Reviews van deze auteur

Slechte service en asociaal contact persoon

Review over MaxiMe Models

Ik heb nog nooit te maken gehad met zo'n onprofessioneel modellenbureau. Over de modellen niets dan goeds maar over de eigenaresse kan ik niets goed zeggen.

Ze spuwt gal over haar klanten op haar Facebook, die ze zowel zakelijk als prive gebruikt. Meisjes die zich bij haar inschrijven moeten betalen voor portfolio shoots (rond de 175,00 euro) waar ze zelf aan verdiend. Hebben de meisjes geïnvesteerd in fotoshoots maar bedenkt Miranda zich dan worden ze zonder pardon uit het bestand gegooid. Daar sta je dan als model, geld uitgegeven en geen modellenwerk.

Daarnaast laten de communicatieve vaardigheden van Miranda het aardig afweten. Krijgt ze geen gelijk dan gaat ze scheldend en tierend te werk.


Sterke punten
Een aantal van de gezichten in dit bestand zijn ontzettend goed in hun vak.

Zwakke punten
De beperkte communicatieve vaardigheden van Miranda (eigenaresse).

reacties:

Review: Slechte service en asociaal contact persoon

Grappig dat jullie beiden (Miranda en Kirsten) mijn naam verkeerd schrijven.

Aller eerst Miranda weet jij heel goed waar ik het over heb, je houd je nu expres van de domme. Ik had ook niet anders van je verwacht.

En Kirsten, misschien heb jij dit niet zo ervaren. Nog niet in ieder geval. Zodra je niet meer genoeg op levert of niet genoeg geboekt word gooit ze je er zo uit. En ja ik heb daar verschillende meisjes over gesproken. Een aantal zijn daar aardig van in de put geraakt. Jij bent niet bij dat "goede overleg" geweest en aan deze reactie te lezen heb je ook zeker nooit met die dames gesproken.

Daarnaast stuit het mij erg tegen de borst ze meisjes soms gewoon "te dik" noemt. Je hebt verdorie een modellenbureau voor plussize modellen. Op d'r facebook spuwd ze menig keer gal over BN-ers die een dieet promoten. Want dat vind ze niet kunnen, zelf valt ze wel meer dan 50 kilo af en vind ze dat een aantal modellen dit ook moeten doen. Dat vind ik een gekke en rare combinatie wat zeker niet past bij een eigenaresse van een plussize bureau.

Aan je reactie en posts hier te lezen zit je nog aardig onder de plak bij Miranda. Ik wil je over een jaar nog wel eens horen. Ik denk dat je dan toch iets anders zult praten.

Mvg Ruby

Review: Slechte service en asociaal contact persoon

Ik ben het helemaal eens met Ruby. Ik wil graag anoniem blijven omdat ik erg bang ben voor Miranda. Ik kan anderen alleen maar waarschuwen dat ze op moeten passen voor die vrouw.

- een oud Maxime model