Ragazza Model Management

Ragazza Model Management is opgericht in 2006 en representeert uitsluitend vrouwen.

Ragazza Model Management Reviews

  Tegenstrijdige bevindingen

  Doen zich voor als groot modellenburo - Zitten in een slecht onderhouden armoedig rijtjeshuis in Hardenberg. Zeggen met 3 mensen het modellenburo te runnen, bij KvK staat het eenmansbedrijfje alleen op Marianne ingeschreven. Liberty had het modellenburo eerder opgericht ergens in een loods in een industrieterrein in de buurt van Rotterdam maar heeft het daarna opgeheven, zijn woon- en verblijfplaats zijn moeilijk te achterhalen, volgens KvK is hij naar het buitenland vertrokken ergens in 2009, bestemming onbekend. Liberty zegt nooit in New York te zijn geweest, op facebookpagina Liberty Ragazza beweert hij er vandaan te komen en er gestudeerd te hebben, Gebruikt verschillende achternamen Biesma (heet in het echt Ronald Liberty Biesma), Galliano, Ook verschillende niet echte bedrijven zoals Ragazza Photography, Why Not Photography, Galliano fotografie, Liberty media.
  Inmiddels meerdere handelsnamen ondergebracht onder de Hoofdvestigingsnaam Ragazza world.....

  Sterke punten
  Mooie foto´s, alleen als model krijg je klein bestandsformaat!

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar, komen afspraken niet na, geen openheid van zaken als je er naar vraagt, tegenstrijdige beweringen!! Begeleiden modellen slecht. Beginnen met te jonge modellen, geven die vervolgens valse hoop. Het aantal modellen loopt terug....

  Vreemde gang van zaken

  Toen ik 13 jaar oud was ben ik benaderd via hyves door Liberty, de oprichter van Ragazza. Ik was al een aantal keer "gescout" maar het liep allemaal niet zo snel. En bij Ragazza wel. Ik kon meteen op intake gesprek komen want jij zag potentie in mij. Zijn kantoor was op de 1e verdieping maar die was in onderhoud dus het intake gesprek zou benenden zijn, in zijn huis. Het was een huurhuis in een normale wijk in Harderwijk. Wel vond ik het een vreemde locatie maar goed, het zal wel. Mijn bikini had ik mee want dat had hij gevraagd, huidskleurige lingerie of string bikini. Ik had nog helemaal geen strings dus ik nam gewoon mijn blauwe bikini mee voor de test shoot. Al gauw moest ik op mijn hakjes uit de kleren. De test shoot was in zijn rommelige keuken. Omdat het licht daar niet mooi was, moest ik (in februari) in mijn bikini in de tuin gaan staan bij de schutting, mijn ouders moesten binnen blijven anders zou ik mezelf niet helemaal geven en zou ik niet serieus zijn. Liberty beloofde mij van alles, een internationale carrière, ze werkte veel met Hong Kong en andere wereldsteden. Hij had hét internationale bureau dus dat beloofde wat. Maar nee hoor, nooit meer wat van de beste man gezien. Wat heeft deze man met mijn foto's gedaan? Ik heb meerdere malen contact met hem opgenomen maar ik kreeg geen reactie. Ik heb me erbij neergelegd en de hele modellen wereld is gewoon debiel. Het is leuk als je een Doutzen Kroes bent, maar om daar te komen... Er zijn miljoenen mooie meiden.

  Dus meiden, als julie benaderd worden door Ragazza Model Management, denk er goed over na! Als je iets vreemd vind, wees kritisch. Stel vragen.
  Maar vooral, pas op. Want je ziet maar, ergens zijn foto's van mij met half naakt lichaam op hakken, met mijn mooiste pose (proberen dan).

Bezoek Ragazza Model Management

Schrijf een review