Jadore Model Management heeft de juiste ervaring om beginnende modellen wegwijs te maken, we hebben oog voor detail en talent. Met een intensieve en vooral ook leuke training zullen wij jou klaarstomen voor de modellenwereld

JADORE Model Management Reviews

  • In het begin wordt er van alles beloofd. Nadat er betaald is wordt de communicatie een stuk minder. Er wordt niet vriendelijk of meestal niet gereageerd op mail of app.
    2 Keer een fotoshoot gehad waarvan van een shoot de foto's verdwenen waren.
    Ik zou nog opnieuw ingepland worden maar sinds begin dit jaar nooit meer iets van weer gehoord.Dus veel geld betaald voor 1 bewerkte foto.
    Heel teleurstellend allemaal.

    Sterke punten
    Mooie foto's.

    Zwakke punten
    Komt afspraken niet na.Reageert nergens op.

    Door Kirsten Fran op 8 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit modellen management ging mij volgen op Instagram. Ik volgde haar terug en ze poste een foto met dat ze opzoek waren naar modellen. Onder de foto stond dat ik via Privé berichten van Instagram kon reageren als ik geïnteresseerd was. Het leek me erg leuk om dit eens mee te maken dus ik gaf me op. In het begin verliep alles flexibel, ik kreeg al snel een bericht terug en vervolgens een mailtje. In dat mailtje stond dat het 100 euro zou kosten om dit traject te volgen ( stond niet vermeld in het bericht onder de foto die ze op instagram had gepost). Ze stuurde veel vriendelijke whatsapp berichten maar iedere keer gaf ze aan dat ik wel snel moest betalen omdat ze dan verder kon met plannen, dus dat had ik al aardig snel gedaan. In een mailtje dat ik had gekregen stonden alle regels en voorwaarden van het mee doen aan hun traject. Hierin stond vermeld dat je het traject nog kon annuleren met geld terug garantie zo lang je nog geen shoot had gehad. Ik was daar nog geen een keer geweest, had geen fotoshoot of iets dergelijks gehad en ook nog geen definitieve afspraak gemaakt. Vanwege prive omstandigheden moest ik het hele traject annuleren want we hadden die 100 euro hard nodig. Ik heb dat netjes aangegeven via de mail en Whatsapp, toen begon ze ineens moeilijk te doen. Annuleren kon volgens haar alleen geannuleerd worden als ze vervanging voor me konden regelen. Dat stond niet in de mail daar stond duidelijk dat ten alle tijden je het kon annuleren en het geld terug zou krijgen. Na lang zeuren ging ze overstag en zei ze dat ze het geld over zou maken, na een week was dat nog steeds niet gebeurd dus heeft mijn moeder haar een mailtje gestuurd, daar reageerde ze op dat ze het momenteel erg druk had maar dat het die week nog overgemaakt zou worden maar uit eindelijk is dat niet gebeurd. Elke keer als we haar er op aanspraken zei ze dat ze het die week nog ging doen, maar nu 1.5 maand later hebben we nog steeds geen geld terug gehad. Wij hebben uiteindelijk de rechtsbijstand er achter aan gestuurd en doordat we alles bewaard hadden kunnen ze nu actie ondernemen. WIJ RADEN IEDEREEN AF OM AAN DIT TRAJECT BIJ JADORE MANAGEMENT MEE TE DOEN.

    Sterke punten
    In het begin erg vriendelijk ( te)

    Zwakke punten
    ze is niet eerlijk
    komt afspraken niet na
    reageerd niet ( of erg laat )
    voorwaarden kloppen niet
    geld terug garantie krijg je niet

    Door Nadien op 6 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb laatst een fotoshoot gehad bij jadore met Desree. Ik vind haar een fijne fotografe ze geeft goed aanwijzingen over welke houding het beste is. Ook vond ik de sfeer relaxed er was geen drang of ongemakkelijkheid. Ik heb de foto's ook snel en bewerkt gekregen, ik ben zeer tevreden met het resultaat.

    Sterke punten
    snel de bewerkte foto's en leuke sfeer

    Zwakke punten
    geen

    Door Tessa op 4 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben erg tevreden met dit bureau. Ik heb nu 2 shoots gehad & die verliepen allebei heel leuk. De eigenaresse is erg gezellig waardoor de samenwerking lekker verloopt. De foto's kon ik beide keren gelijk mee krijgen door een usb stick mee te nemen waar zij ze gelijk opzet. Ik vind dit een heel groot pluspunt want zo hoef je niet weken te wachten.

    Sterke punten
    - Je krijgt gelijk de foto's mee naar huis.
    - Leuke sfeer

    Zwakke punten
    - Beter aan afspraken houden.

