Zooxzy Girls Models is known as an elite company, we select all the model-applications very strictly. We select our models not only by their looks, but also on customer focus, experience and social knowledge. So we can assure our customers they will be more than satisfied with the performances of Zooxzy Girls Models...

Zooxzy Girls Models Reviews

  • Met veel plezier bij jullie gewerkt. Bedankt!

    Door Linda op 7 mei 2020 Reageer
  • Ben Zooxzy Models tegenkomen via een oproep voor een opdracht op Facebook. Ik werd gebeld Slim Bekouche die mijn aanmelding in behandeling nam en mij het een en ander uitlegde over de opdracht. Daarna kreeg ik een briefing en kon ik aan het werk. Na de opdracht was Slim zo tevreden dat ik direct werd voorgesteld aan een andere klant. Werk nu al 3 jaar voor zooxzy ben super tevreden. :))

    Sterke punten
    Veel opdrachten en zeer aardig personeel!

    Zwakke punten
    Reactie krijgen via de mail duurt wel eens wat lang

    Door Caroline op 14 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn dochter was samen met 2 andere modellen uitgekozen om een fotoshoot te doen voor dit bureau. Ze vonden het absoluut niet erg dat ik mee was gegaan. De studio gelegen in het centrum van Amsterdam was erg mooi en modern. De dames werden goed begeleid en het team was vriendelijk en professioneel. Ik vond het super om mee te maken en ik heb er een vrolijke dochter aan overgehouden. Bedankt dames!

    Sterke punten
    Professionele en fijne werksfeer. Top foto's en leuke mensen.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Celina Kamp op 29 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hi. I work as a freelancer. I've done some data entry job for this company. I was told that I will be paid at the end of each month. But when the time to pay has come I got nothing. They said that they have some problems with my debit card. I tried every possible option. Each time respond took them days. So after two months they owe me money. Recently they just stopped answering my messages. Through all that time I've been working with Slim Bekouche and Joost. It looks like those guys are just frauds. I would not recommend anybody to work with them.

    Sterke punten
    no

    Zwakke punten
    they don't pay for a work

    Door Olga op 11 januari 2017 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn dochter heeft meerdere dagen voor ze gewerkt begin dit jaar en ze moet haar geld nog ontvangen ....er komen allerlei vage smoezen voorbij " zoals naar de verkeerde overgemaakt" we gaan het in orde maken....niet dus en ze zijn ook ineens niet meer te bereiken, triest dat een opdrachtgever zo met je omgaat. Helaas kwamen de negatieve ervaringen van dit bureau haar te laat ter ore. Zij vecht verder voor haar geld maar dit bureau is absoluut geen aanrader.

    Sterke punten
    Niet

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar

    Door Dymphi op 16 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Van de week kreeg ik een oproep voor een van de jaarbeurzen in mijn mailbox. Ik heb hier op gereageerd, en kreeg een mailtje met de vraag op welke dagen ik kon. Na wat mailtjes heen en weer, en vrijwel zeker te zijn van een boeking, stop het mailcontact plotseling. Vervolgens komt er twee dagen later weer een mailtje, met de vraag wie er nog op de twee aangegeven dagen kunnen. Ik heb weer gereageerd, en kreeg weer geen mailtje. Later op de avond krijg ik uit het niets weer een mailtje waarop ik met spoed moet antwoorden, één van de modellen is ziek, en of ik morgen op de jaarbeurs kan staan. Ik weer terugmailen dat dit wel zou kunnen, en na vandaag (de dag waarop ik zou moeten werken) nog steeds geen mailtje gehad. Wat mij betreft niet erg professioneel te noemen,. Uiteraard is het een persoonlijke ervaring, maar na het lezen van de andere reviews is het niet alleen bij mij zo verlopen.

