Reviews over Modellenbureaus


  Onwijs fijne ervaring! - Review over BulletModels

  In het verleden al een paar keer samen gewerkt met BulletModels en recentelijk weer. Ik kan niet anders dan positief zijn: Max is een professional en tegelijkertijd ook ontzettend gezellig. Duidelijke en heldere afspraken over het foto materiaal en ik ben ontzettend blij met hoe de foto's zijn geworden :)

  Sterke punten
  Persoonlijke aanpak Professioneel met een glimlach

  Fijne samenwerking, top georganiseerd! - Review over BulletModels

  Recent meegewerkt aan de commercial voor DNB, super goed georganiseerd door Bullet Models! Er was een goede communicatie vooraf met Max, en er was een fijne crew. Ook niet onbelangrijk, de betaling was zonder gedoe op tijd. Kortom voor herhaling vatbaar. Dank je wel Bullet Models voor de prettige samenwerking.

  Sterke punten
  Goede en duidelijke communicatie, prettige samenwerking.

  Zwakke punten
  Ik heb geen ervaring met zwakke punten.

  Hartelijk, professioneel en prettige communicatie - Review over BulletModels

  Tijd geleden al fijne fotoshoot door Max, hartelijke ontvangst en mooie foto’s. Paar keer meegedongen voor een klus, recent een campagne on line voor DNB. Max communiceert snel en prettig, fijne samenwerking.

  Opdracht De Nederlandse Bank - Review over BulletModels

  Top casting voor een reclame van DNB. Goeie communicatie via Bullet Models & alles goed geregeld !

  I love the atmosphere and how they made me feel comfortable while shooting. - Review over BulletModels

  The atmosphere while we were making the photos was amazing! The photos turned out to be all amazing and they send me the photos really fast! I was a bit shy in the beginning but they know how to make you comfortable to be yourself!

  Top! - Review over BulletModels

  Fotoshoot gedaan bij Bullet Models, nu mijn 2de opdracht vandaag gedaan, eerste opdracht voor Hunkemöller nu tweede opdracht voor een Italiaans schoenenmerk. En ben benieuwd wat er nog meer gaat komen. Dit bureau is echt top, kan iedereen die aanraden om in te schrijven. Goede communicatie, betrouwbaar, professioneel en duidelijk.

  Leuke ervaring met een bittere nasmaak en slechte kwaliteit foto's - Review over BulletModels

  Max is in eerste opzicht vriendelijk en humoristisch. Hij zet je muziek op en klikt in een mum van tijd wat leuke foto's. Niet geweldig, niet bijzonder, maar leuke studiofoto's. Het is pas op het einde dat de aap uit de mouw komt; voor het bewerken van de foto's vraagt hij een flinke meerprijs en vertelt je er ernstig bij dat de foto's nog steeds zijn eigendom zijn en dus niet gebruikt mogen worden voor andere doeleinden zonder dat hij daar een buy-out voor krijgt, iets wat overigens nergens op de website vermeld staat. Het gesprek kwam snel ten einde omdat de volgende kandidaat voor de fotografie-geldmachine al klaar stond. De foto's die ik later ontving waren ook nog eens van slechte kwaliteit (1,5 mb per stuk), RAW opsturen doet ie niet aan. Ik kan mensen dit zeker niet aanraden, geeft dan nét iets meer geld uit aan goede foto's.

  Sterke punten
  Max is grappig, stelt je snel op je gemak en geeft duidelijke instructies tijdens de shoot

  Zwakke punten
  De foto's zelf zijn bijna low-res en mogen nergens voor gebruikt worden. Als je de foto's niet laat bewerken lijkt het bijna alsof hij op dat moment geen interesse meer in je heeft, het geld is dan toch al binnen.

  Zeer professionele en ontspannen fotoshoot - Review over BulletModels

  Na een hartelijk ontvangst hebben we een leuk gesprekje gehad. Max stelde me erg op mijn gemak. Met een leuk muziekje aan en goede tips van Max hebben we hele mooie foto's kunnen maken. Ik heb ervan genoten, het was een erg prettige samenwerken en het resultaat mag er zijn!

