Reviews van deze auteur

reacties:

Review: Zeer slechte ervaring

Graag zou ik jullie willen verwijzen naar de modellenstichting.nl. Wanneer jij jouw klacht daar indient gaan wij voor jou op onderzoek uit en met de klacht bij Ulla Models langs en proberen wij jouw probleem op te lossen of hun aan te spreken op hun bedrijfsvoering. Wanneer zij niet willen meewerken of de problemen willen oplossen zullen wij hun via ons youtube kanaal modellenstichting en onze internetsite aan het licht brengen.

Graag horen wij van jou.

Mvg,

Modellenstichting

Review: Betaling duurt eeuwen

Graag zou ik jullie willen verwijzen naar de modellenstichting.nl. Wanneer jij jouw klacht daar indient gaan wij voor jou op onderzoek uit en met de klacht bij Hebbes casting langs en wij brengen hun ook via ons youtube kanaal modellenstichting aan het licht.

Graag horen wij van jou.

Mvg,

Modellenstichting

Review: My day models

Beste Tiffany en Anna,

Graag zou ik jullie willen verwijzen naar de modellenstichting.nl. Wanneer jij jouw klacht daar indient gaan wij voor jou op onderzoek uit en met de klacht bij My Day Models langs voor opheldering. Wanneer zij niet bereid zijn het probleem goed op te lossen of hun bedrijfsvoering integer aan te passen, zullen wij brengen hun via ons youtube kanaal modellenstichting aan het licht brengen.

Word ook gelijk lid van onze facebook site: Modellenvakbond.
Graag horen wij van jou.

Mvg,

Modellenstichting