Vreselijk!!

Ik kwam in aanraking met dit bureau door middel van een fotograaf waar ik mee gewerkt had, deze gaf mij ook het email-adres van een model dat daar liep. Omdat zij aangaven dat het een goed bureau was durfde ik het aan en nam ik contact op met de eigenaresse. Deze legde mij uit dat ik eerst een traject moest doorlopen en dat naderhand besloten zou worden of ik daar model kon worden.
Voor dit traject moest ik 85 euro betalen en dan zou ik shoots, catwalktrainingen en toegang tot evenementen krijgen. Ik betaalde dit bedrag en probeerde meteen afspraken te maken.

Daar ging het al meteen fout, het duurde eeuwen voordat ik antwoorden kreeg, als ik ze al kreeg!! Vaak kreeg ik antwoord na de data die ik doorgaf en moest ik nieuwe data doorgeven, waarna hetzelfde verhaaltje volgde.

Na een maand of vier was ik dit zat, ik had immers allang betaald voor iets dat ik nog steeds niet gekregen had!! Dus ik stuurde dat ik mijn geld terug wilde, en wonderbaarlijk genoeg kreeg ik daar wel meteen antwoord op, namelijk dat ze geen online verkoopwinkel waren waar ik zomaar mijn geld van terug kon krijgen!!

Ik kreeg opnieuw de opdracht om mijn beschikbare data door te geven en dat deed ik, waarna ik wederom geen antwoord meer kreeg.. Ik was het zat en probeerde gewoon nog een keer of ik mijn geld terug kon krijgen.. En nu, ruim een half jaar later is dat helaas nog steeds niet gelukt..

Sterke punten
Absoluut niet!!!

Zwakke punten
-Communicatie is echt vreselijk
-Je wordt blijkbaar niet zo gewaardeerd aangezien je overal 5000 keer op moet proberen te reageren en je dan nog geen antwoord krijgt..

Bezoek JADORE Model Management Reviews over JADORE Model Management

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over JADORE Model Management
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden