Reviews over Modellenbureaus


  Onbetrouwbaar - Review over Dutch Casting Agency

  Opdracht gegaan. Als ze je nodig hebben zijn ze superaardig en behulpzaam. Tijd om te betalen is nog een heel probleem geweest. 1 maand werd 2 maanden werd 6 maanden. Ze geven hierbij altijd de opdrachtgever de schuld (terwijl die al binnen een week betaald had) Slechte ervaring

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Communicatie Betaling Lage vergoeding

  Casting voor demo Volkskrant? Really? - Review over Dutch Casting Agency

  Ik kreeg een oproep doorgestuurd waarin DCA mensen zoekt voor een anti Covid demonstratie in opdracht van de Volkskrant. Kom op zeg, vertel me dat dit nep is.

  onprofessioneel bureau - Review over ONLY Model Management

  Toon staat eigenlijk meer bekend als een "modellenpimp". Hij probeert zoveel mogelijk jonge meisjes te tekenen die nog nieuw zijn in de industrie en ze gewoon gelijk in een ander land te vestigen zonder rekening te houden met hun huidige opleidingen. Zeer onprofessionele conversaties gehad met hem en wanneer je hem erop wijst op zijn onprofessioneel gedrag, blokkeert hij je.

  Sterke punten
  Hij heeft wel goede connecties en wanneer je tot zijn favorieten behoort zal hij inderdaad zijn uiterste best doen voor je. Het hangt er nu gewoon van af of je geluk hebt of niet.

  Zwakke punten
  Onprofessioneel, levert geen tot weinig jobs wanneer je in Nederland blijft

  Allemaal show - Review over ONLY Model Management

  Af en toe kom ik op deze site om te kijken of er meer meiden zich uitspreken over hun vervelende ervaringen met dit modellenbureau. Gezien ik deze mening en ervaringen deel, doet het me wel goed dat (hopelijk) anderen worden gealarmeerd door deze berichten. Toon heeft zijn favorieten. Deze favorieten zijn o.a. de modellen die in deze comments een goede rating aan dit bureau geven. Als jij tot zijn zeer kleine groepje favorieten behoord, gefeliciteerd dan heb je tenminste nog iets aan dit bureau. Als jij tot een grote meerderheid behoord (binnen zijn bureau) die niet in dit kleine groepje zit, dan gefeliciteerd je krijgt niks. Geen opdrachten, geen aandacht, maar wel een hoop valse beloften. Houd dit vooral in gedachte als je erover nadenkt om jezelf bij dit bureau aan te sluiten. Beste ouders want ik spreek nu ook tot jullie, ga alsjeblieft mee naar het gesprek en trek op tijd aan de bel als iets niet goed voelt en laat je niet foppen dat dit normaal is in deze industrie. Ik vond mijn gesprekken altijd erg apart en durfde ze nooit aan mijn ouders te zeggen, omdat ik mij op een bepaalde manier ervoor schaamde. Het was namelijk totaal onprofessioneel. Mijn tip voor jou: als je het toch overweegt om jezelf hierbij aan te sluiten, bericht dan zoveel mogelijk modellen binnen dit bureau. Niet de meeste "succesvolle", die natuurlijk tot dit kleine groepje behoren (en tussen de comments staan). Daarbij bij ondertekening van het contract zit je hier 2 jaar aan vast. Behoor je toch tot de grote groep die hier niks uithaalt? Dan zit je zoals Gertrude (comments) vast aan een wurgcontract.

  Sterke punten
  .

  Zwakke punten
  .

  .... - Review over ONLY Model Management

  Op 15-jarige leeftijd tegen me verteld dat 'de hele industrie om seks draait' terwijl m'n moeder erbij stond. Zegt genoeg.

