Reviews van deze auteur

Tot nu toe tevreden

Review over JR Modelmanagement

Tot nu toe tevreden. Ik heb al een mooi portfolio gemaakt en de shoots zijn erg professioneel en gezellig. Ik heb ook al wat kleine opdrachten gehad. Ook de lessen zijn erg leuk dus ik ben tot nu toe blij!

Sterke punten
Kleine opdrachten gehad, mocht bij ladies nights in hotels en andere events aanwezig zijn. Ik kreeg hier een vergoeding voor. Ik hoop binnenkort meer opdrachten te krijgen!

Zwakke punten
Nog geen

goeie shoots en fijne begeleiding

Review over JR Modelmanagement

een tijdje terug ben ik aangesproken door John op straat. ik wilde het eerst niet serieus nemen maar merkte nadat ik gemaild had, dat het bureau wel echt geïnteresseerd was. Ik ben uiteindelijk op casting geweest en ik ben aangenomen! ik ben dan ook super blij!!

inmiddels heb ik al twee portfolioshoots gehad en ben ik dus ook begonnen met mijn portfolio opbouwen. deze dagen vond ik erg professioneel en het team dat aanwezig was deze dagen vond ik ook erg goed en gezellig.

ik hoop nog lang met dit bureau samen te werken en hopelijk samen erg succesvol te zijn. ik heb in ieder geval het gevoel dat zij mij hierbij kunnen helpen. daarom krijgen zij 5 sterren van mij.

Sterke punten
goede begeleiding, professioneel team & duidelijk en persoonlijk contact

slechte agents

Review over A Models Amsterdam

ze zijn gemeen en denken alleen aan hun geld. Hoeveel je moet afvallen en of je een eetstoornis ervan krijgt zien ze als "niet hun probleem" als je maar de maten hebt. Geld is voor hen het belangrijkste

Sterke punten
selectief

Zwakke punten
egoistisch

reacties: