Reviews over Modellenbureaus


  Een bureau met passie

  Review over ONLY Model Management

  Als ik naar mijn foto\\\\\\\\\\\'s kijk van nu en een jaar geleden, kan ik zeggen dat mijn foto\\\\\\\\\\\'s inhoudelijk sterk verbeterd zijn door de aanwijzingen die ik van Toon krijg.\\\\\\\\r\\\\\\\\nHij weet als geen ander wat er is Parijs en Londen gevraagd word.\\\\\\\\r\\\\\\\\nEr is een groot verschil tussen foto\\\\\\\\\\\'s op social media en de foto\\\\\\\\\\\'s die de bureaus vragen. Hij maakt modellen beter, sterker overkomen.\\\\\\\\r\\\\\\\\nModel wordt je niet in twee shoots en een goede fotograaf ook niet, daar gaat tijd in zitten. Het bureau is kritisch maar rechtvaardig....\\\\\\\\r\\\\\\\\nModellen waarmee ik gewerkt heb zijn altijd op tijd en komen gemotiveerd op de shoot\\\\\\\\r\\\\\\\\nIk ben blij iemand als Toon ontmoet te hebben, veel van geleerd.....\\\\\\\\r\\\\\\\\nKortom, ik heb geen slechte ervaring en hoop in de toekomst op een verlenging van onze samenwerking \\\\\\\\r\\\\\\\\nHij wil alleen het het beste voor zijn modellen en fotografen waar mee hij werkt.

  Een zeer betrokken agent.

  Review over ONLY Model Management

  Ik heb al geruime tijd ervaring met Toon. En ik moet zeggen, dat hij zeer betrokken is. Hij begeleidt zijn modellen, met zijn rijke ervaring. Een stukje betrokkenheid is hem niet vreemd en dit reikt ver. Hij gaat voor zijn modellen door het vuur. Er zijn altijd mensen, die jaloers en niet eerlijk zijn en daar is slecht tegen op te boksen. Toon, ik wens je veel sterkte met deze onzin en ga door waar je mee bezig bent.

  Stop met deze onzin!

  Review over ONLY Model Management

  Ik ben zelf model bij ONLY en jullie mogen jullie schamen om zoiets over iemand te schrijven en ook nog eens ANONIEM! als je echt zo'n grote mond hebt stap je naar de persoon zelf toe als je problemen hebt en spreek je waarheid! Maar ga niet kinderachtig op het internet dingen zetten. Denk na wat het met een persoon kan doen om zo iets er op te zetten en stel alsjeblieft is voor als het bij je zelf zou gebeuren. Als er één persoon altijd het beste met je voor heeft is het toon wel! Hij staat dag en nacht voor zijn modellen klaar ( uit ervaring vaker meegemaakt). Het geld van de Jobs in het buitenland krijg je van het bureau in het buitenland niet van toon. Dus zo te horen heeft u geen verstand hoe alles werkt in dit wereldje.( als je denkt te weten hoe dit wereldje in elkaar zit heb je het toch echt goed mis! ) En ja het kan zijn dat je niet vaak word geboekt een periode, maar thats life of a model! Ik hoop dat u een fijne dag heeft en dat u uw tijd ergens anders aan kunt besteden, zoals lief zijn voor elkaar en elkaar ook dingen gunnen ipv tijd besteden aan zo'n haatreactie te geven.

  Goede aanbeveling en professioneel betrokken Moeder Agency

  Review over Innocence Model Agency

  Zeer professioneel team, persoonlijk en betrokken bij de carrières van een selectie modellen. Vertrouwd. Goed opleidingstraject, in overleg, indien dit bijdraagt. Mijn dochter is in goede handen en werkt volop, nationaal en internationaal.

  Sterke punten
  Professioneel, betrokken en een goed netwerk.

  leuk en snel reageren op Mail

  Review over Galucci

  Als Galucci wat in je ziet Zit je daar goed !!!!

  Sterke punten
  goeie foto shoot

  Zwakke punten
  tot nu toe niks

  Porsche Commercial

  Review over BulletModels

  I had the best experience with Bullet Models! I got casted for an epic commercial for Porsche and we shot this in Slovenia and Croatia, so it was amazing as well to travel for a couple of days! :) The whole production was well organised and the crew was absolutely wonderful. It was absolutely an incredible and unforgettable experience! I am modelling for quite a few years right now and this is definitely one of my true highlights in my carreer. Max was very helpful and responsive from the beginning and did a very good job as a booker! So easy and comfortable in communicating, very organised and clear. It was very easy to get in touch with him, and besides all, he is such a nice guy with a good sense of humor haha! I definitely recommend people working with Bullet Models! Here's the link to the commercial: https://youtu.be/8Lcw11-O61Q And the link to my profile on Bullet Models: https://bulletmodels.nl/model/944/lin-he/characteristic-women

  Ontzettend goed

  Review over BulletModels

  Super leuke shoot, speelt in op hoe jij bent en helpt je helemaal uit je schild te komen. Super fijne samenwerking en geeft goede aanwijzingen.

  Toffe samenwerking!

  Review over BulletModels

  Fotoshoot gehad en ben er heel tevreden over! Veel en hele mooie foto’s. Max geeft je goede instructies en is daarbij ook nog heel gezellig!

  Heel slecht bedrijf

  Review over BulletModels

  Ik had een shoot ingepland vervolgens door overmacht (corona) kan ik niet komen. De meneer belt mij en ratelt aan 1 stuk door, ik kom er niet tussen. En hij hangt zo op in mijn oor.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Communicatie

  Slecht!

  Review over Models Inc Int

  Hoe moet ik beginnen? Allereerst zeggen ze dat het een gratis moddelenbureau is, daarna sturen ze je een mail waar je moet betalen, dan betaal je en krijg je niks! ik heb 7 mails gestuurd maar gewoon geen reactie, ben het nu wel een beetje zat. Ik heb gebeld en ik kreeg mijn geld zogenaamd terug maar ben er na 7 maanden wel achter dat dat er niet meer in zit. Absoluut niet blij met de service en contactlegging van dit zogenaamde bedrijf...

  Sterke punten
  geen.

  Zwakke punten
  Alles

  Prettige Professionele Samenwerking

  Review over BulletModels

  Onlangs een fotoshoot gedaan met Bullet Models en kan er alleen maar positief over zijn. Professioneel, gezellig, duidelijke en snelle communicatie. Erg blij met de resultaten van de fotoshoot.

  Sterke punten
  professioneel, duidelijk, transparant, super om mee samen te werken

  Onbetrouwbaar, schijnheilig

  Review over Dutch Casting Agency

  Sta al enkele jaren bij ze ingeschreven. Af en toe wat klussen gehad. Dus ik weet waar ik het over heb. In principe zijn ze vriendelijk en regelmatig komen klussen voorbij. Echter hebben ze ook iets schijnheiligs en dat zijn de volgende zaken: 1. Wanneer je mailt voor het resultaat van een opdracht, zeggen ze dat ze er voor je achteraan gaan. Vervolgens hoor je nooit meer iets van ze, ook niet als je er (weer) naar vraagt. 2. Ze adverteren met een bepaalde vergoeding, maar pas achteraf vertellen ze dat er nog 5,5% "commissiekosten" vanaf gaat (naast de grote fee die ze al afnemen op de vergoeding die ze vragen aan een opdrachtgever). 3. De betaaltermijn is 3 maanden. Ik heb in de 8(!) jaren tijd nog nooit meegemaakt dat ze op tijd hebben betaald. Ik heb altijd gewacht tot de laatste week of dag van de 3 maanden en ze dan gemaild. Slappe excuses komen er dan (of ze gaan er niet eens op in) en plots ontvang je het binnen een paar dagen op je rekening. Ik heb mijn administratie op orde, maar kan me voorstellen dat er ook mensen zijn die dat niet hebben en het misschien vergeten. Betalen ze hen ook uit? Ik betwijfel het. Kortom, als je opdrachten wil doen voor dit bureau, zou ik deze punten meenemen in je achterhoofd.