  Opnieuw bewust gekozen voor dit bureau - Review over ONLY Model Management

  Als ik eerlijk ben irriteer ik mij dood aan de negatieve recensies.. ik kan mijn eigen ervaring hier totaal niet in terugvinden. Een aantal jaar geleden ben ik zelf benaderd door Toon toen ik een jaar of 18 was.. Toon heeft mij toen een kans gegeven en beloofd dat ik binnen 3 weken in Parijs zou zitten.. en ja hoor, binnen 2 weken stond ik onder contract en was ik werkzaam in Parijs. Toon heeft mij toen persoonlijk naar Parijs gebracht en heeft mij gesteund in alles wat ik deed. Ik heb tot de dag van vandaag nog steeds spijt dat ik deze kans toen niet met beide handen heb aangegrepen en voor andere prioriteiten koos. Des ondanks kan ik wel met trots zeggen dat ik na een lange break weer werkzaam ben bij Only Model Management en ik dus bewust opnieuw voor dit bureau heb gekozen. De reden daarvan is omdat Toon veel kennis heeft wat betreft de mode/fotografie wereld, heeft zijn contacten en geeft elk model persoonlijke aandacht die hij/zij nodig heeft. En geloof mij maar, je kan soms beter bij een iets kleinschaliger bureau zitten die goede begeleiding biedt en waar ruimte is om te groeien ipv ingeschreven staan bij een massaal bureau waar je enkel een nummertje bent. Kortom, ik ben zeer te spreken over dit bureau en ken Toon alleen maar als een man die elk model een eerlijke kans biedt in deze keiharde business en zal er alles aan doen om jou te helpen hierbij.

  Erg blij mee! - Review over ONLY Model Management

  Ik zit al zo lang ik me kan herinneren bij Only model management. Ben een paar jaar geleden gestopt omdat ik het modellenwerk zelf niet meer zo zag zitten. Toch ben ik onlangs weer begonnen en ben erg blij dat ik me weer bij Only kon inschrijven. Toon zorgt goed voor zijn modellen en als er iets is kun je hem altijd bereiken (dag en nacht)!!! Ik ben naar allerlei landen geweest en heerlijk gewerkt dus ook heeft hij goede connecties en weet hij wat hij doet!

  Goed bureau! - Review over ONLY Model Management

  Ik ben met Only model management in contact gekomen toen ik 15 was. Ik zit nu al 2 jaar bij het bureau. Je krijgt veel werk aangeboden en hij zet zijn modellen goed en veilig op de markt. Daar heb ik zelf ook goede ervaringen mee. Een manager die voor je klaar staat. Zeker betrouwbaar en erg fijn!

  Erg slecht - Review over ONLY Model Management

  Slecht en heel onprofessioneel

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Hier heb je niks aan

  Schrijf je NIET in bij dit modellenbureau! - Review over ONLY Model Management

  Ik heb een ongelofelijk slechte ervaring met dit bureau. Ben bij dit bureau gegaan als 13 jarig meisje onwetend over de modellen wereld. Moest meteen in mijn bikini polaroids maken. Toon beloofd veel, maar komt geen afspraken na. Je krijgt O shoots en als je commentaar hebt als je beleefd vraag waarom je na een jaar geen enkele opdracht hebt gekregen, wordt hij erg kwaad en onbeleefd. Te begrijpen dat ik hier als jonge meid dus erg van ben geschrokken. Mocht die je benaderen op instagram en je wilt het liever niet, blokkeert hij je gelijk. Ik denk dat dit genoeg zegt. Ga alsjeblieft niet bij deze agency!!! Verschrikkelijk.

  Sterke punten
  Geen!

  Zwakke punten
  - veel beloven maar niks na komen - onprofessioneel - onbeleefd, zeker tegen jonge meiden - verschrikkelijk slechte agency

  Fijne samenwerking - Review over BulletModels

  Model gestaan voor Reclamefolder.nl. Gecast door Bullet Models. Bedankt voor de fijne, professionele samenwerking. Alles was goed en snel geregeld.

  Sterke punten
  Goede communicatie en snelle afwikkeling.

  Zwakke punten
  Niet kunnen ontdekken.

  geen proffesioneel bedrijf - Review over My Day Models

  We hadden via vakantieveilingen een fotoshoot met de hond gewonnen (onze hond het tumor dus niet lang meer te leven) 5/9/2020 zaterdagmorgen 10.00, het was bijna rennen naar het bos het was er nat en smerig wij op de hurken (ongemakkelijk) hij fotos maken gewoon toestel met telelens we horen het toestel maar ratelen (dus er zal wel een mooie foto bij zitten, 4 keer naar andere plek in bos we waren in 25 min klaar. Geen poseeraanwijzingen ongeintresseerd te werk dan komen de foto's van de 24 vonden we er maar 6 mooi we hebben 1 foto conform de waardebon bestel ik moest 2 maal een mail sturen voordat we de foto pas kregen onproffesioneel slechte afhandeling ongeintresserd te werk GA HIER NIET HEEN

  Sterke punten
  HEB NIET KUNNEN VINDEN

  Zwakke punten
  zie hier boven alles was zwak

  Deskundig fotograaf - Review over BulletModels

  Max weet het beste uit jou te halen en daardoor uit jouw foto’s! Hij is een deskundig fotograaf met een grote liefde voor zijn vak.

