Reviews van deze auteur

nooit een opdracht

Review over EchteMensen.com

ik sta al een tijd ingeschreven, nooit iets mogen vernemen over een opdracht.
ik werd tijdens mijn telefonisch gesprek heel leuk binnen gehaald, oh u bent semiacteur ,dat is geweldig, werk genoeg in de randstad en omgeving Amsterdam, stuurt u mij maar even uw cv, na een week weer contact, zoooo dat ziet er geweldig uit zeg, nou met uw staat van dienst zal het geen enkel probleem zijn om een leuke opdracht binnen te halen, ik zit nu nog te wachten , en waarom zit ik te wachten !!!!
Ik heb die dames na maanden eens gebeld over hoe en wat , ik weet natuurlijk ook wel dat het in deze tijd moeilijk is ??? zegt men!
Nou dan zal er geen ene film meer gemaakt worden.toch !
Maar ik dwaal af.
Dus ik vertel mijn verhaal. en krijg als antwoord. Oh sorry dan hebben wij dat verkeert begrepen want wij doen voor 95% modellenwerk.
hoezo modellenwerk, men vond het fantastisch dat ze een acteur binnen hadden gehaald met zo,n staat van dienst en nota.bene met mijn cv erbij.had dan ff gebeld ,sorry maar het is een vergissing
Dus mijn gedachte was ook , ach laat ook maar zitten, krijg andere leuke opdrachten van andere bureau,s, maar achteraf zit het mij toch niet lekker , vandaar ik dit ff wil melden
Die meiden zullen echt wel hun best doen natuurlijk zonder enige twijfel, ik kon ook onmiddellijk mijn geld terug krijgen , laat maar denk ik dan , die paar tientjes lig ik dan ook niet wakker van.
Maar wat mij dan ook weer opvalt op de site, is dat er zoveel mensen zijn die ik ken , en dat zijn stuk voor stuk figuranten.hoe zo modellen !!!
voor de rest wens ik ze veel succes en werk toe. en ook de mensen die WEL OPDRACHTEN KRIJGEN

Sterke punten
weet ik niet, geen ervaring mee.

Zwakke punten
geen goede communicatie, mijn ervaring dus.

reacties:

Review: Duidelijk bureau

zeker als figurant dan,

Review: Hoge eisen voor foto

Klopt , trouwens in het begin was het,,, oooh geweldig u bent acteur,
Zat werk voor u, ze waren net een week gestart,
Maar oke , na een maand of acht een mail gezonden,
Nou nee mijnheer Grootherder, wij zijn een modellenbureau , ja wat is het nou, dan dit dan dat , kijk je kunt deze rechercheur dus niet in de maling nemen, maar ze vertelden wel dat ik mijn 25 euro terug kon krijgen, nee houdt het maar ,je zult het wel nodig hebben, vergeet ik nog bijna te vertellen , kijk ze zitten in een uithoek , dus men vertelde mij ,u woont in Amsterdam dus de garantie op opdrachten is enorm groot natuurlijk, hahhaha, ja grootheidswaanzin, maar goed , ik heb ze gelukkig niet niet nodig, een goed pensioen en aow na 47 jaar politiewerk vergoed ook een hoop . hoppaaaaaaaaaaaaaa,

Review: Onbetrouwbaar, schijnheilig

klopt helemaal.

Review: Ongepaste opmerkingen

mafketels, is altijd al een vreemd bureau geweest. veel vriendjes worden naar voren geschoven

Review: Goed

Een paar maanden ??? wat doet ze daar dan,

Review: Nog nooit werk gehad

1 GROTE FARCHE, ZO NEP ALS DE PEST.IETS POSITIEFS,,,, ZOU NIET WETEN WAT , JAREN INGESCHREVEN STAAN , NOG NOOIT EEN OPDRACHTJE GEHAD. ACH DE POEN IS BINNEN , EN DAN KUN JE HET BEKIJKEN, ALLEMAAL VRIENDJES VAN ELKAAR , DIE 99 % DE OPDRACHTEN KRIJGEN, GA NIET MET HEN IN ZEE, HET IS 1 GROTE BALLENBAK , HAHAHA,

Review: Over Rated

Het is net wat Johan verteld, arrogantie ten top
Als men omhoog zit wordt je plat gebeld voor waardeloze opdrachtjes 35 euro voor 10 tot 12 uur staan, ik stond eens voor Jan met de korte achternaam op een plaats te wachten die afgesproken was . plot krijg ik een telefoontje , of ik maar ff vlug naar Hilversum wou komen , ik stond dus bij Spaarnwoude, slecht weer! op zondag middag, ik ben wel 4 x gebeld ,waar ik bleef . die dachten dat ik waarschijnlijk in een Porsche reed, bij het afrekenen werd dus geen km geld betaald, dat was waarschijnlijk heel normaal, terwijl zij belde of ik ergens anders naar toe moest. er kwam dus 40 km bij , . als je die gasten mailt krijg je nooit of te nimmer een antwoord, vooral DENNIS heeft daar een handje van. ze bekijken het maar fijn , ik niet meer , het is trouwens een bureau waar je ze de ellenbogen moet likken en slijmen , BAh . een vreemd boel is het daar.

Review: Over Rated

een reactie op die van Johan