    Door Sanne op 2 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben nu al langer als een jaar bij Jadore, Jadore is het eerste bureau waar ik ben begonnen, het contact verloopt vanaf het begin heel soepel, ze zijn flexibel met mijn beschikbaarheid en houden rekening met mijn school rooster en opdrachten bij mijn andere bureau. Omdat mijn moeder bureau niet wil dat ik met andere bureaus werk doe ik alleen nog maar portfolio werk bij Jadore. De fotografe en visagiste van dit bedrijf zijn fijn om mee te werken en de kwaliteit van mijn foto's altijd goed. De ene keer heb ik mijn foto's binnen 3 dagen en de andere keer duurt het wat langer, dit is omdat de eigenaresse van het bureau ook gewoon nog een opleiding volgt naast het bedrijf runnen.

    Ik ben het niet eens met de negatieve recensies en kan me hier absoluut niet in vinden. Vanavond wees de eigenaresse mij op de slechte recensies die hier beschreven staan, en vind het vervelend dit te lezen, vooral omdat ze vrijwel altijd klaar staat voor mij om mij te helpen. Jadore heeft leuke opdrachten voor mij gehad, en ik heb er prachtige foto's aan overgehouden, mijn portfolio is hier zeker het bewijs van.

    Sterke punten
    - Begrip
    - Kwaliteit van foto's
    - flexibiliteit
    - Gezelligheid / op gemak stellen.

    Zwakke punten
    Communicatie kan zeker verbeterd worden.
    Teveel rekening houden met roosters van modellen.

    Door Lisanne op 9 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De eigenaresse van dit bureau had mij via instagram benadert. Zij vroeg mij daar of ik interesse had om model te worden. Ik heb toen contact met haar gehad om " test shoot " te plannen. Dit kostte €65,- en deze heeft plaats gevonden maar een test shoot zou je het niet kunnen noemen. Ze heeft een paar foto's van de voor- en zijkant gemaakt zonder make up en dat was het. Ze zou de foto's binnen 7 werkdagen bewerken en naar mij toesturen. Verder had ze mooie praatjes over hoe het verder zou verlopen. 2 weken verder had ik echter nog niks ontvangen. Ik heb haar meerdere malen proberen te bereiken. Maar kreeg geen reactie of ze zei dat ze het die avond of de volgende dag zou verzenden. Nu 2 maanden kreeg ik 2 onbewerkte foto's toegestuurd waar ik eigenlijk niks mee kon. Derest was ze druk mee bezig om te bewerken en zou ze snel sturen. Nu een half jaar verder heb ik nog steeds niks ontvangen. Ik heb dan ook meerdere malen gebeld, berichtjes gestuurd via whatsapp, mailtjes gestuurd en via insta DM bericht. Maar krijg geen reacties. Als ik bel zegt ze dat ze terug belt maar dat doet ze vervolgens niet. Wanneer ik zeg dat ik mijn geld terug wil krijg ik ineens wel een reactie. Ik krijg dan weer te horen dat ze het "morgen" gaat versturen of een ander smoesje. Ook doet ze alsof ik helemaal geen contact heb gezocht door te zeggen dat ik niet heb gemaild,gebeld en ze ook geen berichten kan vinden. Terwijl ik dit meerdere malen heb gedaan en zij dit zeker ontvangen heeft en er soms ook op gereageerd heeft dat ze er mee bezig was. Ze schuift de schuld op mij terwijl ze er zelf niks mee doet en ik er telkens achteraan loop. Ik heb mijn geld niet terug gekregen. Ook heb ik het idee dat ik de foto's nooit meer ga ontvangen.Kortom vertrouw dit bureau niet! Je wordt opgelicht en het is zonde van je geld en tijd. Ik raad daarom aan niet in zee te gaan met dit bureau.

    Sterke punten
    Geen!

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar
    Zeer slechte communicatie
    Oneerlijk

    Door Anoniem op 8 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • lol

    Na van een kennis een paar verhalen over dit bureau te hebben gehoord en toen een linkje kreeg doorgestuurd om de reviews te lezen stond ik best wel versteld.

    Na bijna twee maanden geen nieuwe reviews zijn er uit het niets maar liefst 4 nieuwe reviews bij gekomen, en niet alleen allemaal positief, maar ook nog allemaal puur onderuit halend wat het daarvoor enige review te zeggen had.

    Hieruit is te concluderen dat al deze 4 reviews niet echt te vertrouwen zijn, en waarschijnlijk door het bureau zelf gemaakt.

    Ik zou iedereen willen zeggen om dit modellenbureau niet te vertrouwen.

    Sterke punten
    manipuleren
    scammen
    reviews schrijven

    Zwakke punten
    alles wat WEL nodig is voor een goed modellenbureau

    Door steen op 25 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb een tijd geleden een gratis shoot gekregen bij J'adore.

    Ik kreeg een mail van de organisatie met daarin de data die ik kon uitkiezen. Vrij snel hadden wij een afspraak gemaakt en dit verliep erg snel en soepel.