  Sterke punten
  Professioneel en betrokken

  Onbetrouwbaar - Review over Dutch Casting Agency

  Spreken met je (kind) af, weten dat je van ver moet komen en last minute wanneer je al onderweg bent sturen ze een sms dat de opdracht vervalt. Een belletje was wat meer op zijn plaats geweest zo last minute! Dit blijkt achteraf door een stomme fout die zij zelf maken ook nog eens een leugen te zijn. Wanneer je er wat van vind dat je wordt voorgelogen en dat kenbaar maakt aan ze, kunnen ze je ineens wel bellen.....???? En dat konden ze niet toen de opdracht niet meer doorging en je voor niets met een jong kind van ver naar Amsterdam rijdt? Egoïstisch noem ik dit, zo ga je niet met mensen om en al helemaal niet als je je bedenkt dat dit alles om een kind ging.

  Sterke punten
  Ik kan ze niet bedenken

  Zwakke punten
  Dat je er geen afspraken mee kunt maken, ze zijn onbetrouwbaar en egoïstisch

  Echt een aanrader/ - Review over Fero Studio

  Ons Moeder/dochter uitje in Den Haag heeft mijn dochter mij verrast met een foto shoot bij Fero studio in Scheveningen, Totaal verrast met een natuurlijke aanbreng van make-up. Waarna de eigenaresse mijn verwaaide haar ook weer in model kreeg. De foto shoot, is een prachtige aanvulling waar wij erg van genoten hebben. De fotograaf kiest heel precies de pose en vanzelf kwam de lach op ons gezicht. De foto s houden we voor ons zelf, maar het zijn prachtige foto s geworden waar we erg blij mee zijn. Dank aan de professionele wijze van jullie werk om tijdens deze dagen met prachtige foto s thuis te mogen komen.

  Zwakke punten
  geen. alles ging zoals wij het wilde.

  Tot nu toe tevreden - Review over JR Modelmanagement

  Tot nu toe tevreden. Ik heb al een mooi portfolio gemaakt en de shoots zijn erg professioneel en gezellig. Ik heb ook al wat kleine opdrachten gehad. Ook de lessen zijn erg leuk dus ik ben tot nu toe blij!

  Sterke punten
  Kleine opdrachten gehad, mocht bij ladies nights in hotels en andere events aanwezig zijn. Ik kreeg hier een vergoeding voor. Ik hoop binnenkort meer opdrachten te krijgen!

  Zwakke punten
  Nog geen

  Agency - Review over BulletModels

  Working with Max is unreal and worth every moment! Energetic as can come and a love for hes work is noticable. Outstanding agency!

  Fantastische samenwerking - Review over BulletModels

  Ik heb voor Bullet models een hele leuke shoot mogen doen voor Hornbach. Alles was super geregeld, duidelijke communicatie en Max was zelf ook even aanwezig op de set om te zorgen dat alles goed ging! Daarnaast ook een hele leuke fotoshoot gedaan met Max in zijn studio, met goeie resultaten, zeker een aanrader!! Helemaal happy met deze samenwerking, Max bedankt!!

  goeie shoots en fijne begeleiding - Review over JR Modelmanagement

  een tijdje terug ben ik aangesproken door John op straat. ik wilde het eerst niet serieus nemen maar merkte nadat ik gemaild had, dat het bureau wel echt geïnteresseerd was. Ik ben uiteindelijk op casting geweest en ik ben aangenomen! ik ben dan ook super blij!! inmiddels heb ik al twee portfolioshoots gehad en ben ik dus ook begonnen met mijn portfolio opbouwen. deze dagen vond ik erg professioneel en het team dat aanwezig was deze dagen vond ik ook erg goed en gezellig. ik hoop nog lang met dit bureau samen te werken en hopelijk samen erg succesvol te zijn. ik heb in ieder geval het gevoel dat zij mij hierbij kunnen helpen. daarom krijgen zij 5 sterren van mij.

