Reviews over Modellenbureaus


  Onbetrouwbaar, schijnheilig - Review over Dutch Casting Agency

  Sta al enkele jaren bij ze ingeschreven. Af en toe wat klussen gehad. Dus ik weet waar ik het over heb. In principe zijn ze vriendelijk en regelmatig komen klussen voorbij. Echter hebben ze ook iets schijnheiligs en dat zijn de volgende zaken: 1. Wanneer je mailt voor het resultaat van een opdracht, zeggen ze dat ze er voor je achteraan gaan. Vervolgens hoor je nooit meer iets van ze, ook niet als je er (weer) naar vraagt. 2. Ze adverteren met een bepaalde vergoeding, maar pas achteraf vertellen ze dat er nog 5,5% "commissiekosten" vanaf gaat (naast de grote fee die ze al afnemen op de vergoeding die ze vragen aan een opdrachtgever). 3. De betaaltermijn is 3 maanden. Ik heb in de 8(!) jaren tijd nog nooit meegemaakt dat ze op tijd hebben betaald. Ik heb altijd gewacht tot de laatste week of dag van de 3 maanden en ze dan gemaild. Slappe excuses komen er dan (of ze gaan er niet eens op in) en plots ontvang je het binnen een paar dagen op je rekening. Ik heb mijn administratie op orde, maar kan me voorstellen dat er ook mensen zijn die dat niet hebben en het misschien vergeten. Betalen ze hen ook uit? Ik betwijfel het. Kortom, als je opdrachten wil doen voor dit bureau, zou ik deze punten meenemen in je achterhoofd.

  Zwakke punten
  Betalen niet op tijd Resultaat van opdrachten krijg je nooit Niet duidelijk vermelde Commissiekosten

  Ongepaste opmerkingen - Review over Dutch Casting Agency

  Ik was daar op set en kreeg alleen maar sexuele opmerkingen. Dat mijn lichaam hier goed voor was en dat mijn borsten er mooi uitzagen op camera. Sorry hoor maar dat is gewoon zo raar!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Weinig opdrachten gekregen Ongepaste opmerkingen

  Fijn modellenbureau - Review over Galucci

  Ik heb vroeger voor galucci gewerkt en ben een tijd ivm zwangerschap gestopt. Nu weer terug van weggeweest. Ze komen altijd hun afspraken na en hebben leuke opdrachten. Ik zou hier zeker voor kiezen

  Sterke punten
  Je voelt je op je gemak

  Goed - Review over ONLY Model Management

  Mijn dochter (net16) werd door Toon benaderd voor een kennismakingsgesprek 6 maanden geleden. Omdat wij als ouders nog al sceptisch waren en op onze hoede ben ik als ouder mee geweest. Heb het ervaren als zeer prettig en open gesprek. Het was een lange dag met heel veel informatie. Grootste compliment wat mijn dochter zei in de auto op de terugweg; Ik heb in die 8uur bij Toon meer geleerd dan 4 jaar voorgezet onderwijs!!!!!!!!!!! Besloten na goed na denken en het contract na te laten kijken , tekenen bij Only model management Toon van Tralen. De maanden daarna zeer goed contact en communicatie. Soms wennen aan de manier van communiceren,maar eenmaal Toon kennen prima omgang. Wij zijn ook deze wereld niet bekend,en moeten leren omgaan hoe alles in zijn werk gaat. Inmiddels 6 maanden verder en er is veel gebeurd. Mooie foto's,fijn contact (belangrijk omdat onze dochter pas 16 is) Zijn nu op het punt dat wij als ouders het vertrouwen hebben om onze dochter te laten werken samen met Toon. Op dit moment heeft ze een samenwerking met een bureau in Istanbul en verblijft ze daar voor aantal maanden. Het was geen probleem dat ik mee ging de eerste weken om dit te begeleiden . Ik ben weggegaan toen het 100% goed voelde. Onze dochter kijkt uit naar een fijne samenwerking met Toon van Stralen de komende jaren en hoopt nog veel te (mogen) leren. Langzaam kunnen wij onze dochter stapje voor stapje loslaten in de modellen wereld. Natasja Riemersma

