Dutch Casting Agency

Het grootste castingbureau van Nederland, voor modellen, acteurs, hostessen en figuranten. Gespecialiseerd in commercials, reclamefotografie, film en televisie in binnen- en buitenland.

Dutch Casting Agency Reviews

  Slechte casting bureau

  Slechte casting bureau. Laat je maanden wachten op je geld. En geen nette medewerkers. Droogkloten !

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles. Nieuwe medewerkers indienst nemen met spoed!

  Onbetrouwbaar, schijnheilig

  Sta al enkele jaren bij ze ingeschreven. Af en toe wat klussen gehad. Dus ik weet waar ik het over heb.  In principe zijn ze vriendelijk en regelmatig komen klussen voorbij.  Echter hebben ze ook iets schijnheiligs en dat zijn de volgende zaken:

  1. Wanneer je mailt voor het resultaat van een opdracht, zeggen ze dat ze er voor je achteraan gaan. Vervolgens hoor je nooit meer iets van ze, ook niet als je er (weer) naar vraagt.

  2. Ze adverteren met een bepaalde vergoeding, maar pas achteraf vertellen ze dat er nog 5,5% "commissiekosten" vanaf gaat (naast de grote fee die ze al afnemen op de vergoeding die ze vragen aan een opdrachtgever).

  3. De betaaltermijn is 3 maanden. Ik heb in de 8(!) jaren tijd nog nooit meegemaakt dat ze op tijd hebben betaald. Ik heb altijd gewacht tot de laatste week of dag van de 3 maanden en ze dan gemaild. Slappe excuses komen er dan (of ze gaan er niet eens op in) en plots ontvang je het binnen een paar dagen op je rekening. Ik heb mijn administratie op orde, maar kan me voorstellen dat er ook mensen zijn die dat niet hebben en het misschien vergeten. Betalen ze hen ook uit? Ik betwijfel het.  Kortom, als je opdrachten wil doen voor dit bureau, zou ik deze punten meenemen in je achterhoofd.

  Zwakke punten
  Betalen niet op tijd

  Resultaat van opdrachten krijg je nooit

  Niet duidelijk vermelde Commissiekosten

  Ongepaste opmerkingen

  Ik was daar op set en kreeg alleen maar sexuele opmerkingen. Dat mijn lichaam hier goed voor was en dat mijn borsten er mooi uitzagen op camera. Sorry hoor maar dat is gewoon zo raar!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Weinig opdrachten gekregen

  Ongepaste opmerkingen

  Onbetrouwbaar

  Spreken met je (kind) af, weten dat je van ver moet komen en last minute wanneer je al onderweg bent sturen ze een sms dat de opdracht vervalt. Een belletje was wat meer op zijn plaats geweest zo last minute!

  Dit blijkt achteraf door een stomme fout die zij zelf maken ook nog eens een leugen te zijn.

  Wanneer je er wat van vind dat je wordt voorgelogen en dat kenbaar maakt aan ze, kunnen ze je ineens wel bellen.....???? En dat konden ze niet toen de opdracht niet meer doorging en je voor niets met een jong kind van ver naar Amsterdam rijdt? Egoïstisch noem ik dit, zo ga je niet met mensen om en al helemaal niet als je je bedenkt dat dit alles om een kind ging.

  Sterke punten
  Ik kan ze niet bedenken

  Zwakke punten
  Dat je er geen afspraken mee kunt maken, ze zijn onbetrouwbaar en egoïstisch

Bezoek Dutch Casting Agency

Schrijf een review