  Zwakke punten
  Betalen niet op tijd Resultaat van opdrachten krijg je nooit Niet duidelijk vermelde Commissiekosten

  Ongepaste opmerkingen

  Review over Dutch Casting Agency

  Ik was daar op set en kreeg alleen maar sexuele opmerkingen. Dat mijn lichaam hier goed voor was en dat mijn borsten er mooi uitzagen op camera. Sorry hoor maar dat is gewoon zo raar!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Weinig opdrachten gekregen Ongepaste opmerkingen

  Fijn modellenbureau

  Review over Galucci

  Ik heb vroeger voor galucci gewerkt en ben een tijd ivm zwangerschap gestopt. Nu weer terug van weggeweest. Ze komen altijd hun afspraken na en hebben leuke opdrachten. Ik zou hier zeker voor kiezen

  Sterke punten
  Je voelt je op je gemak

  Goed

  Review over ONLY Model Management

  Mijn dochter (net16) werd door Toon benaderd voor een kennismakingsgesprek 6 maanden geleden. Omdat wij als ouders nog al sceptisch waren en op onze hoede ben ik als ouder mee geweest. Heb het ervaren als zeer prettig en open gesprek. Het was een lange dag met heel veel informatie. Grootste compliment wat mijn dochter zei in de auto op de terugweg; Ik heb in die 8uur bij Toon meer geleerd dan 4 jaar voorgezet onderwijs!!!!!!!!!!! Besloten na goed na denken en het contract na te laten kijken , tekenen bij Only model management Toon van Tralen. De maanden daarna zeer goed contact en communicatie. Soms wennen aan de manier van communiceren,maar eenmaal Toon kennen prima omgang. Wij zijn ook deze wereld niet bekend,en moeten leren omgaan hoe alles in zijn werk gaat. Inmiddels 6 maanden verder en er is veel gebeurd. Mooie foto's,fijn contact (belangrijk omdat onze dochter pas 16 is) Zijn nu op het punt dat wij als ouders het vertrouwen hebben om onze dochter te laten werken samen met Toon. Op dit moment heeft ze een samenwerking met een bureau in Istanbul en verblijft ze daar voor aantal maanden. Het was geen probleem dat ik mee ging de eerste weken om dit te begeleiden . Ik ben weggegaan toen het 100% goed voelde. Onze dochter kijkt uit naar een fijne samenwerking met Toon van Stralen de komende jaren en hoopt nog veel te (mogen) leren. Langzaam kunnen wij onze dochter stapje voor stapje loslaten in de modellen wereld. Natasja Riemersma

  Goed bureau!

  Review over ONLY Model Management

  Ik heb een hele goede ervaring met ONLY! Ik zit zelf bij het bureau en ik ben warm ontvangen! Hij helpt je en je kan altijd bij hem terecht. Ik voel me op mijn gemak bij hem en hij is als een grote broer voor mij! De negatieve recensie vind ik niet op z'n plaats, omdat het meisje nog heel jong is. Ik kan best begrijpen dat het moeilijk kan zijn voor een moeder dat je dochter niet word aangenomen, maar Toon is een professionele man die er veel verstand van heeft hoe de modellen wereld in elkaar zit. Dus als hij vind dat je er nog niet klaar voor bent kan je er vanuit gaan dat dat zo is. Hij praat veel, maar alles opbouwend om je veel te leren en zelfvertrouwen te kunnen geven. Ik vind Toon een hele aardige man die het beste met je voor heeft. Ik zie dat mensen negatieve reactie geven die niet eens zelf bij het bureau zitten. Ervaringen kan je pas delen als je zelf bij ONLY zit! Kort om; Ik vind ONLY model management echt een top bureau en zeker aan aanrader!

  Sterke punten
  Warm ontvangen, super aardig, heeft het beste met je voor!

  Slechte ervaringen

  Review over Innocence Model Agency

  Bij een modellencontract betaal je eerst 2000€ aan een soort 'opleiding' tot model. Ook is de commissie die het bureau van jouw verdiensten krijgt 50 procent, terwijl dat meestal maar 10 procent is. Een ervaring die ik van een ander meisje heb vernomen, die daar vroeger onder contract stond, was dat ze constant werd verteld dat ze moest afvallen en dat ze helemaal geen werk kreeg.

  Onwijs fijne ervaring!

  Review over BulletModels

  In het verleden al een paar keer samen gewerkt met BulletModels en recentelijk weer. Ik kan niet anders dan positief zijn: Max is een professional en tegelijkertijd ook ontzettend gezellig. Duidelijke en heldere afspraken over het foto materiaal en ik ben ontzettend blij met hoe de foto's zijn geworden :)

  Sterke punten
  Persoonlijke aanpak Professioneel met een glimlach

  Fijne samenwerking, top georganiseerd!

  Review over BulletModels

  Recent meegewerkt aan de commercial voor DNB, super goed georganiseerd door Bullet Models! Er was een goede communicatie vooraf met Max, en er was een fijne crew. Ook niet onbelangrijk, de betaling was zonder gedoe op tijd. Kortom voor herhaling vatbaar. Dank je wel Bullet Models voor de prettige samenwerking.

  Sterke punten
  Goede en duidelijke communicatie, prettige samenwerking.

  Zwakke punten
  Ik heb geen ervaring met zwakke punten.

  Hartelijk, professioneel en prettige communicatie

  Review over BulletModels

  Tijd geleden al fijne fotoshoot door Max, hartelijke ontvangst en mooie foto’s. Paar keer meegedongen voor een klus, recent een campagne on line voor DNB. Max communiceert snel en prettig, fijne samenwerking.

  Opdracht De Nederlandse Bank

  Review over BulletModels

  Top casting voor een reclame van DNB. Goeie communicatie via Bullet Models & alles goed geregeld !

  I love the atmosphere and how they made me feel comfortable while shooting.

  Review over BulletModels

  The atmosphere while we were making the photos was amazing! The photos turned out to be all amazing and they send me the photos really fast! I was a bit shy in the beginning but they know how to make you comfortable to be yourself!

  Top!

  Review over BulletModels

  Fotoshoot gedaan bij Bullet Models, nu mijn 2de opdracht vandaag gedaan, eerste opdracht voor Hunkemöller nu tweede opdracht voor een Italiaans schoenenmerk. En ben benieuwd wat er nog meer gaat komen. Dit bureau is echt top, kan iedereen die aanraden om in te schrijven. Goede communicatie, betrouwbaar, professioneel en duidelijk.

  Leuke ervaring met een bittere nasmaak en slechte kwaliteit foto's

  Review over BulletModels

  Max is in eerste opzicht vriendelijk en humoristisch. Hij zet je muziek op en klikt in een mum van tijd wat leuke foto's. Niet geweldig, niet bijzonder, maar leuke studiofoto's. Het is pas op het einde dat de aap uit de mouw komt; voor het bewerken van de foto's vraagt hij een flinke meerprijs en vertelt je er ernstig bij dat de foto's nog steeds zijn eigendom zijn en dus niet gebruikt mogen worden voor andere doeleinden zonder dat hij daar een buy-out voor krijgt, iets wat overigens nergens op de website vermeld staat. Het gesprek kwam snel ten einde omdat de volgende kandidaat voor de fotografie-geldmachine al klaar stond. De foto's die ik later ontving waren ook nog eens van slechte kwaliteit (1,5 mb per stuk), RAW opsturen doet ie niet aan. Ik kan mensen dit zeker niet aanraden, geeft dan nét iets meer geld uit aan goede foto's.

  Sterke punten
  Max is grappig, stelt je snel op je gemak en geeft duidelijke instructies tijdens de shoot

  Zwakke punten
  De foto's zelf zijn bijna low-res en mogen nergens voor gebruikt worden. Als je de foto's niet laat bewerken lijkt het bijna alsof hij op dat moment geen interesse meer in je heeft, het geld is dan toch al binnen.

  Zeer professionele en ontspannen fotoshoot

  Review over BulletModels

  Na een hartelijk ontvangst hebben we een leuk gesprekje gehad. Max stelde me erg op mijn gemak. Met een leuk muziekje aan en goede tips van Max hebben we hele mooie foto's kunnen maken. Ik heb ervan genoten, het was een erg prettige samenwerken en het resultaat mag er zijn!

  Sterke punten
  Professionele fotoshoot - Hartelijk welkom - fijn samenwerken met een zeer vakkundige en gezellige Max

  Zwakke punten
  Die kan ik niet vinden