    De shoot zelf ging super gemakkelijk en heel erg goed. Je word eerst op je gemak gesteld voor je gaat shooten.

    Foto's waren binnen een week binnen & van zeer goede kwaliteit !

    Al met al; een heel goed bureau waar je zeker bent van je zaak

    Sterke punten
    Foto's uitstekende kwaliteit, het contact is super goed & het bureau zelf zit vol met aardige mensen!

    Door Santucia op 23 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben anders super tevreden met mijn bureau en hebben mij al heel veel geleerd, ik moest ook dat bedrag betalen maar ik heb nu al waar voor mijn geld gekregen !
    Vriendelijke mensen in de omgang en willen het beste voor hun modellen, ik ben super trots dat ik hun model mag zijn en deze naam mag dragen ! Echt een top bureau.

    Sterke punten
    Super mooie foto'S en leren je in een kort traject veel meer dan normaal .

    Zwakke punten
    Niet

    Door Babet Ruiter op 23 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Jadore Model Managent is een geweldig bureau dat ik zeker aanraad! Ik ben er model en ik ga er elke keer weer met plezier heen! Er is een geweldige sfeer en de fotografe begeleid je goed in het traject ! Je krijgt optijd de data voor je volgende shoot en optijd je foto's! Ondanks alle drukte bij Jadore vanwege verhuizingen sta ik verstelt hoe ze nog zoveel tijd in je kunnen steken! Als je model wilt worden is Jadore Model Management echt een aanrader!

    Sterke punten
    - Leuke sfeer
    - Goed team
    - Snelle handeling
    - Je krijgt optijd al het info dat je nodig hebt
    - Top fotografe !

    Zwakke punten
    - Geen!

    Door Kirsten op 23 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik volg nu een tijdje het traject bij J'adore. Ik vind het altijd heel gezellig en leuk. Het resultaat van de shoots is heel mooi en de eigenaresse is erg aardig! Wel moet je zelf de data regelen, maar met een juiste planning zitten daar geen problemen aan vast.

    Sterke punten
    - Goed resultaat.
    - Relaxte sfeer.
    - Zelf plannen, dat is een kwestie van goed contact blijven houden en komt handig uit voor jezelf.

    Door Neila op 23 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Erg leuk bureau, ik kan me totaal niet vinden in de negatieve recensie hier boven. Ik heb vooraf betaald, had drie weken later me eerste afspraak en heb er nu 4 gehad. Ook heb ik mijn portfolio al gekregen en samen gewerkt met de visagiste, en catwalk class

    Sterke punten
    Motivatie geven, inspireren en de modellen laten doorzetten daar zijn de dames van Jadore erg goed in. Het team werkt leuk samen en je voelt je direct op je gemak. Ik kijk altijd uit naar de volgende shoot.

    Zwakke punten
    Erg veel begrip voor privé situaties van modellen, wellicht soms nog iets strenger zijn.

    Door Denise op 23 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik kwam in aanraking met dit bureau door middel van een fotograaf waar ik mee gewerkt had, deze gaf mij ook het email-adres van een model dat daar liep. Omdat zij aangaven dat het een goed bureau was durfde ik het aan en nam ik contact op met de eigenaresse. Deze legde mij uit dat ik eerst een traject moest doorlopen en dat naderhand besloten zou worden of ik daar model kon worden.
    Voor dit traject moest ik 85 euro betalen en dan zou ik shoots, catwalktrainingen en toegang tot evenementen krijgen. Ik betaalde dit bedrag en probeerde meteen afspraken te maken.

    Daar ging het al meteen fout, het duurde eeuwen voordat ik antwoorden kreeg, als ik ze al kreeg!! Vaak kreeg ik antwoord na de data die ik doorgaf en moest ik nieuwe data doorgeven, waarna hetzelfde verhaaltje volgde.

    Na een maand of vier was ik dit zat, ik had immers allang betaald voor iets dat ik nog steeds niet gekregen had!! Dus ik stuurde dat ik mijn geld terug wilde, en wonderbaarlijk genoeg kreeg ik daar wel meteen antwoord op, namelijk dat ze geen online verkoopwinkel waren waar ik zomaar mijn geld van terug kon krijgen!!

    Ik kreeg opnieuw de opdracht om mijn beschikbare data door te geven en dat deed ik, waarna ik wederom geen antwoord meer kreeg.. Ik was het zat en probeerde gewoon nog een keer of ik mijn geld terug kon krijgen.. En nu, ruim een half jaar later is dat helaas nog steeds niet gelukt..

    Sterke punten
    Absoluut niet!!!

    Zwakke punten
    -Communicatie is echt vreselijk
    -Je wordt blijkbaar niet zo gewaardeerd aangezien je overal 5000 keer op moet proberen te reageren en je dan nog geen antwoord krijgt..

    Door Esmay op 30 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review