  Goed bureau! - Review over ONLY Model Management

  Ik heb een hele goede ervaring met ONLY! Ik zit zelf bij het bureau en ik ben warm ontvangen! Hij helpt je en je kan altijd bij hem terecht. Ik voel me op mijn gemak bij hem en hij is als een grote broer voor mij! De negatieve recensie vind ik niet op z'n plaats, omdat het meisje nog heel jong is. Ik kan best begrijpen dat het moeilijk kan zijn voor een moeder dat je dochter niet word aangenomen, maar Toon is een professionele man die er veel verstand van heeft hoe de modellen wereld in elkaar zit. Dus als hij vind dat je er nog niet klaar voor bent kan je er vanuit gaan dat dat zo is. Hij praat veel, maar alles opbouwend om je veel te leren en zelfvertrouwen te kunnen geven. Ik vind Toon een hele aardige man die het beste met je voor heeft. Ik zie dat mensen negatieve reactie geven die niet eens zelf bij het bureau zitten. Ervaringen kan je pas delen als je zelf bij ONLY zit! Kort om; Ik vind ONLY model management echt een top bureau en zeker aan aanrader!

  Sterke punten
  Warm ontvangen, super aardig, heeft het beste met je voor!

  geen prettig ervaring - Review over ONLY Model Management

  Alle negatieve reacties zijn van de site verwijderd, laat je niet foppen door de onderstaande recensies.

  Slechte ervaringen - Review over Innocence Model Agency

  Bij een modellencontract betaal je eerst 2000€ aan een soort 'opleiding' tot model. Ook is de commissie die het bureau van jouw verdiensten krijgt 50 procent, terwijl dat meestal maar 10 procent is. Een ervaring die ik van een ander meisje heb vernomen, die daar vroeger onder contract stond, was dat ze constant werd verteld dat ze moest afvallen en dat ze helemaal geen werk kreeg.

  Onwijs fijne ervaring! - Review over BulletModels

  In het verleden al een paar keer samen gewerkt met BulletModels en recentelijk weer. Ik kan niet anders dan positief zijn: Max is een professional en tegelijkertijd ook ontzettend gezellig. Duidelijke en heldere afspraken over het foto materiaal en ik ben ontzettend blij met hoe de foto's zijn geworden :)

  Sterke punten
  Persoonlijke aanpak Professioneel met een glimlach

  Fijne samenwerking, top georganiseerd! - Review over BulletModels

  Recent meegewerkt aan de commercial voor DNB, super goed georganiseerd door Bullet Models! Er was een goede communicatie vooraf met Max, en er was een fijne crew. Ook niet onbelangrijk, de betaling was zonder gedoe op tijd. Kortom voor herhaling vatbaar. Dank je wel Bullet Models voor de prettige samenwerking.

  Sterke punten
  Goede en duidelijke communicatie, prettige samenwerking.

  Zwakke punten
  Ik heb geen ervaring met zwakke punten.

  Hartelijk, professioneel en prettige communicatie - Review over BulletModels

  Tijd geleden al fijne fotoshoot door Max, hartelijke ontvangst en mooie foto’s. Paar keer meegedongen voor een klus, recent een campagne on line voor DNB. Max communiceert snel en prettig, fijne samenwerking.

  Opdracht De Nederlandse Bank - Review over BulletModels

  Top casting voor een reclame van DNB. Goeie communicatie via Bullet Models & alles goed geregeld !

  I love the atmosphere and how they made me feel comfortable while shooting. - Review over BulletModels

  The atmosphere while we were making the photos was amazing! The photos turned out to be all amazing and they send me the photos really fast! I was a bit shy in the beginning but they know how to make you comfortable to be yourself!

  Top! - Review over BulletModels

  Fotoshoot gedaan bij Bullet Models, nu mijn 2de opdracht vandaag gedaan, eerste opdracht voor Hunkemöller nu tweede opdracht voor een Italiaans schoenenmerk. En ben benieuwd wat er nog meer gaat komen. Dit bureau is echt top, kan iedereen die aanraden om in te schrijven. Goede communicatie, betrouwbaar, professioneel en duidelijk.

  Leuke ervaring met een bittere nasmaak en slechte kwaliteit foto's - Review over BulletModels

  Max is in eerste opzicht vriendelijk en humoristisch. Hij zet je muziek op en klikt in een mum van tijd wat leuke foto's. Niet geweldig, niet bijzonder, maar leuke studiofoto's. Het is pas op het einde dat de aap uit de mouw komt; voor het bewerken van de foto's vraagt hij een flinke meerprijs en vertelt je er ernstig bij dat de foto's nog steeds zijn eigendom zijn en dus niet gebruikt mogen worden voor andere doeleinden zonder dat hij daar een buy-out voor krijgt, iets wat overigens nergens op de website vermeld staat. Het gesprek kwam snel ten einde omdat de volgende kandidaat voor de fotografie-geldmachine al klaar stond. De foto's die ik later ontving waren ook nog eens van slechte kwaliteit (1,5 mb per stuk), RAW opsturen doet ie niet aan. Ik kan mensen dit zeker niet aanraden, geeft dan nét iets meer geld uit aan goede foto's.

  Sterke punten
  Max is grappig, stelt je snel op je gemak en geeft duidelijke instructies tijdens de shoot

  Zwakke punten
  De foto's zelf zijn bijna low-res en mogen nergens voor gebruikt worden. Als je de foto's niet laat bewerken lijkt het bijna alsof hij op dat moment geen interesse meer in je heeft, het geld is dan toch al binnen.

  Zeer professionele en ontspannen fotoshoot - Review over BulletModels

  Na een hartelijk ontvangst hebben we een leuk gesprekje gehad. Max stelde me erg op mijn gemak. Met een leuk muziekje aan en goede tips van Max hebben we hele mooie foto's kunnen maken. Ik heb ervan genoten, het was een erg prettige samenwerken en het resultaat mag er zijn!

  Sterke punten
  Professionele fotoshoot - Hartelijk welkom - fijn samenwerken met een zeer vakkundige en gezellige Max

  Zwakke punten
  Die kan ik niet vinden

  Betrouwbaar, eerlijk, transparant en een snelle betaling. - Review over BulletModels

  Een paar hele leuke klussen gedaan voor dit bureau,waaronder 2 commercials. Goed geregeld allemaal, heldere communicatie. Aanrader mocht je willen werken als model.

  Sterke punten
  Goede communicatie en humor, altijd lachen met Max van Bulletmodels!!

  Nep en onbetrouwbaar - Review over BulletModels

  Zijn locatie is te vergelijken met een bunker. Hij vraagt een bepaald bedrag per foto om het te editen, omdat je dan meer opdrachten binnenhaalt in zijn ogen. Ongeacht dat je speciaal voor een selectie bewerkte foto’s betaald, bewerkt hij de rest van de foto’s zelf ook gewoon. Op die manier ben je dus overbodige kosten kwijt. Je kon alleen contant betalen, op die manier kon hij extra kosten mislopen. Als je vraagt waarom jij eigenlijk bent aangenomen en gekozen en niet iemand anders geeft hij geen concreet en een heel oppervlakkig antwoord, daardoor kan je concluderen dat iedereen zich gewoon kan aanmelden en er helemaal niet wordt gekeken naar wie bij zijn bureau past. Voelde me erg geïntimideerd voor een 14 jarige tijdens de shoot, moest mn handen omhoog houden zodat mijn buik te zien was en het daardoor meer ‘sexy’ was. Moest ook zijn nummer in mijn telefoon zetten en altijd bereikbaar zijn, 2 jaar later en nog steeds niks van hem gehoord. Ook als je naar zijn website gaat is de helft van zijn modellen nep en zitten er ook wat BNR’s tussen, dat klopt natuurlijk helemaal niet. Zonde van je geld, er zijn veel betere bureau’s die wel eerlijk zijn en je met een gerust hart kan vertrouwen.

  Leuk fotoshoot gehad met kinderen - Review over BulletModels

  Leuk ervaren fotograaf

  1 grote boevenbende - Review over B&F Casting

  Je wordt hier wel geboekt maar je komt alleen maar in aanmerking als je op tijd hebt aangemeld. Als de hoeveelheid aanmeldingen vol zijn, ben je te laat. Zelfs als jij 100% matched met hun zoektermen. Ik ben ook heel benieuwd hoeveel geld zij nog van mensen hebben liggen of al zelf aan het opmaken zijn. Dit castingbureau betaalt nooit uit zichzelf. Je moet 3 maanden wachten, als je het zelf dan nog weet even een berichtje sturen en dan krijg je: "Je bent er helemaal doorheen geglipt. Aankomende vrijdag zal het op je rekening staan." als reactie.

