Bureaus voor Kinderen

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Moeder Anne Casting

Moeder Anne Casting

Heb je altijd gedroomd van een rol in een speelfilm of commercial? Wil je heel graag acteren? Meld je dan snel aan bij Moeder Anne Casting. Dit bedrijf bestaat al ongeveer 35 jaar en heeft een bestand van acteurs en modellen tussen de 0 en 100 jaar oud. Deze modellen worden dan ingezet voor commercials, tv, films, bedrijfsfilms en fotografieopdrachten. De castings geschieden onder andere vanuit de eigen studio van dit bedrijf.

Personen die interesse hebben kunnen zich gerust aanmelden bij dit bedrijf. Bij Moeder Anne Casting zit men goed omdat dit bedrijf een uitgebreid en professioneel be
Lees verder »

Bezoek Moeder Anne Casting

2

Reviews en Ervaringen over The Kids

The Kids

Ben je nog kind en wil je heel graag een carrière als acteur en of model? Denk je dat dit nog niet mogelijk kan en of zal zijn vanwege je jeugdige leeftijd? Niets is minder waar. Je kan je dromen nu werkelijkheid laten worden en een carrière als model en of acteur starten bij Casting en Modelagency The Kids. Dit bedrijf is namelijk een modellenbureau dat gespecialiseerd is in kinderen. Dit bedrijf heeft in haar 20 jarig bestaan ook alleen met kinderen gewerkt.

Bij The Kids worden de kinderen ingezet voor mode. reclame en redactionele artikelen. Daarnaast worden zij ook ingezet voor fotogra
Lees verder »

Bezoek The Kids

3

Reviews en Ervaringen over Beauty in Nederland

Beauty in Nederland

Beauty in Nederland


Lees verder »

Bezoek Beauty in Nederland

4

Reviews en Ervaringen over Xapp Kindercasting

Xapp Kindercasting

Heb je kinderen, neefjes en of nichtjes en hebben ze nu al interesse in modellenwerk? Xapp Kindercasting biedt hen de mogelijkheid om nu al te starten met een carrière in de modellenwereld. Xapp KinderCasting is namelijk een nationaal opererende castingbureau, dat gespecialiseerd is in regie, kinderbegeleiding en het casten van kinderen vanaf 0 tot en met 18 jaar. Dit bureau is ook lid van de Branchevereniging voor Nederlandse Modellen- en Castingbureau's. De kinderen van dit bureau worden vooral ingezet voor televisie, films, theater, radio, evenementen en modellenwerk in Nederland en België.
Lees verder »

Bezoek Xapp Kindercasting

5

Reviews en Ervaringen over ZaZa Kindercasting

ZaZa Kindercasting

Welkom | ZaZa Kindercasting

modellenburo


Lees verder »

Bezoek ZaZa Kindercasting