• Als ik Toon zou moeten beschrijven zou ik dat doen met deze woorden: beschermend, professioneel en zorgzaam.
    Ik zit nu bijna 2 jaar bij Only Model management, het meeste van die tijd werk ik fulltime als model. Daar komen ups and downs bij kijken maar Toon staat altijd achter mij.
    Dankzij Only Model Management heb ik de mogelijkheid om in 5 verschillende landen te werken en daar komen er steeds meer bij.
    Ik zie Toon een beetje als mijn grote broer, hij kan streng zijn maar dat is alleen maar positief. Veel meiden (ook ik) beginnen erg jong met modellenwerk en dan is het belangrijkste een Motheragency die je vertrouwd, je behoed en die er voor je is, dag en nacht.
    Als je een bureau zoekt met kennis van de modellenwereld en als je een agent wil die altijd voor je klaar staat dan moet je bij Only Model Management zijn.

    Door Evy Cuijpers op 3 maart 2020 Reageer

  • Eindelijk iemand die wel voor zijn modellen gaat. En die echt weet hoe deze wereld werkt! In de afgelopen jaren heb ik al een aantal bureaus gehad Waarvan ook een hele bekende in nederland.
    Tot nu toe met geen van alle een fijne samen werking gehad, mensen zijn niet persoonlijk met je, weten niet wie je bent en wat je nodig hebt. Als je maar voor ze aan de bak bent.
    Toon (only model management) daar in tegen
    Heeft in ons eerste gesprek het over mij gehad, wie ik ben en wat ik wou. Hij is compleet het tegenovergestelde van wat ik nog zou verwachten van een bureau. Hij weet wie ik ben, wat ik nodig heb, hoe mijn situatie er uit ziet en wat ik in me heb als model.
    zijn contract is niet anders dan andere contracten en zeker geen “wurgcontract”.
    bureaus hebben nu eenmaal regels nodig waar aangehouden moet worden.

    Sterke punten
    Hij staat wanneer dan ook klaar voor zijn modellen, en zoekt naar een oplossing zodat je alles er uit kan halen wat er in zit.
    Daarbij ook nog eens een hele goeie fotograaf :p

    Door Neri op 3 maart 2020 Reageer

  • To all models; find yourself a mother agent like Toon van Stralen. My Chinese agency I signed contracts with closed its doors out of the blue. Only a few hours after this mad decision Toon arranged an appointement with another agency to keep me working in China. After many calls and requests from other agencies, he got me in the right agency that fits the best for me. Three stressfull and insecure days later I’m in my new apartment ready to rock my next 2,5 months. All I can say is that nothing is more important as a model to have a mother agent who’s always got your back and I’m so thankful to have you, Toon.

    Door Louise op 3 maart 2020 Reageer

  • Wat een eng bedrijf. Ze draaien je een poot uit. Als je niet precies doet wat ze zeggen bedreigen ze je...

    Door model op 15 januari 2020 Reageer (1 reactie)

  • Zeer onprofessioneel. Het contract is een wurgcontract dat op vele vlakken tegen de wet ingaat. Hij promoot allesbehalve de carrière van de modellen.
    Integendeel, hij maakt ze kapot. Valse beloftes, komt z'n woord nooit na. Mijn advies: als hij je contacteert voor een afspraak, negeer hem dan want anders heb je ellende.

    Sterke punten
    M

    Zwakke punten
    Wurgcontracten, valse beloftes, lage verdiensten (met altijd excuses waarom), houdt geen rekening met het persoonlijk leven.
    Modellenbureaus werken voor het model, maar hij denkt dat de modellen zijn eigendom zijn.

    Door Gertrude op 3 januari 2020 Reageer

  • Wat een prettige samenwerking tijdens de shoot via ID casting. Goed geïnformeerd, goede verzorging, top crew en hoogst persoonlijk.

    Sterke punten
    Duidelijke afspraken op voorhand vastgelegd.

    Door Jamie Bouwman op 19 november 2019 Reageer

  • Onlangs heb ik mijn tweede klus gedaan voor ID|Casting. Het is een erg fijn bureau om voor te werken. Ze zijn professioneel, vriendelijk en zeer vakbekwaam. De communicatie met Bo verliep ook dit keer soepel en helder. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende opdracht.

    Sterke punten
    Communicatief zeer sterk. Helder in het formuleren van duidelijke afspraken.

    Door Wolter op 4 juli 2019 Reageer

  • Het was een helder,snel en heel fijn contact met Bo Vrinten van ID. De klus was ook leuk en hopelijk was dit niet de laatste samenwerking

    Sterke punten
    contact, helderheid

    Zwakke punten
    budget

    Door maxime op 2 juli 2019 Reageer

  • Ongeveer een maand geleden heb ik mijn eerste opdracht gedaan voor ID- Casting en ik ben daar zeer tevreden over. De opdracht was erg leuk, mede door de vriendelijkheid en professionele begeleiding van Bo Vrinden. Ik kijk uit naar een volgende leuke opdracht!

