JADORE Model Management - 13 Reviews

Last updated: 8 november 2016
JADORE Model Management Logo

57.1% aanbevolen, 13 Reviews

  1. JADORE Model Management
  2. JADORE Model Management Reviews
  3. Schrijf ook een review over JADORE Model Management

JADORE Model Management

Jadore Model Management heeft de juiste ervaring om beginnende modellen wegwijs te maken, we hebben oog voor detail en talent. Met een intensieve en vooral ook leuke training zullen wij jou klaarstomen voor de modellenwereld

Deze website is niet meer actief!

JADORE Model Management Details

Hits: 874

URL: http://www.jadore-modelmanagement.com/

CategorieŽn: Algemene Modellenbureaus

Reviews: 13


JADORE Model Management reviews (13):

JADORE Model Management - Komt geen afspraken na.

0

Review:
In het begin wordt er van alles beloofd. Nadat er betaald is wordt de communicatie een stuk minder. Er wordt niet vriendelijk of meestal niet gereageerd op mail of app.
2 Keer een fotoshoot gehad waarvan van een shoot de foto's verdwenen waren.
Ik zou nog opnieuw ingepland worden maar sinds begin dit jaar nooit meer iets van weer gehoord.Dus veel geld betaald voor 1 bewerkte foto.
Heel teleurstellend allemaal.

Sterke punten:
Mooie foto's.

Zwakke punten:
Komt afspraken niet na.Reageert nergens op.

Kirsten Fr beveelt JADORE Model Management NIET aan bij vrienden/bekenden

JADORE Model Management - geen geld terug garantie

0

Review:
Dit modellen management ging mij volgen op Instagram. Ik volgde haar terug en ze poste een foto met dat ze opzoek waren naar modellen. Onder de foto stond dat ik via Privé berichten van Instagram kon reageren als ik geïnteresseerd was. Het leek me erg leuk om dit eens mee te maken dus ik gaf me op. In het begin verliep alles flexibel, ik kreeg al snel een bericht terug en vervolgens een mailtje. In dat mailtje stond dat het 100 euro zou kosten om dit traject te volgen ( stond niet vermeld in het bericht onder de foto die ze op instagram had gepost). Ze stuurde veel vriendelijke whatsapp berichten maar iedere keer gaf ze aan dat ik wel snel moest betalen omdat ze dan verder kon met plannen, dus dat had ik al aardig snel gedaan. In een mailtje dat ik had gekregen stonden alle regels en voorwaarden van het mee doen aan hun traject. Hierin stond vermeld dat je het traject nog kon annuleren met geld terug garantie zo lang je nog geen shoot had gehad. Ik was daar nog geen een keer geweest, had geen fotoshoot of iets dergelijks gehad en ook nog geen definitieve afspraak gemaakt. Vanwege prive omstandigheden moest ik het hele traject annuleren want we hadden die 100 euro hard nodig. Ik heb dat netjes aangegeven via de mail en Whatsapp, toen begon ze ineens moeilijk te doen. Annuleren kon volgens haar alleen geannuleerd worden als ze vervanging voor me konden regelen. Dat stond niet in de mail daar stond duidelijk dat ten alle tijden je het kon annuleren en het geld terug zou krijgen. Na lang zeuren ging ze overstag en zei ze dat ze het geld over zou maken, na een week was dat nog steeds niet gebeurd dus heeft mijn moeder haar een mailtje gestuurd, daar reageerde ze op dat ze het momenteel erg druk had maar dat het die week nog overgemaakt zou worden maar uit eindelijk is dat niet gebeurd. Elke keer als we haar er op aanspraken zei ze dat ze het die week nog ging doen, maar nu 1.5 maand later hebben we nog steeds geen geld terug gehad. Wij hebben uiteindelijk de rechtsbijstand er achter aan gestuurd en doordat we alles bewaard hadden kunnen ze nu actie ondernemen. WIJ RADEN IEDEREEN AF OM AAN DIT TRAJECT BIJ JADORE MANAGEMENT MEE TE DOEN.

