Adult Model Nederland - 3 Reviews

Last updated: 12 april 2018
Adult Model Nederland Logo

66.7% aanbevolen, 3 Reviews

  1. Adult Model Nederland
  2. Adult Model Nederland Reviews
  3. Schrijf ook een review over Adult Model Nederland

Niet tevreden over Adult Model Nederland? Probeer dan eens InternetModelling.com.

Adult Model Nederland

Wilde je altijd al erotisch model worden of vind je het interessant om als erotisch model te werken? Wilde je altijd al werken in de adult business? Meld je dan nu aan bij Adult model Nederland. Dit bedrijf biedt een platform aan Nederlandse erotische modellen, die promotie kunnen gebruiken in de adult business. Via deze site krijgt men de mogelijkheid om voor een breed publiek getoond te worden. Dit bedrijf is altijd op zoek naar nieuwe en ervaren modellen vanaf 18 jaar voor plaatsing op de website. Adult Model Nederland zorgt ervoor, dat de modellen een vaste plek krijgen en hebben voor promotie. Dit brengt voor opdrachtgevers ook interessante mogelijkheden met zich mee omdat met regelmaat nieuwe modellen worden geplaatst. Men heeft hierbij de mogelijkheid om de modellen vrijblijvend een reactie te sturen. De modellen op hun beurt kunnen dan zelf beslissen of zij de opdracht wel of niet aannemen.

Middels dit bedrijf krijgen de modellen dus de mogelijkheid om de stap te maken, die hen op weg helpt naar een startende of inmiddels lopende carričre in de erotische branche in Nederland en Belgiė. De focus van dit bedrijf is voornamelijk op zelfstandige modellen die voor een breed publiek benaderd willen worden voor opdrachten binnen de erotische branche als erotisch model voor zowel soft erotiek als harde erotiek.

Geļnteresseerden kunnen zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Zowel nieuwe als ervaren modellen vanaf 18 jaar zijn welkom op deze site. Deze personen kunnen zich aanmelden om op de website geplaatst te worden als model.

Op deze site kunnen ook personen terecht, die op zoek zijn naar een model. Er zijn een aantal modellen ter beschikking vanaf 18 jaar. Personen die een project en of opdracht hebben, kunnen direct via de website een model boeken. Alle modellen van deze site hebben hun eigen specialiteit als erotisch model. Op deze site zijn er absoluut geen fictieve modellen, er zijn slechts actieve en echte Nederlandse modellen ter beschikking op deze site.

Deze website is niet meer actief!

Adult Model Nederland Details

Hits: 7852

URL: http://www.adultmodelnederland.nl/

Categorieėn: Erotische Modellenbureaus

Reviews: 3


Adult Model Nederland reviews (3):

Adult Model Nederland - Adult model nederland

0

Review:
Een half jaar geleden heb ik besloten om dit werk te gaan doen en AMN was de enige site die me echt aan sprak. De inschrijving verliep makkelijk en je hebt alle vrijheid om zelf te bepalen wat er op de site komt en wat niet.
Heb nog geen opdrachten gehad maar heb er alle vertrouwen in dat dat nog gaat gebeuren.

Sterke punten:
-makkelijke inschrijving
-nette site

Zwakke punten:
Geen

kizzy beveelt Adult Model Nederland aan bij vrienden/bekenden

Adult Model Nederland - Inschrijving AMN

0

Review:
Nadat ik AMN gevonden had en hun uitleg had gelezen over wat ik als model kan betekenen en hoe ik mijn account kon maken. Heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mijzelf ingeschreven. Ik kreeg een hele leuke mail, of ik mijn gegevens en wat foto's die ik op de site wou zetten, kon toesturen. Nadat ik dat gedaan had, kreeg ik een mailtje, dat alles was geregeld en zij heten mij welkom als model op AMN. Mocht ik nog vragen hebben, dan kon ik die stellen.
Ik heb mijn account gezien en het ziet er goed verzorgd uit. Er is nog geen werk uitgekomen, maar heb alle vertrouwen dat dit gaat lukken.
Dank jullie wel voor de verzorgde mails en inschrijving.

Groetjes, Bianca

Sterke punten:
De verzorgde site die voor iedereen gelijk is, behalve de foto's natuurlijk.
En hun mail verkeer naar het model.

Zwakke punten:
Ben ik nog niet tegen gekomen.

Bianca beveelt Adult Model Nederland aan bij vrienden/bekenden

Adult Model Nederland - Nieuwe eigenaar, nieuwe site!

0

Review:
Adult Model Nederland heeft een nieuwe eigenaar en heeft een flink aantal dingen veranderd aan het bureau. Het is geen "castingbureau" meer, maar gewoon een plek waar je als model zijnde jezelf kunt presenteren, zodat geïnteresseerden zelf contact met je op kunnen nemen. Ik sta zelf ook op de website en vind het tot nu toe erg prettig zo: Je krijgt de reacties die voor jou bedoeld zijn zelf direct in je mailbox, en onderhandelt zelf over de opdracht, prijs, etc. Ook bepaal je helemaal zelf hoe je jezelf presenteert, met welke foto's, informatie en tekst. Ideaal dus voor nieuwe modellen, maar ook voor modellen die net als ik al iets langer meedoen, het is toch een extra stukje promotie! ;) Ook worden mailtjes richting het bureau voor informatie, vragen of suggesties netjes en snel beantwoord, goed bezig dus daar!

Sterke punten:
- De vrijheid en controle die je hebt als model zijnde, je beslist alles zelf en communiceert rechtstreeks met de opdrachtgevers.
- De promotie, je bent makkelijk te vinden.
- Veel minder zgn. fakers dan wanneer je bijv. zelf op een advertentiesite adverteert.
- Bij vragen of opmerkingen verloopt de communicatie met het bureau zelf ook soepel.

Zwakke punten:
- De nieuwe site is nog in opbouw dus het modellenbestand dat online staat is nog niet zo groot, maar goed, daar komt natuurlijk verandering in als het goed is haha.

Scarlett beveelt Adult Model Nederland aan bij vrienden/bekenden


Home » Erotische Modellenbureaus » Adult Model Nederland