Reviews van deze auteur

Jong, professioneel bureau met hart voor de modellen

Review over MaxiMe Models

Ik heb MaxiMe Models leren kennen als een professioneel, jong en vooral warm modellenbureau waar de modellen geen nummer zijn maar als een familie met elkaar om gaan. Het grote netwerk en de professionele aanpak genereert veel opdrachten voor de modellen. Ook de samenwerking met bureaus in het buitenland, Engeland, Duitsland, Italië is natuurlijk goed voor de werkgelegenheid van de modellen die daardoor ook regelmatig opdrachten in het buitenland krijgen.
Voor klanten van MaxiMe Models wordt altijd een passend pakket aangeboden en er is veel mogelijk door de flexibiliteit van het bureau.
Dus zeker een aanrader voor model en klant.

Sterke punten
Professioneel en een goede sfeer.

Zwakke punten
Geen

reacties:

Review: Slechte service en asociaal contact persoon

Hallo Ruby,
Ik kan me ook helemaal niet vinden in je reactie.
Mijn dochter is sinds november model bij MaxiMe Models
En ik heb Miranda leren kennen als een hard werkende vrouw met hart
Voor de zaak en doet alles voor d'r modellen. Ook over het geld wat je moet uitgeven voor een portfolio ben ik het niet eens, mijn dochter heeft al een flink portfolio opgebouwd maar ik heb nog nooit 175 euro hoeven betalen voor een shoot. Miranda probeert altijd de shoots Tfp te regelen en soms betaalt ze de shoot of iig een gedeelte, je moet ook wat willen investeren in je carrière.
Miranda is zelfs met ons mee gereisd toen we een ontmoeting hadden met een zeer gerenomeerd Londens modellenbureau waar mijn dochter nu ook, dankzij MaxiMe Models, is ingeschreven.
Miranda is als een moeder voor d'r meiden( en jongens) en ze dragen haar allemaal een warm hart toe.