  Sterke punten
  Ruim aanbod.

  Zwakke punten
  Betalingen. Administratie systeem. Maximale aanmeldingen per klus.

  Enorm aangenaam en motiverend ontvangst - Review over ONLY Model Management

  Ik zit slechts een aantal maanden bij Only en door corona is er logischerwijze nog niet veel kunnen gebeuren, maar ik ben enorm blij dat ik in september bij Toon op gesprek ben mogen gaan en sindsdien deel uitmaak van ONLY model management. Ik voelde me meteen op m’n gemak en door met Toon te praten werd ik nóg enthousiaster over model zijn en mijn toekomst bij Only. Ik merkte meteen dat hij weet wat hij doet en je altijd bij hem terechtkan. Ik ben blij met mijn management.

  Sterke punten
  Open, eerlijk

  Helemaal top - Review over ONLY Model Management

  Met Toon kan je altijd alles overleggen en goede afspraken maken. Ook wacht hij met dingen doen tot dat je er zelf ook klaar voor bent. Ik vind Toon een hele aardige man!

  Toon is een bevlogen man - Review over ONLY Model Management

  Mijn nichtje zit bij Only model management. Ik ben een paar keer met mijn nichtje en haar moeder bij Toon langsgeweest. Toon is een ontzettend bevlogen en aardige man. Toon luistert naar zijn modellen en probeert ze ook wat te leren.

  Sterke punten
  Persoonlijke aanpak, trekt veel tijd uit voor zijn modellen en leert ze veel.

  Blij met Only - Review over ONLY Model Management

  Tot nu toe ervaar ik Toon als iemand die oprecht is en het beste met je voor heeft. Toen een fotograaf last minute mijn shoot af zei, stond Toon, ondanks zijn ingeplande wortelkanaalbehandeling inclusief heel veel pijn, voor me klaar om de shoot over te nemen. Dit soort dingen waardeer ik! Ook heb ik in de afgelopen maanden al veel van hem geleerd, omdat hij een hoop (levens)ervaring heeft. Hij zet me vaak (op een positieve manier) aan het denken. Ik zit nu een paar maanden bij Only. In de begintijd was ik nog bezig met afstuderen waarvoor ik alle ruimte heb gekregen. Toen mijn diploma in de pocket was, kon ik snel een vervolgafspraak inplannen. Afgelopen tijd heb ik een mooi portfolio opgebouwd. Hiermee hoop ik binnenkort naar het buitenland te gaan. Corona zorgt voor wat vertraging, maar de connecties tussen Toon en de internationale bureaus liggen er al. Ik kijk uit naar het komende jaar waarin er hopelijk meer mogelijk is!

  Super agent - Review over ONLY Model Management

  Ik werk al lang samen met Toon en we zijn samen geklommen naar de top. Hij heeft me in dit proces in tegenstelling met andere bureaus altijd bovenal als mens blijven behandelen en geluisterd ook als mijn keuzes even niet tactisch waren. We werken nog steeds samen en ik voel me zeer gesteund door hem in een wereld waarin je soms moet vechten voor je eigen voordeel. Onlymodelmanagement en ik blijven een top team!

  Fijn bureau - Review over ONLY Model Management

  Ik zit nog niet zo lang bij ONLY (3 maanden), maar binnen die tijd heeft Toon al veel voor mij gedaan. Ik heb al meerdere professionele shoots gedaan door Toon, met prachtige resultaten, en ik zou na een maand al naar Athene gaan, wat ik erg graag wilde. Ook was er contact met Istanboel en Parijs. Door corona is dit helaas wat uitgesteld, maar ik ben er zeker van dat dit volgend jaar wel gaat lukken met Toon als agent. Toon heeft erg veel kennis en ervaring in de modellen industrie. Hij heeft hierdoor dus ook veel connecties die hem, en daardoor de modellen, ver brengen! Het contact verloopt goed en ik heb veel zin om het komende jaar nog meer opdrachten te doen voor ONLY. Het is niet een mega groot bureau, wat ik juist fijn vind. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en hij kent zijn modellen goed. We zijn geen nummertjes. Ik ben heel dankbaar voor deze kans!

  Sterke punten
  Goed contact, veel ervaring en kennis, persoonlijke begeleiding