Reviews over Modellenbureaus


    Helaas

    Review over Fero Studio

    Wij hebben vandaag een shoot gehad. Lieve dames maar helaas maakte de make up ons nog ouder lijken en was er geen tijd om echt even de tijd te nemen voor bijv smokeyeyes zoals op de voucher stond dat dit eventueel wel kon als men dit zou willen
    Fotoshoot was verder gezellig maar helaas bij 1 persoon werd er weinig variatie met belichting gedaan waardoor die persoon zich echt verschrikkelijk op elke foto vond vergeleken met de belichting van de anderen. Ook was er geen variatie was bij diegene en werden de anderen enorm gevarieerd in poses. Voor deze persoon was dit de eerste ervaring met een fotoshoot maar gelijk ook een enorme slechte.

    Sterke punten
    Vriendelijkheid

    begeleiding van de modellen

    Review over Galucci

    Een prima opvolging van de modellen, fijne contacten en communicatie en goede coaching. Ook achter de schermen zijn ze druk bezig voor ons. Leuke workshops dat we kunnen volgen, met een aangename begeleiding en feedback. Je krijgt als model de nodige tijd om te groeien, je krijgt verschillende tips en triks. Een bureau met zeer veel ervaring, dat voel ik ook zo aan. Ze laten je groeien, omdat ze ook in jou geloven en ik kan deze kansen alleen maar met mijn beide handen aannemen. Het zijn energieke gemotiveerde personen. Ik ben trots om model te zijn voor dit modellenbureau.

    Sterke punten
    Goede opvolging, coaching, begeleiding. Je bent hier echt een persoon, geen nummer zoveel

    Zwakke punten
    ik heb geen minder aangename punten, alles is bespreekbaar

    Verschrikkelijk slechte site!

    Review over International Model Network

    De site blokkeert zonder redenen en volkomen willekeurig gebruikers.
    Modellen met wie ik ook buiten de site contact heb geven aan dat ze geblokkeerd worden zonder dat ze weten waarom.
    Vervolgens worden verzoeken om persoonlijke gegevens (zoals telefoonnummer) uit de database te verwijderen genegeerd hetgeen m.i. een schending van de AVG is.

    In de algemene voorwaarden wordt verwezen naar huisregels die niet blijken te bestaan. Ook blijkt bij onderzoek dat foto's van geblokkeerde gebruikers niet verwijderd worden, maar met logo van de site nog steeds gepubliceerd worden.

    Eigen gegevens zijn niet volledig inzichtelijk, data die bij het registreren is opgegeven, zoals telefoonnr, kan niet aangepast worden. Op verzoeken om inzage in de opgeslagen persoonsgegevens wordt niet gereageerd

    De eigenaar van de site reageert niet op berichten of verzoeken. Kortom, ik vind het een grote oplichtersbende.

    Sterke punten
    Ik heb geen sterke punten kunnen ontdekken.

    Zwakke punten
    Zie review

    Super ervaring

    Review over BulletModels

    Max stelde mij heel erg op mijn gemak, we hadden veel lol tijdens de fotoshoot. De fotos zijn top, ik ben superblij met het resultaat!

    Sterke punten
    Max, de sfeer

    Zwakke punten
    Geen

    13 december 2023 inschrijven.

    Review over B&F Casting

    Zangles laura van voort corrie catto 2 maand prive¿lessen en doulessen langer.jaar op kibort microfoon. Thuis Zangles november 2022 noten meteen leren. ,opneem heel snel op. Laura van voort.besten zang nop heel mede klinkers al ken. Kiborthuis goed leren. Besten Zangles leer meteen goed op nemen. help heel goed. Heel positief overl besten couse Laura heel goed.doet\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\n\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\n\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\n\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\n

    Sterke punten
    Zanlessen sterke kant

    13 december 2023 inschrijven.

    Review over B&F Casting

    Zangles laura van voort corrie catto 2 maand prive¿lessen en doulessen langer.jaar op kibort microfoon. Thuis Zangles november 2022 noten meteen leren. ,opneem heel snel op. Laura van voort.besten zang nop heel mede klinkers al ken. Kiborthuis goed leren. Besten Zangles leer meteen goed op nemen. help heel goed. Heel positief overl besten couse Laura heel goed.doet\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\n\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\n\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\n\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\n

    13 december 2023 inschrijven.

    Review over B&F Casting

    Zangles laura van voort corrie catto 2 maand priv�© lessen en doulessen langer.jaar op kibort microfoon. Thuis Zangles november 2022 noten meteen leren. Neem heel snel op. Laura van voort.besten zang nop heel mede klinkers al ken. Kiborthuis goed leren. Besten Zangles leer meteen goed op nemen. help heel goed. Heel positief overl besten couse Laura heel goed.doet\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\n

    13 december 2023 inschrijven.

    Review over B&F Casting

    Zangles laura van voort corrie catto 2 maand privé lessen en doulessen langer.jaar op kibort microfoon. Thuis Zangles november 2022 noten meteen leren. Neem heel snel op. Laura van voort.besten zang lessen heel goed docenten. Heel Postief over\\r\\n\\r\\n\\r\\n\\r\\nop heel mede klinkers al ken. Kibort thuis goed leren. Besten Zangles leer meteen goed op nemen. help heel goed. Al besten couse Laura heel goed.doet\\r\\n\\r\\n\\r\\n\\r\\n

    13 december 2023 inschrijven.

    Review over B&F Casting

    Zangles laura van voort corrie catto 2 maand privé lessen en doulessen langer.jaar op kibort microfoon. Thuis Zangles november 2022 noten meteen leren. Neem heel snel op. Laura van voort.besten zang lessen heel goed docenten. Heel Postief over



    op heel mede klinkers al ken. Kibort thuis goed leren. Besten Zangles leer meteen goed op nemen. help heel goed. Al besten couse Laura heel goed.doet

    Super fotoshoot

    Review over Fero Studio

    Hele leuke fotoshoot gehad.
    Hele aardige mensen. Eigen inbreng bij de foto’s ook mogelijk. Kleding wissel ook mogelijk. Mooie make up. Foto direct klaar via we transfer. Aanrader! Hele mooie foto. Goeie kwaliteit

    Politie agent

    Review over Galucci

    Super ervaring en een hele leuke 1ste opdracht binnengekregen. De cast was super chill en het klikte aan alle kanten.

    Goed casting bureau

    Review over Moeder Anne Casting

    Moederannecasting is een goed fantastisch team dat wordt gerund door 5 leuke vrouwen met passie voor hun werk.
    Tessa,Yvette,Liesbeth,Daphne,en Sarah. Dit goede team maakt van moederannecasting echt een succes. Ik heb al paar keer met veel plezier leuke opdrachten gehad en het is gewoon fijn om voor ze te werken. Het is een heel prettig professioneel bureau, vakkundig en persoonlijk in de benadering, ze hebben altijd de leukste en fijne opdrachten. De communicatie is altijd snel en zorgvuldig. Ze houden je goed op de hoogte of je wel/niet geboekt bent.En als ik iets te vragen heb zijn ze altijd goed bereikbaar en ze geven door de telefoon goede en duidelijke antwoorden op mijn vragen. Ben echt blij dat ik voor hun werk.
    Bedankt Moederannecasting
    voor deze mooie en fantastische opdracht!!
    Marcello Loy

    Sterke punten
    Zeer professioneel casting bureau

    Zwakke punten
    Geen

    Professioneel castingbureau

    Review over B&F Casting

    Mijn ervaringen zijn positief met de casting van B&F.
    Allerlei leuke opdrachten mogen vervullen.

    Sterke punten
    Duidelijke communicatie en voor welke klant/productie je ook ingezet wordt, alles is tot in de puntjes netjes geregeld!

    Zwakke punten
    Zwakke punten ben ik niet tegen gekomen, zij werken geheel volgens de overeenkomst tussen beiden.

    "Advies voor de figuranten"
    Let wel op dat je als "edel" figurant, jou foto's up-to-date houdt.

    jaarlijkse fee voor niets

    Review over Galucci

    Zowel mijn zoon als ik hebben voor verschillende modellen- en castingbureaus gewerkt naast onze studie/school en ik vervolgens op latere leeftijd ook naast mijn werk.

    We hebben zeer goede ervaringen met de meeste bureaus. Er zijn regelmatig opdrachten en is dat niet het geval, is dat ook geen probleem aangezien je bij de meeste bureaus geen inschrijfgeld/fee hoeft te betalen.
    Hooguit betaal je voor een mooie fotoshoot die ook voor jou in je voordeel is, zodat je weer prachtige up-to-date foto's hebt.

    Onze ervaring met Galucci is anders. Er is een gesprek - er wordt aangegeven dat er zeker opdrachten zullen volgen - vervolgens betaal je een bedrag van 25 euro.
    Wat uiteraard geen extreem hoog bedrag is om zichtbaar te zijn op de website, maar wel ongebruikelijk t.o.v. andere bekende bureaus. Alleen Galucci incasseert dit jaarlijks...
    En vraagt daarnaast ook niet of je up to date foto's wilt sturen en/of stelt voor zelf up to date foto's te maken.

    Het is overigens mijn onoplettendheid.. dat ik zelf niet eerder aan de bel heb getrokken.

    Maar het kan echt anders. Ik heb Galucci gister een bericht gestuurd dat ik mijn zoon wil uitschrijven. Tot op heden geen reactie.

    Sterke punten
    Het eerste (hoopgevende) gesprek

    Zwakke punten
    Zie review

    Geblokkeerd voor niets

    Review over International Model Network

    Al jaren heb ik hier een profiel. het viel me al eerder op dat er geen antwoorden worden gegeven als je een vraag hebt en contact opneemt met de webmaster. Niet direct en ook niet indirect. De webmaster is te vinden op Internet op LinkedIn maar reageert zelfs daar niet.
    En nu ben ik geblokkeerd vanwege het veranderen van een emailadres. geen reacties of niets.

    Een tijdje geleden was de hele website ook uit de lucht, vanwege onderhoud waarschijnlijk, maar geen enkele communicatie met de mensen op het platform. Niets, nada, noppes.

    Een redelijk goed functionerend platform, onhandige layout qua foto's en EEN ERG SLECHTE KLANTENSERVICE! Slecht? Nee, erger: NIETS NADA NOPPES.

    Sterke punten
    goed concept

    Zwakke punten
    zie boven

    Goede castingbureau

    Review over B&F Casting

    Goedemiddag aan de hele team van B & F Casting
    Ik heb een zeer leuke en grappige ochtend gehad bij de Casting!!! Het was een ochtend vol met verassingen, ook interessant om alle handelingen van mij
    tot in de kleinste details te bespreken voor de perfecte videoklip.Ik heb er veel plezier aan beleefd om deel uit te maken van deze mooie productie.
    Bedankt B & F casting voor deze mooie opdracht. Deze Castingbureau is een erg prettig en professioneel, ze zijn zeer
    duidelijk en ze geven ook de juiste en snelle informatie over de opdrachten op tijd, het zijn fijne mensen om mee samen te werken, vooral de warmte die gegeven.Het
    bureau is erg prettig en heeft veel verstand van zaken. Daarnaast wordt je op professionele manier geholpen met alles.
    Marcello Loturco

    Sterke punten
    Duidelijk in alles.

    Zwakke punten
    Naar zoveel jaren bij deze castingbureau ik heb geen zwakke punte gezien

    Reliable International Agency

    Review over Galucci

    After many years(20) back with Galucci. Still nice and reliable as always.
    Regarding some negative reviews here, i understand the frustration,but allthough the agency can see potential in you, it is the cliënt that choose you.

    Sterke punten
    Experiënce,good reputation,reliable,good communication

    SLECHT BUREAU

    Review over A Models Amsterdam

    De agent van dit bureau is onaardig, onprofessioneel en claimend. Ze geven alleen maar om geld en willen ten koste van jou dat je heel veel afvalt.

    Zwakke punten
    Ik kan niks goeds vertellen over dit bureau

    Super ervaring !

    Review over BulletModels

    Een fotoshoot laten maken bij Bullet Models Amsterdam door topfotograaf Max Vos de Wael is echt een goede keuze geweest. Het ging mij om de mooie foto's en een leuke ervaring. Je staat direct ingeschreven en ik heb er ook nog een leuke opdracht aan over gehouden. Max stelt je op je gemak en laat je van je beste kant zien. Als je zekerheid wilt van prachtige fotografie, zoek dan niet langer en maak een afspraak voor een fotoshoot door Max bij Bullet Models Amsterdam!!!

    Sterke punten
    Topfotograaf.

    Prima castingbureau

    Review over Dutch Casting Agency

    Ik lees veel slechte reviews wat mij verbaast. Al jaren lid en krijg geregeld opdrachten. Betalingstermijn is 3 maanden en dat is altijd netjes binnen de tijd. Hele aardige bookers en zeer professioneel. Al met al heel fijn castingbureau. Ohja, de fee is erg goed in vergelijking met andere bureaus.

    Sterke punten
    Betrouwbaar, betalen binnen de termijn, goede fee.

    Zwakke punten
    Niet

    Voelde meteen welkom.

    Review over Galucci

    Bij aankomst meteen een warm welkom. Alles was tot in de puntjes geregeld. Meiden van Galucci gaven mij een ontzettende boots energie en zelfvertrouwen. Super leuk en erg gezellig. Eerlijk advies en een bureau die voor mijn gevoel staat voor de modellen.

    Sterke punten
    Uitstraling en contact vriendelijk

    Zwakke punten
    Geen.

    Goed geregeld mooie opdrachten

    Review over Hebbes

    Meerdere keren via Hebbes mooie opdrachten mogen doen. Ze zijn heel eerlijk, ook met de terugkoppeling. Bij een aanvraag vd kids staat ook, zeg het je talentje nog niet want er reageren vast veel kids dus eerder een nee dan Hebbes. Dat vind ik juist goed van ze! Vertel het pas als het een boeking is.

    Sterke punten
    Goede en snelle communicatie. Menselijk.

    Zwakke punten
    Nog niet ontdekt.

    Super leuke opdracht mogen doe

    Review over Hebbes

    Mijn 1e betaalde opdracht via Hebbes mogen doen... goede en duidelijke communicatie en na de opdracht nog een attente bedankt mail mogen ontvangen. Hoop vaker iets te mogen doen via dit bureau!

    Sterke punten
    Duidelijke mail en terugkoppeling

    Zwakke punten
    Tot nu toe geen...

    Eerlijk, open en meedenkend

    Review over Hebbes

    Al meer dan 10 jaar ingeschreven bij Hebbes en HEB altijd hele fijne contacten met de medewerkers
    Vaak een 1 op 1 behandeling
    Leuke opdrachten op allerlei niveaus
    Gewoon een prettig casting bureau

    Heel goed!

    Review over BulletModels

    Het zit op een wat afgelegen plek, maar bij binnenkomst is er meteen een andere sfeer. Je wordt goed geholpen en begeleid

    Sterke punten
    Je wordt goed geïnformeerd over wat er gaat gebeuren

    Zwakke punten
    Het is moeilijk te vinden