Amateurs

Een jaar geleden kreeg ik dan heel leuk een mailtje dat ik was uitgenodigd voor de casting. Ik was eerder al eens uitgenodigd op een modellenbureau en verwachte dus net als de vorige keer een net kantoor, persoonlijke aandacht en een mooie uitleg van wat zij verwachten van jou als model.

Ik kwam dan eindelijk aan in een verlaten salsa studio te Amsterdam. Ik weet nog dat mijn afspraak een uur uitliep. Uiteindelijk mocht ik dan met 5 andere meiden de danszaal in voor de "fotoshoot". Netjes gaven wij allemaal die 25eur aan de 3 mensen achter een eettafel die ons keurend bekeken. Zo ging dat dan, elk meisje werd naar voren geroepen en moest haar loopje laten zien en de informatie die ze bij de inschrijving had opgegeven nog eens opnoemen(o.a. of je fotomodel, fashionmodel of hostess wilt zijn). Vervolgens werd er tegelijkertijd een "fotoshoot" gehouden. Het zou 3-4 weken duren tot je de foto's zou krijgen.

Na een mooie 2 maanden kreeg ik dan eindelijk mijn foto's en een mailtje met 'gefeliciteerd je bent aangenomen'. Ik vergat mijn eerste slechte ervaring met het bureau en stuurde mijn gegevens nogmaals op. Ik kreeg niks van een persoonlijk mailtje of enige uitleg, alleen wat mailtjes voor hostess werk (waar ik mij tevens niet voor had opgegeven). Zo gaat dat. Af en toe een mail voor recente foto's, waar nooit op werd gereageerd. Af en toe een mail met daarin een aankondiging voor een fotoshoot binnenkort voor de nieuwe site, en van beiden is nog niks gekomen.

Het bureau wat vragen mailen over een opdracht? Ik kan je verzekeren dat je geen antwoord krijgt.

Dus mooie potentiële dames, zoek een serieus, erkend modellenbureau en verdoe je tijd niet, tenzij je snel wat geld wilt verdienen als hostess.

Zwakke punten
Geen serieuze, vaste locatie.
Geen persoonlijke aandacht.
Komen afspraken niet na.
Sturen opdrachten waar je niet om gevraagd hebt zonder verklaring.

Bezoek Zooxzy Girls Models Reviews over Zooxzy Girls Models

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Zooxzy Girls Models
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden