Betaald niet uit

Met meer dan 5 jaar ervaring als model kan ik gerust zeggen dat Jimmy Model Management het slechtse bureau is waar ik ooit voor een opdracht heb gedaan.
Waarom? Heel simpel, opdrachten worden niet uit betaald. Eigenlijk is het mijn eigen fout dat ik met de eigenaar Germaine, in zee ben gegaan. Ik was al door verschillende meiden gewaarschuwd. Meiden wees gewaarschuwd!

Sterke punten
Kan niks bedenken

Zwakke punten
Betaald niet uit

Bezoek Jimmy Models Reviews over Jimmy Models

1 reactie

Beste Lisa,

De dingen die je zegt zijn feitelijk onjuist kan zo de overboekingen terughalen die naar je zijn overgemaakt. Sterker nog krijg nog geld van jou omdat ik je bij een opdrachtgever heb voorgesteld. Je er meerdere malen voor hebt gewerkt. Waarom zou je überhaupt vaker werken met ons als je geen geld zou ontvangen. Dan heb ik het nog niet op de fotos die we hebben gemaakt waar je bij sommige bureaus vooraf moet betalen maar bij ons niet. Die opdrachtgever betaald heel slecht en laat uit waardoor we voor jou oa veel moeite hebben moeten doen omdat voor mekaar te krijgen. Dat zijn zaken die je misschien niet ziet maar ben er persoonlijk langs geweest om je geld te ontvangen omdat dat bedrijf bijna falliet ging toentertijd. Daarnaast ben je verder direct met die opdrachtgever gaan werken en krijgen wij eerder geld van jou dan omgekeerd. Is ook not trouwnes omachter de rug van je bureau met een klant te gaan werken. Dus jij bent de laaste om andere te beschuldigen van oneerlijkheid. Enige verschil is dat er geen platformen zijn hiervoor alleen voor bureau en dat je niet eens je eigen naam durft te noemen en wel andere, maar is goed is ook al 2012 2013 waar we het over hebben ook beetje raar om dan nu zoiets te sturen. Terwijl je niet bij mij om geld heb gevraagd. Ik zat toen nog aan te denken om dat bedrijf in kwestie om deze handeling aan te klagen maar heb het gelaten omdat ik geen zin had in al dat gedoe. Maar heel ondankbaar zeker als je door mij een goede start hebt gehad en dat er soms later werd betaald komt omdat de klant ons later betaalde niet omdat ik over jou rug gel wilde verdienen.

gr

Bezoek Jimmy Models Reviews over Jimmy Models

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Jimmy Models
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden