Reviews van deze auteur

Zeeer goed bureau!

Review over MaxiMe Models

Maxime Models is een jong maar zeer professioneel bureau. De eigenaresse (Miranda Koelemeijer) is een warme persoonlijkheid met een hart voor haar modellen. Ze houd van haar werk en heeft afgelopen jaar zelfs een prijs mogen ontvangen: De Fashion&Vision Award in de categorie: meest veel belovende model agency.

Opdrachtgevers kunnen Miranda contacten en vragen om informatie over een model. Deze kunnen ze al op de site vinden of worden voorgesteld door Miranda via de mail. Er word professioneel gehandeld en het bureau heeft een groot netwerk binnen de fashion industrie, plus size industrie en in het buitenland. Er word ook samengewerkt met grote buitenlandse modellen bureau's zoals: Hughes Models (GB), Brigitte Models (DE) en Beautifull Models (IT). Ook heeft Maxime Models een aantal huisfotografen die ook te vinden zijn op de site. Deze fotografen kunnen ook geboekt worden samen met een model. De zogenaamde 'pakket boekingen'.

Zelf mag ik blij zijn dat ik al ruim 1 jaar model ben bij Maxime Models. Het voelt als een eer om hier te mogen werken. De andere modellen ken ik ook persoonlijk en als we samen zijn is er altijd een positieve gezellige sfeer. Miranda is als een moeder voor ons en de modellen onder elkaar zijn als zussen. Omdat we elkaar allemaal zo goed hebben leren kennen, hebben we veel van elkaar kunnen leren en blijven we van elkaar leren.

Aan opdrachtgevers wil ik meegeven dat u hier altijd welkom bent, met professionele mensen samenwerkt en goed werk geleverd krijgt.

Met vriendelijke groeten,
Kirsten Visser

Sterke punten
zie hierboven

Zwakke punten
geen

reacties:

Review: Slechte service en asociaal contact persoon

Ik heb geleerd niet zo snel op onterechte berichten te reageren omdat het vaak mensen zijn die vragen om een reactie. Toch kan ik dit niet laten liggen omdat ik wel gevoel voor rechtvaardigheid heb. En ik kan hier best boos om worden. Het is natuurlijk de mening van Rubi. En een mening blijft een mening. Maar de manier waarop vind ik uitermate beledigend en onterecht. Ik wil ook een paar punten die aangekaart zijn ontkrachten:

1. Ik heb (net als Monique) nog nooit 175 euro hoeven betalen voor een shoot.
2. Ik heb nog nooit van een model gehoord dat zonder pardon uit het bestand is gegooit. Ja er zijn wat modellen weg gegaan bij Maxime Models. Maar dat is geweest omdat ze andere aanbiedingen kregen van andere bureau's. Of ze zijn gewoon in goed overleg weg gegaan.
3. 'Scheldend en tierend' is totaal niet de handelswijze van de Miranda die ik ken. Ik heb haar maar 1x boos gezien en dat was omdat een bedrijf het verzuimde om te betalen voor zijn model. Als ik het goed heb, heeft dat model er minimaal een half jaar op moeten wachten voor het binnen was.
4. Ik heb Miranda ook op facebook maar heb nog nooit een slecht bericht zien staan over klanten. Alleen leuke berichten als: Kirsten is geboekt voor (en dan een naam). Alleen maar berichten uit pure enthousiasme. Ja ze heeft een aantal zakelijke personen ook privé. Maar dat heb ik ook omdat we gewoon een goede band hebben en elkaar dan makkelijker kunnen steunen in het werk. Zakelijke contacten gebruiken in je privé bestand is een keuze die iedereen weloverwogen neemt bij Maxime Models.

Ik hoop met dit bericht een duidelijk beeld te geven van het (waarschijnlijk uit ontwetendheid) gestuurde bericht. Jammer dat dit bericht er staat. Nogmaals, ieder zijn mening. Maar ik ben wel de persoon die een mening kan ontkrachten met feiten.

Met vriendelijke groeten,
Kirsten Visser (model Maxime Models)