  Sterke punten
  Professionele fotoshoot - Hartelijk welkom - fijn samenwerken met een zeer vakkundige en gezellige Max

  Zwakke punten
  Die kan ik niet vinden

  Betrouwbaar, eerlijk, transparant en een snelle betaling. - Review over BulletModels

  Een paar hele leuke klussen gedaan voor dit bureau,waaronder 2 commercials. Goed geregeld allemaal, heldere communicatie. Aanrader mocht je willen werken als model.

  Sterke punten
  Goede communicatie en humor, altijd lachen met Max van Bulletmodels!!

  Nep en onbetrouwbaar - Review over BulletModels

  Zijn locatie is te vergelijken met een bunker. Hij vraagt een bepaald bedrag per foto om het te editen, omdat je dan meer opdrachten binnenhaalt in zijn ogen. Ongeacht dat je speciaal voor een selectie bewerkte foto’s betaald, bewerkt hij de rest van de foto’s zelf ook gewoon. Op die manier ben je dus overbodige kosten kwijt. Je kon alleen contant betalen, op die manier kon hij extra kosten mislopen. Als je vraagt waarom jij eigenlijk bent aangenomen en gekozen en niet iemand anders geeft hij geen concreet en een heel oppervlakkig antwoord, daardoor kan je concluderen dat iedereen zich gewoon kan aanmelden en er helemaal niet wordt gekeken naar wie bij zijn bureau past. Voelde me erg geïntimideerd voor een 14 jarige tijdens de shoot, moest mn handen omhoog houden zodat mijn buik te zien was en het daardoor meer ‘sexy’ was. Moest ook zijn nummer in mijn telefoon zetten en altijd bereikbaar zijn, 2 jaar later en nog steeds niks van hem gehoord. Ook als je naar zijn website gaat is de helft van zijn modellen nep en zitten er ook wat BNR’s tussen, dat klopt natuurlijk helemaal niet. Zonde van je geld, er zijn veel betere bureau’s die wel eerlijk zijn en je met een gerust hart kan vertrouwen.

  Leuk fotoshoot gehad met kinderen - Review over BulletModels

  Leuk ervaren fotograaf

  1 grote boevenbende - Review over B&F Casting

  Je wordt hier wel geboekt maar je komt alleen maar in aanmerking als je op tijd hebt aangemeld. Als de hoeveelheid aanmeldingen vol zijn, ben je te laat. Zelfs als jij 100% matched met hun zoektermen. Ik ben ook heel benieuwd hoeveel geld zij nog van mensen hebben liggen of al zelf aan het opmaken zijn. Dit castingbureau betaalt nooit uit zichzelf. Je moet 3 maanden wachten, als je het zelf dan nog weet even een berichtje sturen en dan krijg je: "Je bent er helemaal doorheen geglipt. Aankomende vrijdag zal het op je rekening staan." als reactie.

  Sterke punten
  Ruim aanbod.

  Zwakke punten
  Betalingen. Administratie systeem. Maximale aanmeldingen per klus.

  Enorm aangenaam en motiverend ontvangst - Review over ONLY Model Management

  Ik zit slechts een aantal maanden bij Only en door corona is er logischerwijze nog niet veel kunnen gebeuren, maar ik ben enorm blij dat ik in september bij Toon op gesprek ben mogen gaan en sindsdien deel uitmaak van ONLY model management. Ik voelde me meteen op m’n gemak en door met Toon te praten werd ik nóg enthousiaster over model zijn en mijn toekomst bij Only. Ik merkte meteen dat hij weet wat hij doet en je altijd bij hem terechtkan. Ik ben blij met mijn management.

  Sterke punten
  Open, eerlijk

  Helemaal top - Review over ONLY Model Management

  Met Toon kan je altijd alles overleggen en goede afspraken maken. Ook wacht hij met dingen doen tot dat je er zelf ook klaar voor bent. Ik vind Toon een hele aardige man!