    Sterke punten
    Vriendelijkheid en persoonlijke begeleiding, zowel aan de telefoon als op de locatie.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Anne op 1 juli 2019 Reageer

  • Het maakt bij B&F niet uit hoe lang je daar ingeschreven staat, je wordt nooit geboekt.
    Ik en mijn vrienden worden nooit uitgekozen.
    Ik vond dit verdacht en heb aan een oud medewerker van dit bedrijf gevraagd hoe dit komt.
    Hij zei daarop dat sommige profielen niet eens doorgestuurd werden naar de klant. Dit vond ik echt bizar! Ook sluiten ze mensen buiten door een max te hanteren op de aanmelding. Dus bijvoorbeeld 50 aanmeldingen per oproep, als jij als 51ste persoon aan wil melden wordt de oproep gesloten waardoor je geen kans maakt om geboekt te worden. Raar discriminerend bureau, absoluut geen aanrader!!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Discrimineren en betalen pas na 1000x mailen je geld na dik 2 maanden uit.

    Door AMC op 27 juni 2019 Reageer

  • Dit is hoe het goed voelt!

    Vanaf het allereerste contact met Bo Vrinten tot de afhandeling van de vergoeding voelt het goed.
    Je doet er toe bij ID-Casting en dat puur en alleen door een stukje persoonlijke benadering en kwaliteit leveren.

    Top.

    Hier kunnen veel bureaus een voorbeeld aan nemen.

    Sterke punten
    Persoonlijk contact

    Zwakke punten
    Ik heb ze niet kunnen spotten

    Door Guido op 12 februari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • We hebben in het afgelopen jaar een aantal keer aangeklopt bij JR model management voor een samenwerking. In totaal hebben wij twee keer mogen samenwerken met een aantal modellen in dienst bij hen.

    Het contact verliep zeer soepel vanuit het bureau en ook de modellen die wij op deze momenten in dienst namen, verrichten erg professioneel werk. We hebben begrepen dat meerdere modellen startend zijn bij dit bureau, maar daar hebben wij niets van gemerkt.

    Wij zijn erg tevreden met de samenwerkingen die wij hebben met JR en zullen in het komende jaar zeker weer contact opnemen, indien nodig.

    Sterke punten
    - professionaliteit van de modellen
    - snel en soepel contact met bureau

    Zwakke punten
    - nog geen zwakke punten ervaren

    Door G. Merwen op 28 december 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zou graag iets willen proberen in de modellenwereld

    Sterke punten
    Zelfverzekerd ... spontaan leergierig uitstraling en barstend van de energie

    Zwakke punten
    Zijn er niet hoop ik

    Door Hasib op 23 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Al aan de telefoon was Bo zeer sympathiek.
    Alles verder uitstekend geregeld.
    Ik kijk dan ook uit naar een volgende leuke opdracht.
    Bedankt Bo!

    Sterke punten
    sympathiek, duidelijk, hulpvaardig

    Zwakke punten
    Geen

    Door Ada Vinken op 10 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Leuke shoot gehad samen met mijn vriendin alles ging zoals het moest , onze haar en make-up super mooi gedaan

    Sterke punten
    professioneel

    Door Linda op 18 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ID Casting is een heel prettig en professioneel bureau, onder de kundige leiding van Bo Vrinten. Zij heeft veel inzicht over welk model een perfect persoon zou zijn voor een opdracht.

    Door Guus Bok op 16 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Al 2x heb ik een opdracht binnengehaald via deze site. Het is heel makkelijk in gebruik.

    Sterke punten
    Je hoeft niet te betalen om op een opdracht te reageren. Alleen als je meteen wilt reageren moet je een plus lidmaatschap afsluiten. Met een basic lidmaatschap moet je een paar dagen wachten.

    Zwakke punten
    Ik zou meer nieuwsbrieven willen krijgen

    Door Josje op 11 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Top shoot gedaan bij deze agency; vakkundig en persoonlijk in de benadering.
    Via een geavanceerde database direct opgenomen in groot netwerk van A-merken waar inmiddels meerdere commercials uit zijn gekomen.

    Sterke punten
    Professioneel
    Sympathieke benadering
    Groot netwerk, waaaronder A-merken
    Geavanceerde database

    Zwakke punten
    Niet kunnen ontdekken

    Door Femke op 28 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Modrl

    Door Elena op 31 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Fijn bureau om mee samen te werken: heldere communicatie, niet te formeel, what you see is what you get!

    Sterke punten
    Heldere communicatie en transparante werkwijze.

    Zwakke punten
    -

    Door Ruben op 10 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zowel ik als mijn vrouw hebben inmiddels regelmatig voor ID Casting mogen werken, ook met onze kinderen. De correcte, snelle manier van communiceren en de afwisselende en leuke opdrachten zijn de reden dat we met veel plezier voor Bo en haar collega's werken.

    Sterke punten
    Communicatie
    Betrouwbaar
    Leuke projecten

    Door Ferry G op 9 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Fotoshoot gedaan voor mijn baby. Fotograaf was heel leuk met hem. Ze zijn erg vriendelijk en gastvrij.

    Door Devika op 25 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Goede website, makkelijk te navigeren. Inmiddels al enkele opdrachten als model via de site gevonden. Overigens is beautyfreelancer.nl geen modellenbureau. Het is een werkmarktplaats. Geen marges dus

    Sterke punten
    Makkelijk inloggen
    Opdrachten direct in je mail
    Geen marges

    Zwakke punten
    Geen

    Door Leonie Terwi op 29 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Tjarda is heel goed en heel menselijk. Ze neemt helaas maar weinig nieuwe meisjes aan maar dat maakt haar denk ik ook zo goed.

    Door Karlijn op 9 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Goede uitleg,snel contact en reacties leuke opdracht.
    Leuk filmpje geworden.

    Sterke punten
    Snelle reactie en leuke opdrachten.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door Henny op 30 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.