Sterke punten:
In het begin erg vriendelijk ( te)

Zwakke punten:
ze is niet eerlijk
komt afspraken niet na
reageerd niet ( of erg laat )
voorwaarden kloppen niet
geld terug garantie krijg je niet

Nadien beveelt JADORE Model Management NIET aan bij vrienden/bekenden

JADORE Model Management - Jadore model Management goed bureau

0

Review:
Ik heb laatst een fotoshoot gehad bij jadore met Desree. Ik vind haar een fijne fotografe ze geeft goed aanwijzingen over welke houding het beste is. Ook vond ik de sfeer relaxed er was geen drang of ongemakkelijkheid. Ik heb de foto's ook snel en bewerkt gekregen, ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Sterke punten:
snel de bewerkte foto's en leuke sfeer

Zwakke punten:
geen

Tessa beveelt JADORE Model Management aan bij vrienden/bekenden

JADORE Model Management - Goed bureau

0

Review:
Ik ben erg tevreden met dit bureau. Ik heb nu 2 shoots gehad & die verliepen allebei heel leuk. De eigenaresse is erg gezellig waardoor de samenwerking lekker verloopt. De foto's kon ik beide keren gelijk mee krijgen door een usb stick mee te nemen waar zij ze gelijk opzet. Ik vind dit een heel groot pluspunt want zo hoef je niet weken te wachten.

Sterke punten:
- Je krijgt gelijk de foto's mee naar huis.
- Leuke sfeer

Zwakke punten:
- Beter aan afspraken houden.

Sanne beveelt JADORE Model Management aan bij vrienden/bekenden

JADORE Model Management - Oneens met eerdere recensies

0

Review:
Ik ben nu al langer als een jaar bij Jadore, Jadore is het eerste bureau waar ik ben begonnen, het contact verloopt vanaf het begin heel soepel, ze zijn flexibel met mijn beschikbaarheid en houden rekening met mijn school rooster en opdrachten bij mijn andere bureau. Omdat mijn moeder bureau niet wil dat ik met andere bureaus werk doe ik alleen nog maar portfolio werk bij Jadore. De fotografe en visagiste van dit bedrijf zijn fijn om mee te werken en de kwaliteit van mijn foto's altijd goed. De ene keer heb ik mijn foto's binnen 3 dagen en de andere keer duurt het wat langer, dit is omdat de eigenaresse van het bureau ook gewoon nog een opleiding volgt naast het bedrijf runnen.

Ik ben het niet eens met de negatieve recensies en kan me hier absoluut niet in vinden. Vanavond wees de eigenaresse mij op de slechte recensies die hier beschreven staan, en vind het vervelend dit te lezen, vooral omdat ze vrijwel altijd klaar staat voor mij om mij te helpen. Jadore heeft leuke opdrachten voor mij gehad, en ik heb er prachtige foto's aan overgehouden, mijn portfolio is hier zeker het bewijs van.

Sterke punten:
- Begrip
- Kwaliteit van foto's
- flexibiliteit
- Gezelligheid / op gemak stellen.

Zwakke punten:
Communicatie kan zeker verbeterd worden.
Teveel rekening houden met roosters van modellen.

Lisanne beveelt JADORE Model Management aan bij vrienden/bekenden

JADORE Model Management - Verschrikkelijk!!

0

Review:
De eigenaresse van dit bureau had mij via instagram benadert. Zij vroeg mij daar of ik interesse had om model te worden. Ik heb toen contact met haar gehad om " test shoot " te plannen. Dit kostte Ä65,- en deze heeft plaats gevonden maar een test shoot zou je het niet kunnen noemen. Ze heeft een paar foto's van de voor- en zijkant gemaakt zonder make up en dat was het. Ze zou de foto's binnen 7 werkdagen bewerken en naar mij toesturen. Verder had ze mooie praatjes over hoe het verder zou verlopen. 2 weken verder had ik echter nog niks ontvangen. Ik heb haar meerdere malen proberen te bereiken. Maar kreeg geen reactie of ze zei dat ze het die avond of de volgende dag zou verzenden. Nu 2 maanden kreeg ik 2 onbewerkte foto's toegestuurd waar ik eigenlijk niks mee kon. Derest was ze druk mee bezig om te bewerken en zou ze snel sturen. Nu een half jaar verder heb ik nog steeds niks ontvangen. Ik heb dan ook meerdere malen gebeld, berichtjes gestuurd via whatsapp, mailtjes gestuurd en via insta DM bericht. Maar krijg geen reacties. Als ik bel zegt ze dat ze terug belt maar dat doet ze vervolgens niet. Wanneer ik zeg dat ik mijn geld terug wil krijg ik ineens wel een reactie. Ik krijg dan weer te horen dat ze het "morgen" gaat versturen of een ander smoesje. Ook doet ze alsof ik helemaal geen contact heb gezocht door te zeggen dat ik niet heb gemaild,gebeld en ze ook geen berichten kan vinden. Terwijl ik dit meerdere malen heb gedaan en zij dit zeker ontvangen heeft en er soms ook op gereageerd heeft dat ze er mee bezig was. Ze schuift de schuld op mij terwijl ze er zelf niks mee doet en ik er telkens achteraan loop. Ik heb mijn geld niet terug gekregen. Ook heb ik het idee dat ik de foto's nooit meer ga ontvangen.Kortom vertrouw dit bureau niet! Je wordt opgelicht en het is zonde van je geld en tijd. Ik raad daarom aan niet in zee te gaan met dit bureau.