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    slechte communicatie

    Door Tamara op 2 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als ik zo reacties lees, krijg ik sterk het vermoeden dat de meeste meisjes hier gewoon niet zijn aangenomen of zijn geboekt. Dat geldt trouwens voor meerdere reacties bij andere agency's op deze website hoor. Beetje onsportief om zo af te reageren ! Ik ben nu al 3 en een half jaar ingeschreven bij zooxzygirls en heb het prima naar mijn zin. Het eerste jaar ben ik geen 1 keer geboekt en na een shoot die ik met hun heb gedaan werd ik ineens veel vaker geboekt. Ik doe meer fashion dan hostesses werk. En meestal wordt ik gebeld. Door Vanessa dacht ik. Er is een periode geweest dat ik niks hoorde en geen boekingen kreeg. Toen ik hun opbelde zeiden ze dat het aan de klant ligt en zij daar zelf weinig invloed op hebben. Nu word ik ongeveer 2 keer per maand geboekt. Ik vind het eerlijk gezegd wel irritant dat ze traag reageren op de mail. Dat mag wel beter. Al met al is het een superleuk bureau zeker voor beginnende modellen zoals ik. Groetjes Beau

    Sterke punten
    Veel werk en het verdient goed

    Zwakke punten
    Trage reacties via de mail

    Door Beau op 6 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb tot nu toe nog maar 1 keer gewerkt voor Zooxzy. Ik krijg alleen maar mail als afdankertje (als iemand anders zich ziek gemeld heeft bijvoorbeeld). Ik hoorde van andere meiden die bij dit bureau zitten dat ze bepaalde meiden erg voortrekken. Verder duurt de betaling lang en reiskosten worden vaak niet vergoed.

    Sterke punten
    Redelijke vergoeding

    Zwakke punten
    Weinig werk Betaling komt laat Geen reiskostenvergoeding

    Door Marina op 4 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb een tijdje geleden een leuke beurs voor ze gedaan. ik vind het fijn dat ze de tijd nemen om alles even goed met je te bespreken. de kleding en wat er die dag verwacht wordt. mocht er wat zijn kan je ze altijd bereiken! kwa uitbetalen heb ik weinig problemen ervaren. ze geven dan ook in de mail aan als je het wat later zal ontvangen. Zover ik ze nu heb meegemaakt is het een leuk en professioneel bedrijf!

    Sterke punten
    goede communicatie, veel opdrachten

    Zwakke punten
    tot op heden geen.

    Door Leonie op 25 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ook ik als moeder van toen 14-jarige dochter heb helaas slechte ervaringen met dit bureau. Ze komen overeen met wat 18-jarige Anonieme vrouw zegt. Beloftes werden niet waargemaakt. Mails en telefoontjes niet beantwoord. Misschien is het nog een bureau in oprichting? En is nog heel veel te leren. Zijn er echt modellen bij dit bureau die grote opdrachten hebben gekregen?

    Door Anoniem op 19 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik lees net de reviews maar ik ervaar het helemaal niet zo. De casting vond ik al leuk haha! Ik kreeg steeds opdrachten binnen, soms wordt ik gebeld en soms via de mail. De mensen zijn er heel leuk naar mijn idee en behulpzaam. Soms een beetje traag via de mail

    Sterke punten
    Leuk team Veel werk! Leuke opdrachten

    Zwakke punten
    Via de mail af en toe een late reactie

    Door Jessica op 13 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De 20 euro die er gevraagd wordt voor de casting verdwijnt waar je bijstaat in de broekzak van de zeer onprofessionele dame die de casting doet. Het is in een woonruimte, er worden 10 foto's gemaakt in een huiskamer, geen studio. De foto's krijg je na 3 keer vragen maar met een enorm watermerk, enige bewerking is dat de fotos in zwart wit zijn. Ik was 60 euro kwijt aan reiskosten en heb er NIETS voor teruggekregen. Later zag ik nog een oproep dat ze met spoed meiden zochten voor een opdracht in jaarbeurs. Ik heb gereageerd en zou 3 dagen aan het werk kunnen. De ochtend van de opdracht (godzijdank was ik nog niet onderweg) had de opdrachtgever ineens gecancelled, voor de andere 2 dagen zou Zooxzy mij nog even berichten maar guess what.. ik heb nooit meer iets van ze gehoord.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    onprofessionele benadering onbereikbaar laten niets meer van zich horen

