EchteMensen.com

Echtemensen.com is het casting- en productiebureau dat 'echte mensen' boekt. Onze modellen en acteurs vertegenwoordigen het Nederlandse straatbeeld en zijn stuk voor stuk spontane, cameragenieke en betrouwbare mensen. Naast ons bestand van talenten putten we ook uit een netwerk van vakkundige fotografen, stilisten en visagisten.

EchteMensen.com Reviews

  Hoge eisen voor foto

  De laatste goede review is alweer van een paar jaar geleden, mss dat het toen beter ging. De foto's worden steeds niet goed gekeurd, ook niet een foto die ik heb laten maken bij een fotograaf!! Ze zoeken toch echte mensen, waarom dan zo moeilijk doen

  Sterke punten
  Niet kunnen ontdekken

  Zwakke punten
  De eisen zijn wel hoog en dat voor een bedrijf dat graag echte mensen zoekt. Beetje dubbel...

  Goede ervaringen

  Communicatief zeer sterk bureau. Alle afspraken kloppen en je wordt altijd zeer vriendelijk te woord gestaan. Kan dit bureau aanbevelen!

  Sterke punten
  Communicatie
  Komen afspraken altijd na.
  Vriendelijke werknemers

  Prima bureau

  Fijn om mee te werken, goede communicatie.

  Duidelijk, afspraken komen ze na.

  Niets op aan te merken.

  Ik ben er blij mee.

  Sterke punten
  Menselijk, goed contact

  Zwakke punten
  Geen

  nooit een opdracht

  ik sta al een tijd ingeschreven, nooit iets mogen vernemen over een opdracht.
  ik werd tijdens mijn telefonisch gesprek heel leuk binnen gehaald, oh u bent semiacteur ,dat is geweldig, werk genoeg in de randstad en omgeving Amsterdam, stuurt u mij maar even uw cv, na een week weer contact, zoooo dat ziet er geweldig uit zeg, nou met uw staat van dienst zal het geen enkel probleem zijn om een leuke opdracht binnen te halen, ik zit nu nog te wachten , en waarom zit ik te wachten !!!!
  Ik heb die dames na maanden eens gebeld over hoe en wat , ik weet natuurlijk ook wel dat het in deze tijd moeilijk is ??? zegt men!
  Nou dan zal er geen ene film meer gemaakt worden.toch !
  Maar ik dwaal af.
  Dus ik vertel mijn verhaal. en krijg als antwoord. Oh sorry dan hebben wij dat verkeert begrepen want wij doen voor 95% modellenwerk.
  hoezo modellenwerk, men vond het fantastisch dat ze een acteur binnen hadden gehaald met zo,n staat van dienst en nota.bene met mijn cv erbij.had dan ff gebeld ,sorry maar het is een vergissing
  Dus mijn gedachte was ook , ach laat ook maar zitten, krijg andere leuke opdrachten van andere bureau,s, maar achteraf zit het mij toch niet lekker , vandaar ik dit ff wil melden
  Die meiden zullen echt wel hun best doen natuurlijk zonder enige twijfel, ik kon ook onmiddellijk mijn geld terug krijgen , laat maar denk ik dan , die paar tientjes lig ik dan ook niet wakker van.
  Maar wat mij dan ook weer opvalt op de site, is dat er zoveel mensen zijn die ik ken , en dat zijn stuk voor stuk figuranten.hoe zo modellen !!!
  voor de rest wens ik ze veel succes en werk toe. en ook de mensen die WEL OPDRACHTEN KRIJGEN

  Sterke punten
  weet ik niet, geen ervaring mee.

  Zwakke punten
  geen goede communicatie, mijn ervaring dus.

  Goed modellenbureau!

  Erg fijn bureau om mee samen te werken en voor te werken.

  Sterke punten
  Alles is correct en gaat correct. Alles is bespreekbaar. Korte heldere en duidelijke lijnen, of je nu Ruth of de andere medewerkers aan de lijn hebt. Hun inzet is net als mijn inzet 200%!!! Daardoor perfecte samenwerking. ;-)

  goed bureau!

  Ik ben zeer te spreken over Echte mensen, ze mailen je altijd terug(binnen een dag) Kennen je persoonlijk en als je zelf ook gemotiveerd bent in dit vak gaan ze ook echt voor je aan de slag!

Bezoek EchteMensen.com

Schrijf een review