Nieuwe eigenaar, nieuwe site!

Adult Model Nederland heeft een nieuwe eigenaar en heeft een flink aantal dingen veranderd aan het bureau. Het is geen "castingbureau" meer, maar gewoon een plek waar je als model zijnde jezelf kunt presenteren, zodat geïnteresseerden zelf contact met je op kunnen nemen. Ik sta zelf ook op de website en vind het tot nu toe erg prettig zo: Je krijgt de reacties die voor jou bedoeld zijn zelf direct in je mailbox, en onderhandelt zelf over de opdracht, prijs, etc. Ook bepaal je helemaal zelf hoe je jezelf presenteert, met welke foto's, informatie en tekst. Ideaal dus voor nieuwe modellen, maar ook voor modellen die net als ik al iets langer meedoen, het is toch een extra stukje promotie! ;) Ook worden mailtjes richting het bureau voor informatie, vragen of suggesties netjes en snel beantwoord, goed bezig dus daar! :)

Sterke punten
- De vrijheid en controle die je hebt als model zijnde, je beslist alles zelf en communiceert rechtstreeks met de opdrachtgevers.
- De promotie, je bent makkelijk te vinden.
- Veel minder zgn. fakers dan wanneer je bijv. zelf op een advertentiesite adverteert.
- Bij vragen of opmerkingen verloopt de communicatie met het bureau zelf ook soepel.

Zwakke punten
- De nieuwe site is nog in opbouw dus het modellenbestand dat online staat is nog niet zo groot, maar goed, daar komt natuurlijk verandering in als het goed is haha.

Bezoek Adult Model Nederland Reviews over Adult Model Nederland

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Adult Model Nederland
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden