Vreemde gang van zaken

Toen ik 13 jaar oud was ben ik benaderd via hyves door Liberty, de oprichter van Ragazza. Ik was al een aantal keer "gescout" maar het liep allemaal niet zo snel. En bij Ragazza wel. Ik kon meteen op intake gesprek komen want jij zag potentie in mij. Zijn kantoor was op de 1e verdieping maar die was in onderhoud dus het intake gesprek zou benenden zijn, in zijn huis. Het was een huurhuis in een normale wijk in Harderwijk. Wel vond ik het een vreemde locatie maar goed, het zal wel. Mijn bikini had ik mee want dat had hij gevraagd, huidskleurige lingerie of string bikini. Ik had nog helemaal geen strings dus ik nam gewoon mijn blauwe bikini mee voor de test shoot. Al gauw moest ik op mijn hakjes uit de kleren. De test shoot was in zijn rommelige keuken. Omdat het licht daar niet mooi was, moest ik (in februari) in mijn bikini in de tuin gaan staan bij de schutting, mijn ouders moesten binnen blijven anders zou ik mezelf niet helemaal geven en zou ik niet serieus zijn. Liberty beloofde mij van alles, een internationale carrière, ze werkte veel met Hong Kong en andere wereldsteden. Hij had hét internationale bureau dus dat beloofde wat. Maar nee hoor, nooit meer wat van de beste man gezien. Wat heeft deze man met mijn foto's gedaan? Ik heb meerdere malen contact met hem opgenomen maar ik kreeg geen reactie. Ik heb me erbij neergelegd en de hele modellen wereld is gewoon debiel. Het is leuk als je een Doutzen Kroes bent, maar om daar te komen... Er zijn miljoenen mooie meiden.

Dus meiden, als julie benaderd worden door Ragazza Model Management, denk er goed over na! Als je iets vreemd vind, wees kritisch. Stel vragen.
Maar vooral, pas op. Want je ziet maar, ergens zijn foto's van mij met half naakt lichaam op hakken, met mijn mooiste pose (proberen dan).

Bezoek Ragazza Model Management Reviews over Ragazza Model Management

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Ragazza Model Management
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden