Moeder Anne Casting

Heb je altijd gedroomd van een rol in een speelfilm of commercial? Wil je heel graag acteren? Meld je dan snel aan bij Moeder Anne Casting. Dit bedrijf bestaat al ongeveer 35 jaar en heeft een bestand van acteurs en modellen tussen de 0 en 100 jaar oud. Deze modellen worden dan ingezet voor commercials, tv, films, bedrijfsfilms en fotografieopdrachten. De castings geschieden onder andere vanuit de eigen studio van dit bedrijf. Personen die interesse hebben kunnen zich gerust aanmelden bij dit bedrijf. Bij Moeder Anne Casting zit men goed omdat dit bedrijf een uitgebreid en professioneel bestand heeft en sedert 1978 haar diensten levert. Dit bestand is niet alleen divers, maar ook uniek. Er zijn modellen in de leeftijdsklasse 0 tot 100 jaar. Sommige van deze modellen hebben reeds ervaring opgedaan en sommige hebben helemaal geen ervaring. Daarnaast heeft dit bedrijf ook nog eens kinderen tot 14 jaar in het bestand. Het bestand van dit bureau is elke dag online en up to date, dit zorgt ervoor, dat er steeds nieuwe inschrijvingen binnenkomen. Er zijn heel wat personen, die heel graag willen modelleren en of acteren. Er worden ook regelmatig modellen en acteurs gescout door dit bedrijf. Bij Moeder Anne Casting wordt er vooral gewerkt aan hele leuke opdrachten. Een ieder komt wel aan zijn of haar trekken bij dit bedrijf. Starters alsook professionals hebben de mogelijkheid bij dit bedrijf om een rol te krijgen in een toonaangevende commercial, tv- programma en of speelfilm. Personen, jong en oud, die dus heel graag willen acteren en of modelleren, kunnen zich gerust aanmelden op deze site. Bij het casten kan men gekozen worden om een rol te vertolken in een spannende televisie serie, commercial en of speelfilm. Men doet niet alleen ervaring op, maar men kan ook nog eens een ster worden. Ook kinderen tot 14 jaar staan geregistreerd in het bestand van dit bedrijf.

Moeder Anne Casting Reviews

  Goed casting bureau

  Moederannecasting is een goed fantastisch team dat wordt gerund door 5 leuke vrouwen met passie voor hun werk.
  Tessa,Yvette,Liesbeth,Daphne,en Sarah. Dit goede team maakt van moederannecasting echt een succes. Ik heb al paar keer met veel plezier leuke opdrachten gehad en het is gewoon fijn om voor ze te werken. Het is een heel prettig professioneel bureau, vakkundig en persoonlijk in de benadering, ze hebben altijd de leukste en fijne opdrachten. De communicatie is altijd snel en zorgvuldig. Ze houden je goed op de hoogte of je wel/niet geboekt bent.En als ik iets te vragen heb zijn ze altijd goed bereikbaar en ze geven door de telefoon goede en duidelijke antwoorden op mijn vragen. Ben echt blij dat ik voor hun werk.
  Bedankt Moederannecasting
  voor deze mooie en fantastische opdracht!!
  Marcello Loy

  Sterke punten
  Zeer professioneel casting bureau

  Zwakke punten
  Geen

  positieve ervaring

  Jaren geleden - in de jaren 70 - was ik ingeschreven bij Moeder Anne. Meteen hadden ze al werk. Het is zo lang geleden, dat ik vermoed dat ik nu niet meer in het bestand sta. Ik had o.a. een klein figuranten rolletje in een paar TV programma´s en ook als fotomodel voor een reclame voor het blad van de NS.

  Ik ben naar het buitenland verhuisd,dus ik was daardoor niet meer beschikbaar.

  Door mijn vrij korte werk bij Moeder Anne heb ik later werk gevonden als fotomodel voor een couture firma en als mannequin voor een ontwerper.

  Sterke punten
  Een fijne begeleiding, goede adviezen.
  Correcte betaling.

Bezoek Moeder Anne Casting

Schrijf een review