    Door Lilly op 31 mei 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • slecht bureau, betalen niet uit, slechte communicatie

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    onbetrouwbaar

    Door anne op 7 mei 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb een tijdje moeten wachten op vergoeding maar ben blij met hun communicatie naar mij. Ik heb ook bij andere modellenbureaus langer op mijn geld moeten wachten en weet dat dit redelijk normaal is in deze wereld. Een vriendin en collega van me krijgt minder aanbiedingen voor opdrachten maar ik snap ook wel dat klanten zelf uitkiezen wie ze wel of niet interessant vinden. De mensen die bij Zooxzy werken zijn aardig en reageren altijd vrolijk ahaha. Ik ben zeker tevreden.

    Sterke punten
    Zie boven

    Zwakke punten
    Zie ook boven

    Door Lydia op 18 april 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een jaar geleden kreeg ik dan heel leuk een mailtje dat ik was uitgenodigd voor de casting. Ik was eerder al eens uitgenodigd op een modellenbureau en verwachte dus net als de vorige keer een net kantoor, persoonlijke aandacht en een mooie uitleg van wat zij verwachten van jou als model. Ik kwam dan eindelijk aan in een verlaten salsa studio te Amsterdam. Ik weet nog dat mijn afspraak een uur uitliep. Uiteindelijk mocht ik dan met 5 andere meiden de danszaal in voor de "fotoshoot". Netjes gaven wij allemaal die 25eur aan de 3 mensen achter een eettafel die ons keurend bekeken. Zo ging dat dan, elk meisje werd naar voren geroepen en moest haar loopje laten zien en de informatie die ze bij de inschrijving had opgegeven nog eens opnoemen(o.a. of je fotomodel, fashionmodel of hostess wilt zijn). Vervolgens werd er tegelijkertijd een "fotoshoot" gehouden. Het zou 3-4 weken duren tot je de foto's zou krijgen. Na een mooie 2 maanden kreeg ik dan eindelijk mijn foto's en een mailtje met 'gefeliciteerd je bent aangenomen'. Ik vergat mijn eerste slechte ervaring met het bureau en stuurde mijn gegevens nogmaals op. Ik kreeg niks van een persoonlijk mailtje of enige uitleg, alleen wat mailtjes voor hostess werk (waar ik mij tevens niet voor had opgegeven). Zo gaat dat. Af en toe een mail voor recente foto's, waar nooit op werd gereageerd. Af en toe een mail met daarin een aankondiging voor een fotoshoot binnenkort voor de nieuwe site, en van beiden is nog niks gekomen. Het bureau wat vragen mailen over een opdracht? Ik kan je verzekeren dat je geen antwoord krijgt. Dus mooie potentiële dames, zoek een serieus, erkend modellenbureau en verdoe je tijd niet, tenzij je snel wat geld wilt verdienen als hostess.

    Zwakke punten
    Geen serieuze, vaste locatie. Geen persoonlijke aandacht. Komen afspraken niet na. Sturen opdrachten waar je niet om gevraagd hebt zonder verklaring.

    Door Anoniem op 18 maart 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben een jaar geleden via een casting van Zooxzy aangenomen. Ik heb in de tussentijd een aantal opdrachten uitgevoerd op beurzen en vond dit erg leuk om te doen en heb er dus positieve ervaringen mee.

    Sterke punten
    Leuke en goede collega's waar je iets van kan leren. Afwisselende opdrachten. Willen je echt helpen jezelf ontwikkelen.

    Zwakke punten
    Telefonisch goed bereikbaar maar via de mail moet je soms 2 tot 3 dagen wachten voordat je antwoord krijgt.

    Door Michelle op 19 december 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review