JR Modelmanagement

Homepage - JR Modelmanagement Welkom bij JR Modelmanagement. Het modellenbureau dat jou d.m.v. persoonlijke begeleiding op weg helpt naar de top!


JR Modelmanagement Reviews

  Tot nu toe tevreden

  Tot nu toe tevreden. Ik heb al een mooi portfolio gemaakt en de shoots zijn erg professioneel en gezellig. Ik heb ook al wat kleine opdrachten gehad. Ook de lessen zijn erg leuk dus ik ben tot nu toe blij!

  Sterke punten
  Kleine opdrachten gehad, mocht bij ladies nights in hotels en andere events aanwezig zijn. Ik kreeg hier een vergoeding voor. Ik hoop binnenkort meer opdrachten te krijgen!

  Zwakke punten
  Nog geen

  Fijne samenwerking gehad

  We hebben in het afgelopen jaar een aantal keer aangeklopt bij JR model management voor een samenwerking. In totaal hebben wij twee keer mogen samenwerken met een aantal modellen in dienst bij hen. Het contact verliep zeer soepel vanuit het bureau en ook de modellen die wij op deze momenten in dienst namen, verrichten erg professioneel werk. We hebben begrepen dat meerdere modellen startend zijn bij dit bureau, maar daar hebben wij niets van gemerkt. Wij zijn erg tevreden met de samenwerkingen die wij hebben met JR en zullen in het komende jaar zeker weer contact opnemen, indien nodig.

  Sterke punten
  - professionaliteit van de modellen - snel en soepel contact met bureau

  Zwakke punten
  - nog geen zwakke punten ervaren

Bezoek JR Modelmanagement

Schrijf je eigen review