Reviews over Modellenbureaus


  Fijne samenwerking - Review over BulletModels

  Model gestaan voor Reclamefolder.nl. Gecast door Bullet Models. Bedankt voor de fijne, professionele samenwerking. Alles was goed en snel geregeld.

  Sterke punten
  Goede communicatie en snelle afwikkeling.

  Zwakke punten
  Niet kunnen ontdekken.

  geen proffesioneel bedrijf - Review over My Day Models

  We hadden via vakantieveilingen een fotoshoot met de hond gewonnen (onze hond het tumor dus niet lang meer te leven) 5/9/2020 zaterdagmorgen 10.00, het was bijna rennen naar het bos het was er nat en smerig wij op de hurken (ongemakkelijk) hij fotos maken gewoon toestel met telelens we horen het toestel maar ratelen (dus er zal wel een mooie foto bij zitten, 4 keer naar andere plek in bos we waren in 25 min klaar. Geen poseeraanwijzingen ongeintresseerd te werk dan komen de foto's van de 24 vonden we er maar 6 mooi we hebben 1 foto conform de waardebon bestel ik moest 2 maal een mail sturen voordat we de foto pas kregen onproffesioneel slechte afhandeling ongeintresserd te werk GA HIER NIET HEEN

  Sterke punten
  HEB NIET KUNNEN VINDEN

  Zwakke punten
  zie hier boven alles was zwak

  Deskundig fotograaf - Review over BulletModels

  Max weet het beste uit jou te halen en daardoor uit jouw foto’s! Hij is een deskundig fotograaf met een grote liefde voor zijn vak.

  Sterke punten
  Professioneel en betrokken

  Onbetrouwbaar - Review over Dutch Casting Agency

  Spreken met je (kind) af, weten dat je van ver moet komen en last minute wanneer je al onderweg bent sturen ze een sms dat de opdracht vervalt. Een belletje was wat meer op zijn plaats geweest zo last minute! Dit blijkt achteraf door een stomme fout die zij zelf maken ook nog eens een leugen te zijn. Wanneer je er wat van vind dat je wordt voorgelogen en dat kenbaar maakt aan ze, kunnen ze je ineens wel bellen.....???? En dat konden ze niet toen de opdracht niet meer doorging en je voor niets met een jong kind van ver naar Amsterdam rijdt? Egoïstisch noem ik dit, zo ga je niet met mensen om en al helemaal niet als je je bedenkt dat dit alles om een kind ging.

  Sterke punten
  Ik kan ze niet bedenken

  Zwakke punten
  Dat je er geen afspraken mee kunt maken, ze zijn onbetrouwbaar en egoïstisch

  Echt een aanrader/ - Review over Fero Studio

  Ons Moeder/dochter uitje in Den Haag heeft mijn dochter mij verrast met een foto shoot bij Fero studio in Scheveningen, Totaal verrast met een natuurlijke aanbreng van make-up. Waarna de eigenaresse mijn verwaaide haar ook weer in model kreeg. De foto shoot, is een prachtige aanvulling waar wij erg van genoten hebben. De fotograaf kiest heel precies de pose en vanzelf kwam de lach op ons gezicht. De foto s houden we voor ons zelf, maar het zijn prachtige foto s geworden waar we erg blij mee zijn. Dank aan de professionele wijze van jullie werk om tijdens deze dagen met prachtige foto s thuis te mogen komen.

  Zwakke punten
  geen. alles ging zoals wij het wilde.

  Tot nu toe tevreden - Review over JR Modelmanagement

  Tot nu toe tevreden. Ik heb al een mooi portfolio gemaakt en de shoots zijn erg professioneel en gezellig. Ik heb ook al wat kleine opdrachten gehad. Ook de lessen zijn erg leuk dus ik ben tot nu toe blij!

  Sterke punten
  Kleine opdrachten gehad, mocht bij ladies nights in hotels en andere events aanwezig zijn. Ik kreeg hier een vergoeding voor. Ik hoop binnenkort meer opdrachten te krijgen!

  Zwakke punten
  Nog geen

  Agency - Review over BulletModels

  Working with Max is unreal and worth every moment! Energetic as can come and a love for hes work is noticable. Outstanding agency!

  Fantastische samenwerking - Review over BulletModels

  Ik heb voor Bullet models een hele leuke shoot mogen doen voor Hornbach. Alles was super geregeld, duidelijke communicatie en Max was zelf ook even aanwezig op de set om te zorgen dat alles goed ging! Daarnaast ook een hele leuke fotoshoot gedaan met Max in zijn studio, met goeie resultaten, zeker een aanrader!! Helemaal happy met deze samenwerking, Max bedankt!!

  Bijzonder - Review over Thea Meulenberg Casting

  We zien hier een review uit 2016 ivm de inschrijving van een baby. Bijzonder, want wij casten geen babies. We schrijven talenten in vanaf 4 jaar. Dus geen idee waar dit over gaat. Thea Meulenberg Casting is een internationaal castingbureau uit Amsterdam met 40 jaar ervaring. Het bureau cast acteurs, actrices, modellen, families en kinderen. We doen dit voor TV commercials en online commercials, films, bedrijfsvideo's, videoclips en fotografie.

  Sterke punten
  Professioneel, duidelijk, goede tarieven, goede begeleiding, mooie opdrachten in binnen- en buitenland.

  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Review over ONLY Model Management

  Als ik Toon zou moeten beschrijven zou ik dat doen met deze woorden: beschermend, professioneel en zorgzaam. Ik zit nu bijna 2 jaar bij Only Model management, het meeste van die tijd werk ik fulltime als model. Daar komen ups and downs bij kijken maar Toon staat altijd achter mij. Dankzij Only Model Management heb ik de mogelijkheid om in 5 verschillende landen te werken en daar komen er steeds meer bij. Ik zie Toon een beetje als mijn grote broer, hij kan streng zijn maar dat is alleen maar positief. Veel meiden (ook ik) beginnen erg jong met modellenwerk en dan is het belangrijkste een Motheragency die je vertrouwd, je behoed en die er voor je is, dag en nacht. Als je een bureau zoekt met kennis van de modellenwereld en als je een agent wil die altijd voor je klaar staat dan moet je bij Only Model Management zijn.

  Mijn beste keuze - Review over ONLY Model Management

  Eindelijk iemand die wel voor zijn modellen gaat. En die echt weet hoe deze wereld werkt! In de afgelopen jaren heb ik al een aantal bureaus gehad Waarvan ook een hele bekende in nederland. Tot nu toe met geen van alle een fijne samen werking gehad, mensen zijn niet persoonlijk met je, weten niet wie je bent en wat je nodig hebt. Als je maar voor ze aan de bak bent. Toon (only model management) daar in tegen Heeft in ons eerste gesprek het over mij gehad, wie ik ben en wat ik wou. Hij is compleet het tegenovergestelde van wat ik nog zou verwachten van een bureau. Hij weet wie ik ben, wat ik nodig heb, hoe mijn situatie er uit ziet en wat ik in me heb als model. zijn contract is niet anders dan andere contracten en zeker geen “wurgcontract”. bureaus hebben nu eenmaal regels nodig waar aangehouden moet worden.

  Sterke punten
  Hij staat wanneer dan ook klaar voor zijn modellen, en zoekt naar een oplossing zodat je alles er uit kan halen wat er in zit. Daarbij ook nog eens een hele goeie fotograaf :p

  Big brother - Review over ONLY Model Management

  To all models; find yourself a mother agent like Toon van Stralen. My Chinese agency I signed contracts with closed its doors out of the blue. Only a few hours after this mad decision Toon arranged an appointement with another agency to keep me working in China. After many calls and requests from other agencies, he got me in the right agency that fits the best for me. Three stressfull and insecure days later I’m in my new apartment ready to rock my next 2,5 months. All I can say is that nothing is more important as a model to have a mother agent who’s always got your back and I’m so thankful to have you, Toon.

  Niet doen! - Review over BulletModels

  Wat een eng bedrijf. Ze draaien je een poot uit. Als je niet precies doet wat ze zeggen bedreigen ze je...

  Wurgcontracten - Review over ONLY Model Management

  Zeer onprofessioneel. Het contract is een wurgcontract dat op vele vlakken tegen de wet ingaat. Hij promoot allesbehalve de carrière van de modellen. Integendeel, hij maakt ze kapot. Valse beloftes, komt z'n woord nooit na. Mijn advies: als hij je contacteert voor een afspraak, negeer hem dan want anders heb je ellende.

  Sterke punten
  M

  Zwakke punten
  Wurgcontracten, valse beloftes, lage verdiensten (met altijd excuses waarom), houdt geen rekening met het persoonlijk leven. Modellenbureaus werken voor het model, maar hij denkt dat de modellen zijn eigendom zijn.

  Geweldige samenwerking - Review over ID|Casting

  Wat een prettige samenwerking tijdens de shoot via ID casting. Goed genformeerd, goede verzorging, top crew en hoogst persoonlijk.

  Sterke punten
  Duidelijke afspraken op voorhand vastgelegd.

  Superfijne samenwerking! - Review over ID|Casting

  Onlangs heb ik mijn tweede klus gedaan voor ID|Casting. Het is een erg fijn bureau om voor te werken. Ze zijn professioneel, vriendelijk en zeer vakbekwaam. De communicatie met Bo verliep ook dit keer soepel en helder. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende opdracht.

  Sterke punten
  Communicatief zeer sterk. Helder in het formuleren van duidelijke afspraken.

  ideale communicatie - Review over ID|Casting

  Het was een helder,snel en heel fijn contact met Bo Vrinten van ID. De klus was ook leuk en hopelijk was dit niet de laatste samenwerking :)

  Sterke punten
  contact, helderheid

  Zwakke punten
  budget

  Zeer tevreden - Review over ID|Casting

  Ongeveer een maand geleden heb ik mijn eerste opdracht gedaan voor ID- Casting en ik ben daar zeer tevreden over. De opdracht was erg leuk, mede door de vriendelijkheid en professionele begeleiding van Bo Vrinden. Ik kijk uit naar een volgende leuke opdracht!

  Sterke punten
  Vriendelijkheid en persoonlijke begeleiding, zowel aan de telefoon als op de locatie.

  Zwakke punten
  Geen

  Waardeloos bureau - Review over B&F Casting

  Het maakt bij B&F niet uit hoe lang je daar ingeschreven staat, je wordt nooit geboekt. Ik en mijn vrienden worden nooit uitgekozen. Ik vond dit verdacht en heb aan een oud medewerker van dit bedrijf gevraagd hoe dit komt. Hij zei daarop dat sommige profielen niet eens doorgestuurd werden naar de klant. Dit vond ik echt bizar! Ook sluiten ze mensen buiten door een max te hanteren op de aanmelding. Dus bijvoorbeeld 50 aanmeldingen per oproep, als jij als 51ste persoon aan wil melden wordt de oproep gesloten waardoor je geen kans maakt om geboekt te worden. Raar discriminerend bureau, absoluut geen aanrader!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Discrimineren en betalen pas na 1000x mailen je geld na dik 2 maanden uit.

  Niks dan lof voor ID-Casting - Review over ID|Casting

  Dit is hoe het goed voelt! Vanaf het allereerste contact met Bo Vrinten tot de afhandeling van de vergoeding voelt het goed. Je doet er toe bij ID-Casting en dat puur en alleen door een stukje persoonlijke benadering en kwaliteit leveren. Top. Hier kunnen veel bureaus een voorbeeld aan nemen.

  Sterke punten
  Persoonlijk contact

  Zwakke punten
  Ik heb ze niet kunnen spotten

  Fijne samenwerking gehad - Review over JR Modelmanagement

  We hebben in het afgelopen jaar een aantal keer aangeklopt bij JR model management voor een samenwerking. In totaal hebben wij twee keer mogen samenwerken met een aantal modellen in dienst bij hen. Het contact verliep zeer soepel vanuit het bureau en ook de modellen die wij op deze momenten in dienst namen, verrichten erg professioneel werk. We hebben begrepen dat meerdere modellen startend zijn bij dit bureau, maar daar hebben wij niets van gemerkt. Wij zijn erg tevreden met de samenwerkingen die wij hebben met JR en zullen in het komende jaar zeker weer contact opnemen, indien nodig.

  Sterke punten
  - professionaliteit van de modellen - snel en soepel contact met bureau

  Zwakke punten
  - nog geen zwakke punten ervaren

  Model - Review over Castingbureau Act4You

  Zou graag iets willen proberen in de modellenwereld

  Sterke punten
  Zelfverzekerd ... spontaan leergierig uitstraling en barstend van de energie

  Zwakke punten
  Zijn er niet hoop ik

  Fijne samenwerking - Review over ID|Casting

  Al aan de telefoon was Bo zeer sympathiek. Alles verder uitstekend geregeld. Ik kijk dan ook uit naar een volgende leuke opdracht. Bedankt Bo!

  Sterke punten
  sympathiek, duidelijk, hulpvaardig

  Zwakke punten
  Geen

  fotoshoot - Review over Fero Studio

  Leuke shoot gehad samen met mijn vriendin alles ging zoals het moest , onze haar en make-up super mooi gedaan

  Sterke punten
  professioneel

  Topbureau! - Review over ID|Casting

  ID Casting is een heel prettig en professioneel bureau, onder de kundige leiding van Bo Vrinten. Zij heeft veel inzicht over welk model een perfect persoon zou zijn voor een opdracht.