My Day Models

My Day Models Reviews

  geen proffesioneel bedrijf

  We hadden via vakantieveilingen een fotoshoot met de hond gewonnen (onze hond het tumor dus niet lang meer te leven) 5/9/2020 zaterdagmorgen 10.00, het was bijna rennen naar het bos het was er nat en smerig wij op de hurken (ongemakkelijk) hij fotos maken gewoon toestel met telelens we horen het toestel maar ratelen (dus er zal wel een mooie foto bij zitten, 4 keer naar andere plek in bos we waren in 25 min klaar.
  Geen poseeraanwijzingen
  ongeintresseerd te werk
  dan komen de foto's van de 24 vonden we er maar 6 mooi
  we hebben 1 foto conform de waardebon bestel ik moest 2 maal een mail sturen voordat we de foto pas kregen
  onproffesioneel
  slechte afhandeling
  ongeintresserd te werk

  GA HIER NIET HEEN

  Sterke punten
  HEB NIET KUNNEN VINDEN

  Zwakke punten
  zie hier boven alles was zwak

  Top fotoshoot

  Geweldige sfeer
  Mooie visagie en haarstyling
  Top foto's voor betaalbare prijs

  Goed om te weten: Posesen worden voorgedaan, maar zijn niet te geposeerd door ontspannen sfeer die er is. Mijn vriendin en ik hebben een topmiddag gehad. Ook super blij met het resultaat. Had niet verwacht dat ik zo mooi op de foto kon staan.

  Sterke punten
  alles

  Super mooie foto's

  Twee weken geleden een shoot gehad van mn vriend voor mn verjaardag. Het was een geweldige ervaring. Het is ontzettend gezellig daar en de foto's zijn super mooi en betaalbaar. Echt een aanrader voor een verjaardagscadeau.

  De volgend shoot (nu een duoshoot met mn vriend) staat al gepland. We hebben er voor 20 euro meerprijs gelijk een strandshoot van gemaakt. We kijken nu al uit naar het resultaat.

  Sterke punten
  Mooie foto's
  Betaalbaar (leuke aanbiedingen)

  Zwakke punten
  geen

  My day models

  Ik ben met een vriendin voor een duoshoot naar my day models geweest. We kregen gelijk toen we binnen kwamen een raar gevoel. Hij kwam heel agressief over en wilde ons steeds meer aansmeren. wij wilden geen gebruik maken van haar en make-up en dit vond hij niet leuk. Hij kwam heel boos over. Hij zei dat make-up wonderen deed en dat we beter wel gebruik ervan konden maken omdat we geen mooie huid zouden hebben. Er zijn in totaal 5 foto's van ons gemaakt en we moesten allemaal rare poses doen. We hadden zelf geen inbreng. Bezoek dus niet my day models als je leuke foto's wil. En laat jonge kinderen er niet alleen heen gaan. Hij schepte heel erg op over wat hij wel niet allemaal kon. Het zou veel tijd kosten en het zou veel werk zijn om mooi resultaat te krijgen.

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Genoeg
  - agressief
  - slechte kwaliteit
  - verkooppraatjes

  Geweldige shoot

  Ik heb gisteren een duoshoot gedaan met mijn vriend. Door een eigen fout bij de reservering, waren wij gister niet ingepland. Ondanks dat hadden ze nog wat extra tijd vrij gemaakt zodat wij alsnog een shoot konden doen. Dit omdat wij ruim 3,5 uur onderweg waren geweest om er te komen. Ik ben vrij onzeker en dat was na de visagie en haarstyling vrijwel verdwenen. Ik vind het heel professioneel gedaan en ik vond het prachtig.
  De shoot zelf was super leuk om te doen. Hoe de foto's eruit zien is nog even afwachten, maar ik denk dat er super mooie tussen zitten.
  Echt een aanrader!

  Sterke punten
  erg professioneel
  prachtige visagie en hairstyling
  erg gezellige

  Slechte bereikbaarheid

  Veel goede verhalen gehoord over deze fotograaf.
  Zelf ook een bon gekregen om een duoshoot te houden.
  Had nog een aantal vraagjes dus...
  Mailtjes verzonden, maar nooit een antwoord.
  Afgelopen 2 maanden heb ik 3 mailtjes verstuurd, niks terug.
  Nu via Facebook benadert, hoop op antwoord deze keer!

