Galucci - 8 Reviews

Last updated: 4 oktober 2018
Galucci Logo

22.2% aanbevolen, 8 Reviews

  1. Galucci
  2. Galucci Reviews
  3. Schrijf ook een review over Galucci

Galucci

Galucci is een internationaal werkend modellenbureau en is gevestigd in Maastricht. Met haar vestiging in de Limburgse hoofdstad bekleedt Galucci een centrale positie binnen de Euregio, al sinds 1989. Galucci speelt daarom een voortrekkersrol in Zuid-Nederland en de Euregio en is een bekend gezicht binnen de casting- en modellenwereld.

Galucci Details

Hits: 1446

URL: http://www.galucci.nl/

Categorieën: Algemene Modellenbureaus

Reviews: 8


Galucci reviews (8):

Galucci - teleurstellend

0

Review:
onze dochter 2 jaar geleden ingeschreven. foto gestuurd en konden voor een shoot langskomen. fotoshoot op zich professioneel, echter de begeleiding slecht. Je bent een 'nummer' die aan de beurt is zodra de shoot klaar is hoor je niets meer. Zowel direct na de shoot geen advies als gedurende de twee opvolgende jaren. Een keer uitgenodigd voor een scout die langs kwam. Helaas niet gekozen. Opzich geen probleem maar geen enkele reden of advies waarom niet. Dan onlangs een email gehad voor een nieuwe shoot omdat de fotos verouderd waren. Dat maar niet gedaan. toen een email dat ze geen 25 euro automatisch konden incasseren. dit was de druppel en hebben ons afgemeld.

Sterke punten:
fotoshoot, make-up

Zwakke punten:
geen begeleiding, advies, hulp zowel direct na de scoot als gedurende de inschrijftijd

anoniem beveelt Galucci NIET aan bij vrienden/bekenden

Galucci - Prima bureau

0

Review:
In tegenstelling tot de andere recensies zijn wij wel tevreden over Galucci.
Ruim 2 jaar geleden hebben we onze beide dochters ingeschreven bij Galucci.

Zelf een aantal eigen gemaakte foto's gestuurd, daar vroegen ze namelijk om. Daarop kregen we een mail terug, met de vraag of we meerdere foto's in ons bezit hadden met verschillende gezichtsuitdrukkingen. Die hadden we niet. Ons werd de keuze gegeven om foto's te laten maken bij een professionele fotograaf of bij Galucci. We hebben gekozen om de foto's bij Galucci te laten maken. Op een zaterdag naar Maastricht toe.. Het was lekker druk bij hun. Onze meiden werden echt behandelt als modelletjes. Ze werden opgemaakt, hun haren gedaan en de kleding werd uitgekozen. Na de eerste ronde in hun studio kregen we al een aantal foto's te zien, dat zag er goed uit.

Vervolgens omkleden en terug naar de make-up en haren. Wauw wat een verschil zeg... We herkenden onze eigen meiden niet meer!

De tweede shoot zat erop en we gingen samen naar de foto's kijken. Van beide meiden waren ruim 60 foto's genomen, die we meekregen op CD en overal voor kunnen gebruiken. Leuk voor de oma's en de opa's zeiden we tegen elkaar.

Het afgelopen jaar hebben onze meiden, zoals dat heet, een up-date gehad omdat ze qua uiterlijk toch wel verandert waren. Die koste helemaal niets.... Dat vind ik een fantastische service! De oudste heeft een aantal leuke figuranten rollen gedaan voor verschillende films en de jongste een aantal leuke shoots.

Al met al zijn wij zeer tevreden over Galucci, voor het geld dat we daar betaald hebben voor de shoot, had ik het nergens goedkoper dan wel beter kunnen doen in mijn ogen...

Sterke punten:
- Duidelijk
- Vriendelijk
- Gratis up-date
- Professionele make-up en haren

Zwakke punten:
Geen

Pieter beveelt Galucci aan bij vrienden/bekenden

Galucci - Slecht bureau!

0

Review:
Ik heb mn zoon 9 een jaar geleden laten inschrijven. Het was een leuke fotoshoot voor hem, voor mij kwam het onproffesioneel over! Je moet er €100 voor betalen en er waren op dat moment 3 kids aanwezig. Vervolgens hebben we een heel jaar niets meer van hun gehoord!! Nu is weer €25 afgeschreven voor verlenging. Tja dat vergeet je dus dat dit gaat gebeuren anders had ik wel een bericht gestuurd. Ze nemen iedereen aan als model en worden slapend rijk!!

Moeder beveelt Galucci NIET aan bij vrienden/bekenden

Galucci - Galucci

0

Review:
ik heb me laatst aangemeld maar en kreeg bericht terug dat ze me graag in het bestand willen ik heb niet op afspraak hoeven komen terwijl dat wel op de site staat..

*De kosten betreft de website bedraagt 25,- euro per jaar en wordt automatisch verlengt zonder weder opzegging.

terwijl op internet echt niks van een betaling sterker nog er staat dat het inschrijven niks kost, tenzij je daar professionele foto's laat maken ik vind het maar raar

Sterke punten:
n.v.t.

Zwakke punten:
onduidelijkheden

Galucci - Geen enkele opdracht in 2 jaar tijd

1

Review:
Mijn dochter heeft 2 jaar ingeschreven gestaan bij Galucci. In die periode heeft ze tegen betaling 2 fotoshoots laten maken en inschrijfgeld betaald.

Ze heeft een keer meegedaan aan een casting waar ze lange meiden voor nodig hadden (ze is 1.82 m) maar verder heeft ze geen enkele opdracht oid gehad.

Sinds kort is ze bij een ander bureau ingeschreven en heeft ze al verschillende opdrachten of opties ontvangen.

Het lijkt bij Galucci vooral te gaan om het vullen van de database.

Sterke punten:
?

Zwakke punten:
Zie commentaar

XXX beveelt Galucci NIET aan bij vrienden/bekenden

Galucci - A-professioneel

3

Review:
Een modellenmachine. Een onuitputtelijk aanbod van modellen. Tijdens de testshoot van mijn dochter werd me al duidelijk dat ze iedereen op hun website publiceren louter en alleen om de 100 euro te pakken. Echter, ik heb me stroop om de mond laten smeren met de woorden van galucci. : "dit uitzonderlijk mooie meisje zal snel een opdracht krijgen". Welnu, we zijn 10 maanden verder en jawel! Een oproep voor een opdracht. Ik reageer meteen maar, helaas. Het was een spoedklus en we waren al te laat. Uitschrijving volgt en ik adviseer iedereen hetzelfde te doen. Het is een verkapte manier van oplichting.

Erik jongen beveelt Galucci NIET aan bij vrienden/bekenden

Galucci - gebakken lucht

0

Review:
de titel zegt alles.... gebakken lucht, niets anders dan dat.

Sterke punten:
geen

anoniem beveelt Galucci NIET aan bij vrienden/bekenden

Galucci - Galucci-ervaring

0

Review:
Recentelijk wilde ik me inschrijven bij Galucci. Ik heb professionele foto's opgestuurd. Galucci gaf aan met me verder te willen alleen vond ze de foto's niet professioneel genoeg. Ze had een "mooie aanbieding" voor een fotoshoot via henzelf. Jammer.

Sterke punten:
Ik vond niet dat ze sterke punten hadden.

Zwakke punten:
Galucci wekt de indruk alleen maar shoots te willen verkopen.

Sandra beveelt Galucci NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Galucci

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Galucci aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Galucci aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Galucci