  Sterke punten
  goede begeleiding, professioneel team & duidelijk en persoonlijk contact

  Bijzonder - Review over Thea Meulenberg Casting

  We zien hier een review uit 2016 ivm de inschrijving van een baby. Bijzonder, want wij casten geen babies. We schrijven talenten in vanaf 4 jaar. Dus geen idee waar dit over gaat. Thea Meulenberg Casting is een internationaal castingbureau uit Amsterdam met 40 jaar ervaring. Het bureau cast acteurs, actrices, modellen, families en kinderen. We doen dit voor TV commercials en online commercials, films, bedrijfsvideo's, videoclips en fotografie.

  Sterke punten
  Professioneel, duidelijk, goede tarieven, goede begeleiding, mooie opdrachten in binnen- en buitenland.

  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Review over ONLY Model Management

  Als ik Toon zou moeten beschrijven zou ik dat doen met deze woorden: beschermend, professioneel en zorgzaam. Ik zit nu bijna 2 jaar bij Only Model management, het meeste van die tijd werk ik fulltime als model. Daar komen ups and downs bij kijken maar Toon staat altijd achter mij. Dankzij Only Model Management heb ik de mogelijkheid om in 5 verschillende landen te werken en daar komen er steeds meer bij. Ik zie Toon een beetje als mijn grote broer, hij kan streng zijn maar dat is alleen maar positief. Veel meiden (ook ik) beginnen erg jong met modellenwerk en dan is het belangrijkste een Motheragency die je vertrouwd, je behoed en die er voor je is, dag en nacht. Als je een bureau zoekt met kennis van de modellenwereld en als je een agent wil die altijd voor je klaar staat dan moet je bij Only Model Management zijn.

  Mijn beste keuze - Review over ONLY Model Management

  Eindelijk iemand die wel voor zijn modellen gaat. En die echt weet hoe deze wereld werkt! In de afgelopen jaren heb ik al een aantal bureaus gehad Waarvan ook een hele bekende in nederland. Tot nu toe met geen van alle een fijne samen werking gehad, mensen zijn niet persoonlijk met je, weten niet wie je bent en wat je nodig hebt. Als je maar voor ze aan de bak bent. Toon (only model management) daar in tegen Heeft in ons eerste gesprek het over mij gehad, wie ik ben en wat ik wou. Hij is compleet het tegenovergestelde van wat ik nog zou verwachten van een bureau. Hij weet wie ik ben, wat ik nodig heb, hoe mijn situatie er uit ziet en wat ik in me heb als model. zijn contract is niet anders dan andere contracten en zeker geen “wurgcontract”. bureaus hebben nu eenmaal regels nodig waar aangehouden moet worden.

  Sterke punten
  Hij staat wanneer dan ook klaar voor zijn modellen, en zoekt naar een oplossing zodat je alles er uit kan halen wat er in zit. Daarbij ook nog eens een hele goeie fotograaf :p

  Big brother - Review over ONLY Model Management

  To all models; find yourself a mother agent like Toon van Stralen. My Chinese agency I signed contracts with closed its doors out of the blue. Only a few hours after this mad decision Toon arranged an appointement with another agency to keep me working in China. After many calls and requests from other agencies, he got me in the right agency that fits the best for me. Three stressfull and insecure days later I’m in my new apartment ready to rock my next 2,5 months. All I can say is that nothing is more important as a model to have a mother agent who’s always got your back and I’m so thankful to have you, Toon.

  Niet doen! - Review over BulletModels

  Wat een eng bedrijf. Ze draaien je een poot uit. Als je niet precies doet wat ze zeggen bedreigen ze je...

  Wurgcontracten - Review over ONLY Model Management

  Zeer onprofessioneel. Het contract is een wurgcontract dat op vele vlakken tegen de wet ingaat. Hij promoot allesbehalve de carrière van de modellen. Integendeel, hij maakt ze kapot. Valse beloftes, komt z'n woord nooit na. Mijn advies: als hij je contacteert voor een afspraak, negeer hem dan want anders heb je ellende.

  Sterke punten
  M

  Zwakke punten
  Wurgcontracten, valse beloftes, lage verdiensten (met altijd excuses waarom), houdt geen rekening met het persoonlijk leven. Modellenbureaus werken voor het model, maar hij denkt dat de modellen zijn eigendom zijn.