Reviews van deze auteur

Leuke ervaring met mooi resultaat

Review over My Day Models

wij hebben ook via vakantieveilingen een bon voor een prikje op de kop getikt. Visagie en haarstyling zit er bij en je krijgt standaart al 10 foto's op webformaat. Voor slecht 30 euro kan je deze bon upgraden naar 120 foto's op DVD op zeer hoge resolutie. Ook krijg je dan meer achtergronden. Er staat twee extra achtergronden, maar het zijn er meer. 1 sofa en een strak zwarte bank en heel veel kleuren achtergronden.
Wij vonden het echt voor herhaling vatbaar. Leuke betaalbare shoot met alles erop en eraan. We zijn ook weleens in de randstad geweest toen waren we bijna 200 euro kwijt voor minder achtergronden en foto's en geen visagie. In vergelijking met dat was de prijs bij My Day Models echt een lachtertje. Zeker ook om deze reden komen wij snel nog een keer terug.

Sterke punten
Goedkoop en proffesioneel zowel de visagie, haarstyling (krullen!) als de foto's

Zwakke punten
Geen

Zeer mooi resultaat

Review over My Day Models

Ook ik ben met mijn vriendin voor de duoshoot geweest. het was een ontzettend leuke middag. Goed personeel. De fotograaf weet je op een leuke en snelle tactische manier op de foto te zetten. Ik was best onzeker, maar je wordt meegesleurd in zijn flow. Je kan merken dat hij het elke dag doet, je voelt je snel op je gemak met al resultaat super mooie plaatjes. Wij komen zeker nog eens terug!

Sterke punten
Foto's zijn op zeer hoge resolutie en geen gedoe met logo's op foto's e.d.
De gehele sfeer. Je bent geen nummer, Je voelt je daar thuis

Zwakke punten
GEEN

Super goed

Review over My Day Models

Samen met mijn vriendin ben ik bij My Day Models voor een duoshoot geweest. Echt een aanrader voor ieder stel. Er heerst zo'n gezellige sfeer tijdens de shoot. Het was een boost voor onze relatie met een prachtig resultaat. We gaan zeker een foto uitvergroten voor aan de muur!

Heel heel leuk

Review over My Day Models

Nadat meerdere vriendinnetjes van mijn dochter een fotoshoot hadden gedaan bij My Day Models en ik zoveel lovende verhalen en mooie foto's had gezien heb ik mijn dochter ook een shoot bij hun cadeau gedaan.
Ik had mijn dochter niet blijer kunnen maken. Voor de shoot was ze natuurlijk best een beetje zenuwachtig maar bij binnenkomst werd ze gelijk op haar gemak gesteld. Prachtig vond ze het dat haar make-up en haar werden gedaan. Ze zag er echt heel mooi uit. De fotoshoot was echt een boost voor haar zelfvertrouwen. Ze kreeg duidelijke instructies. Ze straalde van top tot teen.
Het eindresultaat mag er dan ook echt wezen. Met een woord een geweldige ervaring voor mijn dochter maar zeker ook voor mij als trotse moeder.

Zeer professioneel

Review over My Day Models

Ik als man van 40 heb bij My Day Models een fotoshoot gedaan omdat ik foto's nodig had voor mijn website. Als man zijnde doe ik dit natuurlijk niet zo vaak, sterker nog ik had nog nooit zoiets gedaan. Het viel me alles mee. Ik kreeg duidelijke instructies. Binnen enkele dagen het resultaat in de brievenbus. Ik moet bekennen op de foto's zie ik er nog mooier uit dan in het echt.
Echte aanrader. Ook voor mensen zonder ervaring en ook voor mannen!

Sterke punten
Goede instructies posesen werden een voor een voor gedaan
Snelle levering
Mooie foto's op zeer groot formaat

Super mooie glamourshoot gedaan bij My Day Models

Review over My Day Models

Ook ik heb een fotoshoot gedaan bij My Day Models. Het was een super ervaring en het resultaat is echt prachtig!
Make-up zag er heel mooi uit en kreeg echt supermooie krullen in mijn haar. Wou dat ik het zelf zo kon!
De fotopaketten de je kan kiezen zijn echt voordelig. Kies je voor extra foto's krijg je ook extra achtergronden en ze hebben een windmachine.
Heb veel fotoshoots gedaan maar hier ben je echt voordelig uit. Echte aanrader dus!

Sterke punten
Prachtige foto's
Mooie make-up en haarstyling
Niet duur
snelle service

reacties: