Sterke punten
    Vriendelijkheid en persoonlijke begeleiding, zowel aan de telefoon als op de locatie.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Anne op 1 juli 2019 Reageer
  • Dit is hoe het goed voelt!

    Vanaf het allereerste contact met Bo Vrinten tot de afhandeling van de vergoeding voelt het goed.
    Je doet er toe bij ID-Casting en dat puur en alleen door een stukje persoonlijke benadering en kwaliteit leveren.

    Top.

    Hier kunnen veel bureaus een voorbeeld aan nemen.

    Sterke punten
    Persoonlijk contact

    Zwakke punten
    Ik heb ze niet kunnen spotten

    Door Guido op 12 februari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Al aan de telefoon was Bo zeer sympathiek.
    Alles verder uitstekend geregeld.
    Ik kijk dan ook uit naar een volgende leuke opdracht.
    Bedankt Bo!

    Sterke punten
    sympathiek, duidelijk, hulpvaardig

    Zwakke punten
    Geen

    Door Ada Vinken op 10 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ID Casting is een heel prettig en professioneel bureau, onder de kundige leiding van Bo Vrinten. Zij heeft veel inzicht over welk model een perfect persoon zou zijn voor een opdracht.

    Door Guus Bok op 16 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Fijn bureau om mee samen te werken: heldere communicatie, niet te formeel, what you see is what you get!

    Sterke punten
    Heldere communicatie en transparante werkwijze.

    Zwakke punten
    -

    Door Ruben op 10 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zowel ik als mijn vrouw hebben inmiddels regelmatig voor ID Casting mogen werken, ook met onze kinderen. De correcte, snelle manier van communiceren en de afwisselende en leuke opdrachten zijn de reden dat we met veel plezier voor Bo en haar collega's werken.

    Sterke punten
    Communicatie
    Betrouwbaar
    Leuke projecten

    Door Ferry G op 9 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goede uitleg,snel contact en reacties leuke opdracht.
    Leuk filmpje geworden.

    Sterke punten
    Snelle reactie en leuke opdrachten.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door Henny op 30 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ID CASTING
    DIT BUREAU KAN IK IEDEREEN AANBEVELEN,ZE ZIJN ERG VRIENDELIJK EN ZEER PROFFESIONEEL EN OOK ATTENT EN ONTZETTEND BEKWAAM!
    FIJN OM VOOR TE WERKEN !!
    GROETJES LIESBETH

    Sterke punten
    BEKWAAM,PROFFESIONEEL,VRIENDELIJK

    Zwakke punten
    GEEN

    Door Liesbeth Pee op 3 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heuze aanrader.

    Je voelt je al snel gewaardeerd en op je gemak bij de benadering van het casting buro.
    De communicatie is duidelijk en vriendelijk en dat geeft direct een vertrouwd gevoel en zorgt voor nog meer enthousiasme.

    Van de opdracht(en) kan je bovendien ook leren en jezelf ontwikkelen.



    Sterke punten
    Professioneel & Betrokken

    Bereikbaarheid buiten normale werktijden is hoog.

    De website is gebruiksvriendelijk met een grote variatie aan potentiële opdrachtgevers.

    Prettige onderlinge verhouding.

    Zwakke punten
    vooralsnog niet gevonden.

    Door Angela Linda op 2 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn eerste samenwerking met ID Casting is zeer vlot verlopen! Duidelijke communicatie vind ik erg belangrijk en Bo is er een krak in. De cast en crew ging professioneel en warm met elkaar om, er werd goed voor ons gezorgd en de betaling gebeurde tijdig. Ik hoop nogmaals voor ID Casting te mogen werken. Ik kijk er alvast naar uit!

    Sterke punten
    Communicatie
    Organisatie
    Opvolging

    Door Kelly H. op 12 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tijdens de warmste dagen dit jaar hadden we een bijzondere opdracht voor drie korte filmpjes. Vanaf de eerste uitnodiging, tot de casting en verder communicatie rond opdrachtboeking verliep alles smooth en met elegante flow. Vooral de hartelijke toon en menselijke benadering in de aanloop van ID Casting zorgen uiteindelijk voor de juiste voorbereiding en professionele houding tijdens de draaidagen. Dank voor de super fijne samenwerking!!!

    Door Anne-Marie L op 11 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op woensdag 10 mei hadden we een hilarische shoot met 8 dreumessen in het dagverblijf bij ons aan huis. Het was een gezellige drukte en uiteraard deden de kleintjes alles behalve stilzitten. Nu wachten op het resultaat maar we hebben er alle vertrouwen in dat er een prachtfoto bij zit. De organisatie achter de schermen door ID liep soepel en vlot! Heel prettig.

    Sterke punten
    - snel antwoord op je vragen via mail of telefoon.
    - duidelijke mail.
    - gezellige persoonlijke benadering door zowel Astrid als Bo.

    Zwakke punten
    - geen...

    Door Wendy op 18 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Opdrachten via ID|Casting altijd leuk en zeer goed geregeld, mét een persoonlijke aanpak.
    Communicatie verloopt goed en snel, afhandeling na een opdracht ook.

    Een echte aanrader dus!

    Op naar een volgende klus!

    Sterke punten
    - Grote plus is de persoonlijke aanpak
    - Communicatief sterk en snel
    - Afspraken zijn duidelijk en worden goed nagekomen
    - Follow up ook leuk en goed geregeld
    - Fijn site om foto's zelf bij te houden ook

    Zwakke punten
    Geen te benoemen tot op heden.

    Door Bart Spier van Zwicht op 30 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via ID-casting een oproep voor een leuke opdracht gekregen en vrij snel na het aanmelden voor de opdracht, een leuke, persoonlijke mail gekregen dat mijn aanmelding was ontvangen. Nadat ik geboekt was nog een paar keer op en neer gemaild om vragen te stellen en deze werden altijd heel snel en professioneel beantwoord. Het was een prettige, persoonlijke én professionele samenwerking.

    Sterke punten
    Persoonlijke benadering, snelle en duidelijke communicatie en professionele werkhouding.

    Zwakke punten
    Zou graag meer opdrachten willen doen via ID Casting

    Door Christine op 28 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • prettig persoonlijk contact
    heldere transparante communicatie
    goede aandacht voor briefing

    Door stijn op 27 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn eerste opdracht voor ID Casting leverde een zeer positieve ervaring op. Communicatie was duidelijk en snel. De opdrachtgever (Frivista in Utrecht) was ook heel goed.
    Kortom: voor dit castingbureau wil ik graag vaker werken.

    Sterke punten
    Snelle communicatie via e-mail, nette opdrachtgever, prima vergoeding. Verzorgde, ontspannen opnamedag.

    Zwakke punten
    Nog niet ontdekt.

    Door Pierre E. op 21 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Onlangs een hele toffe klus voor Boels gehad!

    Ik kan niet anders zeggen dat ik de samenwerking met dit fijne bureau als een warm bad heb ervaren!

    Bo, je bent een topper!

    Sterke punten
    Samenwerking en professionele werksfeer. Snelle reacties en duidelijke afspraken!

    Door Ronald op 16 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ID Casting krijgt leuke en diverse aanvragen binnen. Vanaf het moment van optie t/m de shoot, verloopt de communicatie goed en duidelijk. Alles erg prettig geregeld. Het bureau toont bovendien haar betrokkenheid; blijft immers mensenwerk !

    Sterke punten
    Duidelijke en uitgebreide communicatie.

    Door Marjon op 2 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Met veel plezier gewerkt voor ID Casting! Je wordt goed op de hoogte gehouden van alle info en zeer prettig bel en mailcontact. Duidelijke briefings en leuke klussen! Ik kijk uit naar meer samenwerkingen in de toekomst.

    Sterke punten
    - prettig bel en mailcontact
    - vriendelijk!
    - duidelijke briefings
    - leuke klussen

    Door Maayke op 20 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Novan van bijna 1 is geboekt voor een bedrijfs promotie filmpje. De communicatie met ID|casting ging vlekkeloos en erg snel en duidelijk!
    Wij hebben genoten van onze opdracht en de eerste samenwerking!
    We hopen dat er nog vele mogen komen en kijken hier dan ook erg naar uit!
    Novan en Joyce !

    Sterke punten
    Duidelijk
    Snel antwoord

    Door Novan op 13 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Lucas & Esmee (2jaar) zijn via ID casting geboekt voor een leuke opdracht. Zij hebben tijdens de opdracht genoten en voorafgaand aan de opdracht was er prima communicatie, werd er meegedacht en was duidelijk wat er van een ieder verwacht werd.
    Op naar nog meer leuke opdrachten in de toekomst!

    Sterke punten
    - Duidelijke communicatie
    - Goed bereikbaar
    - Vriendelijk & betrokken
    - prettige site voor updates

    Zwakke punten
    géén!

    Door Priscilla op 13 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Duidelijke afspraken, vlot verloop van het proces, prima!
    Betrokkenheid bij de opdracht geeft een prettig gevoel.

    Sterke punten
    - betrokkenheid
    - duidelijk in afspraken
    - goed geregeld op de locatie

    Zwakke punten
    - geen

    Door Petra op 21 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek ID|Casting

Schrijf je eigen review