  Toon is een bevlogen man - Review over ONLY Model Management

  Mijn nichtje zit bij Only model management. Ik ben een paar keer met mijn nichtje en haar moeder bij Toon langsgeweest. Toon is een ontzettend bevlogen en aardige man. Toon luistert naar zijn modellen en probeert ze ook wat te leren.

  Sterke punten
  Persoonlijke aanpak, trekt veel tijd uit voor zijn modellen en leert ze veel.

  Blij met Only - Review over ONLY Model Management

  Tot nu toe ervaar ik Toon als iemand die oprecht is en het beste met je voor heeft. Toen een fotograaf last minute mijn shoot af zei, stond Toon, ondanks zijn ingeplande wortelkanaalbehandeling inclusief heel veel pijn, voor me klaar om de shoot over te nemen. Dit soort dingen waardeer ik! Ook heb ik in de afgelopen maanden al veel van hem geleerd, omdat hij een hoop (levens)ervaring heeft. Hij zet me vaak (op een positieve manier) aan het denken. Ik zit nu een paar maanden bij Only. In de begintijd was ik nog bezig met afstuderen waarvoor ik alle ruimte heb gekregen. Toen mijn diploma in de pocket was, kon ik snel een vervolgafspraak inplannen. Afgelopen tijd heb ik een mooi portfolio opgebouwd. Hiermee hoop ik binnenkort naar het buitenland te gaan. Corona zorgt voor wat vertraging, maar de connecties tussen Toon en de internationale bureaus liggen er al. Ik kijk uit naar het komende jaar waarin er hopelijk meer mogelijk is!

  Super agent - Review over ONLY Model Management

  Ik werk al lang samen met Toon en we zijn samen geklommen naar de top. Hij heeft me in dit proces in tegenstelling met andere bureaus altijd bovenal als mens blijven behandelen en geluisterd ook als mijn keuzes even niet tactisch waren. We werken nog steeds samen en ik voel me zeer gesteund door hem in een wereld waarin je soms moet vechten voor je eigen voordeel. Onlymodelmanagement en ik blijven een top team!

  Fijn bureau - Review over ONLY Model Management

  Ik zit nog niet zo lang bij ONLY (3 maanden), maar binnen die tijd heeft Toon al veel voor mij gedaan. Ik heb al meerdere professionele shoots gedaan door Toon, met prachtige resultaten, en ik zou na een maand al naar Athene gaan, wat ik erg graag wilde. Ook was er contact met Istanboel en Parijs. Door corona is dit helaas wat uitgesteld, maar ik ben er zeker van dat dit volgend jaar wel gaat lukken met Toon als agent. Toon heeft erg veel kennis en ervaring in de modellen industrie. Hij heeft hierdoor dus ook veel connecties die hem, en daardoor de modellen, ver brengen! Het contact verloopt goed en ik heb veel zin om het komende jaar nog meer opdrachten te doen voor ONLY. Het is niet een mega groot bureau, wat ik juist fijn vind. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en hij kent zijn modellen goed. We zijn geen nummertjes. Ik ben heel dankbaar voor deze kans!

  Sterke punten
  Goed contact, veel ervaring en kennis, persoonlijke begeleiding

  Onbetrouwbaar - Review over Dutch Casting Agency

  Opdracht gegaan. Als ze je nodig hebben zijn ze superaardig en behulpzaam. Tijd om te betalen is nog een heel probleem geweest. 1 maand werd 2 maanden werd 6 maanden. Ze geven hierbij altijd de opdrachtgever de schuld (terwijl die al binnen een week betaald had) Slechte ervaring

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Communicatie Betaling Lage vergoeding

  Casting voor demo Volkskrant? Really? - Review over Dutch Casting Agency

  Ik kreeg een oproep doorgestuurd waarin DCA mensen zoekt voor een anti Covid demonstratie in opdracht van de Volkskrant. Kom op zeg, vertel me dat dit nep is.