  Sterke punten
  Weet ik nog niet.

  Zwakke punten
  Geen mails terug, slecht te bereiken.

  review

  Afgelopen week hier geweest, en naast mijn bon via vakantieveilingen een medium shoot erbij gedaan. De fotograaf is een aardige vent, weet veel van poseren, en kan duidelijk goed fotograferen. Ik heb meerdere shoots gedaan bij andere fotograven, en dit ging wel heel snel. Heel fijn, maar krijg je zo ook een mooi resultaat? Oogmakeup was mooi, apart. Verder was de visagie een tikkie onhygienish en onprofessioneel. Ik ben beter gewend. Haarstyling had ik beter zelf gekund. Krultangen werden er onwijs lang in gehouden, en met mijn poreuze haar, had ik het liever zelf gedaan.

  Plus en minpuntjes. Ik wacht de fotos af, die kunnen niet anders dan prachtig zijn, want hij is mischien een tikkie vlot.. er hangt een leuke vibe en dankzij zijn tips en camera, zal ik er vast zeef tevreden mee zijn!

  Sterke punten
  Leuke sfeer
  Aardige fotgraaf
  Onwijs goede poseertips
  Kleine prijs voor veel goeds

  Zwakke punten
  Visagie en haar
  De hygiene
  De snelheid waarmee er geshoot word en waarmee haar en makup word gedaan,

  Geen woorden voor!

  Via vakantieveilingen een bon geveild voor mijn dochter van 12 jaar. Ze was erg verlegen vooraf maar dat was snel over toen de professionele visagie en hairstyling voor elkaar was. De fotograaf was erg toegankelijk en stelde (ons beiden) al snel op het gemak. Ik heb € 30 bijbetaald omdat ik er meer foto's wou laten maken dan geveild. Binnen 3 dagen waren de foto's in huis. Werkelijk prachtig!!! We zijn zo blij met de foto's en het goede gevoel dat mijn dochter heeft door deze fotoshoot dat we zelf ook een shoot hebben gepland.
  Een echte aanrader!

  Sterke punten
  Betaalbaar, professioneel en vriendelijk.

  Zeer geslaagde fotoshoot

  Via vakantieveilingen een bon gewonnen, voor 30 euro extra 120 foto's gekregen.
  De fotograaf stelt je zeker op je gemak, je gaat vanzelf mee in zijn enthousiaste flow.

  Binnen 2 dagen de cd met fotos binnen gekregen. Er zitten echte hele mooie tussen.

  Echt een aanrader!

  Sterke punten
  relaxte sfeer, goede styling van haar en make-up. Hele mooie professionele foto's

  Zwakke punten
  geen

  Leuke ervaring met mooi resultaat

  wij hebben ook via vakantieveilingen een bon voor een prikje op de kop getikt. Visagie en haarstyling zit er bij en je krijgt standaart al 10 foto's op webformaat. Voor slecht 30 euro kan je deze bon upgraden naar 120 foto's op DVD op zeer hoge resolutie. Ook krijg je dan meer achtergronden. Er staat twee extra achtergronden, maar het zijn er meer. 1 sofa en een strak zwarte bank en heel veel kleuren achtergronden.
  Wij vonden het echt voor herhaling vatbaar. Leuke betaalbare shoot met alles erop en eraan. We zijn ook weleens in de randstad geweest toen waren we bijna 200 euro kwijt voor minder achtergronden en foto's en geen visagie. In vergelijking met dat was de prijs bij My Day Models echt een lachtertje. Zeker ook om deze reden komen wij snel nog een keer terug.

  Sterke punten
  Goedkoop en proffesioneel zowel de visagie, haarstyling (krullen!) als de foto's

  Zwakke punten
  Geen

  My day models

  Wij hebben via vakantieveilingen een bod gedaan, en hierdoor een duo fotoshoot gewonnen. Bij aankomst bleek de ruimte erg klein. De fotograaf was aardig maar niet erg professioneel. Het haar was binnen 3 minuten gedaan. Verder bleef hij zeuren over extra geld die je kon investeren in betere foto's. Toen hij merkte dat wij niet geïnteresseerd waren, was hij snel klaar.

  Voor de (lage) prijs die wij ervoor betaald hebben, was het de moeite. Maar ik zou nooit de volledige prijs betalen, want dat is het zeker niet waard!

  Sterke punten
  Mooie foto's, snelle levering.

  Zwakke punten
  Niet professioneel, zeuren om meer geld

  echte aanrader!

  Met mijn twee jonge kinderen ben ik onlangs voor en shoot bij My Day Models geweest. Ondanks dat mijn jongste dochter er niet zo veel zin in had zijn het prachtige foto's geworden. Alle eer aan de fotograaf en zijn partner. Wat een engelengeduld hebben zij om de kids leuk op de foto te krijgen! Dus echt een aanrader, ook voor kids

  Sterke punten
  creatieve foto's

  Super mooie foto's!! Leuke betaalbare glamourfotoshoot.

  Leuke knusse locatie waar je voor een leuke prijs opgemaakt wordt, je haar gedaan wordt en een leuke fotoshoot krijgt. De sfeer was goed en ze deden het heel leuk.
  Binnen enkele dagen kregen we een dvd met alle foto's. Er zitten echt super mooie foto's bij!!! We zijn erg blij met het resultaat.
  Het was een verjaardagskado voor mijn vrouw en het zeker geslaagd!

  Sterke punten
  Mooie foto's
  Betaalbaar
  Snelle levering dvd met foto's

  Zwakke punten
  Geen

  Zeer mooi resultaat

  Ook ik ben met mijn vriendin voor de duoshoot geweest. het was een ontzettend leuke middag. Goed personeel. De fotograaf weet je op een leuke en snelle tactische manier op de foto te zetten. Ik was best onzeker, maar je wordt meegesleurd in zijn flow. Je kan merken dat hij het elke dag doet, je voelt je snel op je gemak met al resultaat super mooie plaatjes. Wij komen zeker nog eens terug!

  Sterke punten
  Foto's zijn op zeer hoge resolutie en geen gedoe met logo's op foto's e.d.
  De gehele sfeer. Je bent geen nummer, Je voelt je daar thuis

  Zwakke punten
  GEEN

  Super goed

  Samen met mijn vriendin ben ik bij My Day Models voor een duoshoot geweest. Echt een aanrader voor ieder stel. Er heerst zo'n gezellige sfeer tijdens de shoot. Het was een boost voor onze relatie met een prachtig resultaat. We gaan zeker een foto uitvergroten voor aan de muur!

  We komen zeker nog een keer terug

  Wij twee vriendinnen hebben een fotoshoot gedaan bij My Day Models. We vonden het best spannend, maar dat gevoel werd snel weggenomen. Wat een leuke sfeer! We zijn super tevreden over het resultaat. We hebben een eind gereden (ongeveer 2 uur) maar dat was het meer dan waard.
  We komen zeker nog een keer terug!

  Sterke punten
  Mooie professionele make-up
  Super mooie krullen
  Goede sfeer
  Mooie foto's en snelle levering

  Heel heel leuk

  Nadat meerdere vriendinnetjes van mijn dochter een fotoshoot hadden gedaan bij My Day Models en ik zoveel lovende verhalen en mooie foto's had gezien heb ik mijn dochter ook een shoot bij hun cadeau gedaan.
  Ik had mijn dochter niet blijer kunnen maken. Voor de shoot was ze natuurlijk best een beetje zenuwachtig maar bij binnenkomst werd ze gelijk op haar gemak gesteld. Prachtig vond ze het dat haar make-up en haar werden gedaan. Ze zag er echt heel mooi uit. De fotoshoot was echt een boost voor haar zelfvertrouwen. Ze kreeg duidelijke instructies. Ze straalde van top tot teen.
  Het eindresultaat mag er dan ook echt wezen. Met een woord een geweldige ervaring voor mijn dochter maar zeker ook voor mij als trotse moeder.

  Grote teleurstelling

  Hij is niet professioneel.

  Hij vraagt enorme toeslagen voor de normaalste handelingen.

  Hij maakt prutserig gebruik van make-up en is hierin geenszins hygiënisch.

  Hij geeft absoluut geen duidelijke poseeraanwijzingen.

  Hij heeft geen enkel gevoel voor compositie.

  Hij gaat te snel, slordig en ongeïnteresseerd te werk.

  Als je echt als een klant behandeld wilt worden, waar naar je geluisterd wordt en waarbij je niet voor financiële verrassingen komt te staan, ga dan alsjeblieft niet hier naartoe.

  Zeer professioneel

  Ik als man van 40 heb bij My Day Models een fotoshoot gedaan omdat ik foto's nodig had voor mijn website. Als man zijnde doe ik dit natuurlijk niet zo vaak, sterker nog ik had nog nooit zoiets gedaan. Het viel me alles mee. Ik kreeg duidelijke instructies. Binnen enkele dagen het resultaat in de brievenbus. Ik moet bekennen op de foto's zie ik er nog mooier uit dan in het echt.
  Echte aanrader. Ook voor mensen zonder ervaring en ook voor mannen!

  Sterke punten
  Goede instructies posesen werden een voor een voor gedaan
  Snelle levering
  Mooie foto's op zeer groot formaat

  My Day Models is echt een aanrader

  Ik heb laatst een fotoshoot bij My Day Models gedaan. Het was voor mij de eerste keer en was dan ook best zenuwachig. Bleek nergens voor nodig. Alles ging lekker vlot. Werden veel foto's geschoten en goede aanwijzingen gegeven voor de poses. Ondanks dat ik vrij verlegen ben kreeg de fotograaf me goed uit mn schulp. Ben meer dan tevreden over het resultaat. Veel variatie aan foto's en mn pukkels waren niet meer te zien op de foto's
  Kortom voor iedereen die nog nooit een shoot heeft gedaan een echte aanrader!

  Sterke punten
  Goede sfeer, je voelt je snel op je gemak.
  mooie make-up
  prijs kwaliteit is top
  duidelijke instructies voor de poses

  Super mooie glamourshoot gedaan bij My Day Models

  Ook ik heb een fotoshoot gedaan bij My Day Models. Het was een super ervaring en het resultaat is echt prachtig!
  Make-up zag er heel mooi uit en kreeg echt supermooie krullen in mijn haar. Wou dat ik het zelf zo kon!
  De fotopaketten de je kan kiezen zijn echt voordelig. Kies je voor extra foto's krijg je ook extra achtergronden en ze hebben een windmachine.
  Heb veel fotoshoots gedaan maar hier ben je echt voordelig uit. Echte aanrader dus!

  Sterke punten
  Prachtige foto's
  Mooie make-up en haarstyling
  Niet duur
  snelle service

  Prachtig resultaat

  Ik heb een fotoshoot gedaan bij My Day Models met visagie en haarstyling erbij.
  De shoot was erg leuk om te doen. Op de site stond een leuke aanbieding en dacht voor die prijs kan ik het ook wel eens doen. Voor 59 euro had de fotoshoot en de visagie en haarstyling. Ik mocht me 3 keer omkleden en door de verschillende achtergronden had ik echt een leuke variatie aan foto's. Binnen een paar dagen lag de DVD met 200 super mooie foto's op de deurmat.

  Sterke punten
  Veel resultaat voor een laag bedrag

  Zwakke punten
  geen!

  Uit de lucht

  :(
  ik heb vorige week een bon gewonnen.... bij vakantieveiling
  nu is site uit de lucht

  Sterke punten
  geen!

  Zwakke punten
  site is uit de lucht
  bestaat het bedrijf nog?

  Paar mooie foto

  😒

  Sterke punten
  Heb net onze foto's binnen en moet zeggen dat een paar foto's leuk uitzien maar de rest had niet gehoeven!!!
  Maargoed,blijf bij mijn eerdere mening!!

  slecht

  :S

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Hier ook bon een jaar geldig, maar niet binnen 3 maanden besproken dus pech, mag 20,00 euro bijbetalen en dan alsnog een afspraak maken, zijn ze grappig dan. Wilde alleen een paar leuke foto's met mijn hondje.


Bezoek My Day Models

Schrijf een review