JR Modelmanagement

Homepage - JR Modelmanagement Welkom bij JR Modelmanagement. Het modellenbureau dat jou d.m.v. persoonlijke begeleiding op weg helpt naar de top!


JR Modelmanagement Reviews

  Tot nu toe tevreden

  Tot nu toe tevreden. Ik heb al een mooi portfolio gemaakt en de shoots zijn erg professioneel en gezellig. Ik heb ook al wat kleine opdrachten gehad. Ook de lessen zijn erg leuk dus ik ben tot nu toe blij!

  Sterke punten
  Kleine opdrachten gehad, mocht bij ladies nights in hotels en andere events aanwezig zijn. Ik kreeg hier een vergoeding voor. Ik hoop binnenkort meer opdrachten te krijgen!

  Zwakke punten
  Nog geen

  goeie shoots en fijne begeleiding

  een tijdje terug ben ik aangesproken door John op straat. ik wilde het eerst niet serieus nemen maar merkte nadat ik gemaild had, dat het bureau wel echt geïnteresseerd was. Ik ben uiteindelijk op casting geweest en ik ben aangenomen! ik ben dan ook super blij!!

  inmiddels heb ik al twee portfolioshoots gehad en ben ik dus ook begonnen met mijn portfolio opbouwen. deze dagen vond ik erg professioneel en het team dat aanwezig was deze dagen vond ik ook erg goed en gezellig.

  ik hoop nog lang met dit bureau samen te werken en hopelijk samen erg succesvol te zijn. ik heb in ieder geval het gevoel dat zij mij hierbij kunnen helpen. daarom krijgen zij 5 sterren van mij.

  Sterke punten
  goede begeleiding, professioneel team & duidelijk en persoonlijk contact

  Fijne samenwerking gehad

  We hebben in het afgelopen jaar een aantal keer aangeklopt bij JR model management voor een samenwerking. In totaal hebben wij twee keer mogen samenwerken met een aantal modellen in dienst bij hen.

  Het contact verliep zeer soepel vanuit het bureau en ook de modellen die wij op deze momenten in dienst namen, verrichten erg professioneel werk. We hebben begrepen dat meerdere modellen startend zijn bij dit bureau, maar daar hebben wij niets van gemerkt.

  Wij zijn erg tevreden met de samenwerkingen die wij hebben met JR en zullen in het komende jaar zeker weer contact opnemen, indien nodig.

  Sterke punten
  - professionaliteit van de modellen
  - snel en soepel contact met bureau

  Zwakke punten
  - nog geen zwakke punten ervaren

Bezoek JR Modelmanagement

Schrijf een review