Gespecialiseerde Modellenbureaus

MaxiMe Models

5 Reviews

MaxiMe Models & Casting is een bureau voor plussize modellen (m/v). Onze modellen zijn exclusief geselecteerd op uitstraling, enthousiasme, professionaliteit, maar vooral op hun maatje meer. Dit maakt MaxiMe Models & Casting tot een uniek bureau dat sLees verder »
Monique Sluyter Models

2 Reviews

Welkom bij Monique Sluyter Models, wij verzorgen boothbabes, fashion en glamour models, actrices, specials, presentatrices, BN-ers voor events, danseressen en hostessen. Daarnaast kunt U bij ons terecht voor fotografen en videografen voor bedrijfsvidLees verder »
The 1st Impression Agency

1 Review

The 1st Impression Agency / Hospitality Group / Promotion TeamLees verder »
animalcasting.nl
Anti-models

De definitie van een anti-model volgens Sascha Tulp, oprichtster van casting- en modellenbureau Anti-models (2002): " dat zijn de mensen die wij zoeken. Echte mensen, anti-plastic, anti-Barbie. Ons modellenbestand vormt een 'sterk concentraat' van de saLees verder »
Dierencasting

Casting en modellenbureau voor dieren

Lees verder »
Favourite

Favourite PR Events & Models omvat, zoals de naam al doet vermoeden, 3 verschillende disciplines, waartussen een sterke synergie heerst. Het inspirerende kantoor bevindt zich op de 10e verdieping van het World Fashion Centre in Amsterdam. Daar vindenLees verder »
Hennema Agency

Henneman Agency is een agentschap voor creatieve talenten werkend in de entertainment industrie. Van acteurs en scenaristen tot regisseurs en componisten. Voor hen bemiddelen wij bij contractbesprekingen, beheren de zakelijke agenda en zorgen voor eeLees verder »
Kappers Modellenbureau

Kappers Modellen – Kappers Modellen Bureau Lees verder »
Male Photography Europe Model Management

Male Photography Europe Model Management - Nieuw Nederlands bureau met alleen mannelijke modellen en acteurs van over de hele wereld.Lees verder »
ModelMamas

ModelMama's is hét modellenbureau gespecialiseerd in zwangere modellen, die voor hun zwangerschap al model waren en tijdens hun zwangerschap graag modellenwerk willen blijven doen. Wij hebben uitsluitend modellen in ons bestand met een open uitstraliLees verder »
PM Fashion Events
Studio 38c

Studio38c - Visuele communicatie Visuele communicatieLees verder »