Sterke punten:
Geen!

Zwakke punten:
Onbetrouwbaar
Zeer slechte communicatie
Oneerlijk

Anoniem beveelt JADORE Model Management NIET aan bij vrienden/bekenden

JADORE Model Management - lol

0

Review:
Na van een kennis een paar verhalen over dit bureau te hebben gehoord en toen een linkje kreeg doorgestuurd om de reviews te lezen stond ik best wel versteld.

Na bijna twee maanden geen nieuwe reviews zijn er uit het niets maar liefst 4 nieuwe reviews bij gekomen, en niet alleen allemaal positief, maar ook nog allemaal puur onderuit halend wat het daarvoor enige review te zeggen had.

Hieruit is te concluderen dat al deze 4 reviews niet echt te vertrouwen zijn, en waarschijnlijk door het bureau zelf gemaakt.

Ik zou iedereen willen zeggen om dit modellenbureau niet te vertrouwen.

Sterke punten:
manipuleren
scammen
reviews schrijven

Zwakke punten:
alles wat WEL nodig is voor een goed modellenbureau

steen beveelt JADORE Model Management NIET aan bij vrienden/bekenden

JADORE Model Management - Positieve reacties

0

Review:
Ik heb een tijd geleden een gratis shoot gekregen bij J'adore.

Ik kreeg een mail van de organisatie met daarin de data die ik kon uitkiezen. Vrij snel hadden wij een afspraak gemaakt en dit verliep erg snel en soepel.

De shoot zelf ging super gemakkelijk en heel erg goed. Je word eerst op je gemak gesteld voor je gaat shooten.

Foto's waren binnen een week binnen & van zeer goede kwaliteit !

Al met al; een heel goed bureau waar je zeker bent van je zaak

Sterke punten:
Foto's uitstekende kwaliteit, het contact is super goed & het bureau zelf zit vol met aardige mensen!

Santucia beveelt JADORE Model Management aan bij vrienden/bekenden

JADORE Model Management - Jadore models

0

Review:
Ik ben anders super tevreden met mijn bureau en hebben mij al heel veel geleerd, ik moest ook dat bedrag betalen maar ik heb nu al waar voor mijn geld gekregen !
Vriendelijke mensen in de omgang en willen het beste voor hun modellen, ik ben super trots dat ik hun model mag zijn en deze naam mag dragen ! Echt een top bureau.

Sterke punten:
Super mooie foto'S en leren je in een kort traject veel meer dan normaal .

Zwakke punten:
Niet

Babet Ruiter beveelt JADORE Model Management aan bij vrienden/bekenden

JADORE Model Management - Jadore Model Management : om aan te raden!

0

Review:
Jadore Model Managent is een geweldig bureau dat ik zeker aanraad! Ik ben er model en ik ga er elke keer weer met plezier heen! Er is een geweldige sfeer en de fotografe begeleid je goed in het traject ! Je krijgt optijd de data voor je volgende shoot en optijd je foto's! Ondanks alle drukte bij Jadore vanwege verhuizingen sta ik verstelt hoe ze nog zoveel tijd in je kunnen steken! Als je model wilt worden is Jadore Model Management echt een aanrader!

Sterke punten:
- Leuke sfeer
- Goed team
- Snelle handeling
- Je krijgt optijd al het info dat je nodig hebt
- Top fotografe !

Zwakke punten:
- Geen!

Kirsten beveelt JADORE Model Management aan bij vrienden/bekenden


Home Ľ Algemene Modellenbureaus Ľ JADORE Model Management