  Opnieuw bewust gekozen voor dit bureau - Review over ONLY Model Management

  Als ik eerlijk ben irriteer ik mij dood aan de negatieve recensies.. ik kan mijn eigen ervaring hier totaal niet in terugvinden. Een aantal jaar geleden ben ik zelf benaderd door Toon toen ik een jaar of 18 was.. Toon heeft mij toen een kans gegeven en beloofd dat ik binnen 3 weken in Parijs zou zitten.. en ja hoor, binnen 2 weken stond ik onder contract en was ik werkzaam in Parijs. Toon heeft mij toen persoonlijk naar Parijs gebracht en heeft mij gesteund in alles wat ik deed. Ik heb tot de dag van vandaag nog steeds spijt dat ik deze kans toen niet met beide handen heb aangegrepen en voor andere prioriteiten koos. Des ondanks kan ik wel met trots zeggen dat ik na een lange break weer werkzaam ben bij Only Model Management en ik dus bewust opnieuw voor dit bureau heb gekozen. De reden daarvan is omdat Toon veel kennis heeft wat betreft de mode/fotografie wereld, heeft zijn contacten en geeft elk model persoonlijke aandacht die hij/zij nodig heeft. En geloof mij maar, je kan soms beter bij een iets kleinschaliger bureau zitten die goede begeleiding biedt en waar ruimte is om te groeien ipv ingeschreven staan bij een massaal bureau waar je enkel een nummertje bent. Kortom, ik ben zeer te spreken over dit bureau en ken Toon alleen maar als een man die elk model een eerlijke kans biedt in deze keiharde business en zal er alles aan doen om jou te helpen hierbij.

  Erg blij mee! - Review over ONLY Model Management

  Ik zit al zo lang ik me kan herinneren bij Only model management. Ben een paar jaar geleden gestopt omdat ik het modellenwerk zelf niet meer zo zag zitten. Toch ben ik onlangs weer begonnen en ben erg blij dat ik me weer bij Only kon inschrijven. Toon zorgt goed voor zijn modellen en als er iets is kun je hem altijd bereiken (dag en nacht)!!! Ik ben naar allerlei landen geweest en heerlijk gewerkt dus ook heeft hij goede connecties en weet hij wat hij doet!

  Goed bureau! - Review over ONLY Model Management

  Ik ben met Only model management in contact gekomen toen ik 15 was. Ik zit nu al 2 jaar bij het bureau. Je krijgt veel werk aangeboden en hij zet zijn modellen goed en veilig op de markt. Daar heb ik zelf ook goede ervaringen mee. Een manager die voor je klaar staat. Zeker betrouwbaar en erg fijn!

  Fijne samenwerking - Review over BulletModels

  Model gestaan voor Reclamefolder.nl. Gecast door Bullet Models. Bedankt voor de fijne, professionele samenwerking. Alles was goed en snel geregeld.

  Sterke punten
  Goede communicatie en snelle afwikkeling.

  Zwakke punten
  Niet kunnen ontdekken.

  geen proffesioneel bedrijf - Review over My Day Models

  We hadden via vakantieveilingen een fotoshoot met de hond gewonnen (onze hond het tumor dus niet lang meer te leven) 5/9/2020 zaterdagmorgen 10.00, het was bijna rennen naar het bos het was er nat en smerig wij op de hurken (ongemakkelijk) hij fotos maken gewoon toestel met telelens we horen het toestel maar ratelen (dus er zal wel een mooie foto bij zitten, 4 keer naar andere plek in bos we waren in 25 min klaar. Geen poseeraanwijzingen ongeintresseerd te werk dan komen de foto's van de 24 vonden we er maar 6 mooi we hebben 1 foto conform de waardebon bestel ik moest 2 maal een mail sturen voordat we de foto pas kregen onproffesioneel slechte afhandeling ongeintresserd te werk GA HIER NIET HEEN

  Sterke punten
  HEB NIET KUNNEN VINDEN

  Zwakke punten
  zie hier boven alles was zwak