Fourteen Models - 6 Reviews

Last updated: 2 oktober 2018
Fourteen Models Logo

71.4% aanbevolen, 6 Reviews

  1. Fourteen Models
  2. Fourteen Models Reviews
  3. Schrijf ook een review over Fourteen Models

Fourteen Models

Fourteen Model Management is een internationaal georienteerd, boutique sized, personal management, met een focus op de high fashion markt. Dit houdt in dat het bureau zich focust op het behouden van een klein select team van speciale modellen, om de modellen persoonlijk te begeleiden en optimaal te helpen met de eerste stappen van haar internationale carriere als (foto) model.

Deze website is niet meer actief!

Fourteen Models Details

Hits: 3702

URL: http://www.fourteenmodels.com/

CategorieŽn: Algemene Modellenbureaus

Reviews: 6


Fourteen Models reviews (6):

Fourteen Models - Top bureau 2 jaar gezeten

0

Review:
Fourteen is een super goed bureau, ik heb hier 2 jaar gezeten met veel plezier. Ik heb veel gewerkt, veel gereisd en veel leuke dingen meegemaakt. In de eerste 2 weken dat ik aangenomen was had ik al meerdere fotoshoots, castings en magazine opdrachten. Binnen 3 maanden ging ik naar Parijs toe om te werken. Wat anderen zeggen: ze pushen helemaal niet. Ze zijn gewoon heel direct, dat moeten ze zijn want het zijn topsport begeleiders. Ze zijn heel eerlijk en heel open. Zij investeren super veel in hun modellen, met gezondheid en voedings coaches, begeleiders, trainingsdagen, etc. Ze blijven ook altijd klein, om meer te bieden aan de modellen. De modellen van Fourteen, kende ik allemaal en werkte allemaal heel goed internationaal, o.a. Elle, Cosmo, CK, D&G, etc. Zoals je ook op hun instagram en blog kan zien. Waar ik zelf niet tegen kan in dit vak: mensen die zeggen dat ze model willen worden, maar verwachten dat het modellenbureau direct 100en klussen boekt voor ze etc. zonder dat ze de juiste maten etc. hebben en vervolgens maar lopen te klagen en klagen dat ze niet aan het werk komen of dat het modellenbureau niet meer met hun wilt werken. Het is niet het modellenbureau dat bepaalt wat er gebeurd, de opdrachtgevers kiezen de modellen. Je modellenbureau adviseert jou om jou aan het werk te laten komen. En het modellenbureau bepaalt zelf met wie zij willen werken, doe jij er geen moeite voor, doen zij dat ook niet, of ontslaan ze je inderdaad... In mijn geval: ik wilde gaan studeren en dat respecteren zij ook gewoon. Maak voor je zelf de keuze: wil je een top model worden, zoek dan een klein bureau, wil je geen top model worden maar gewoon af en toe een klusje, ga dan naar een groot modellenbureau.

Sterke punten:
Top begeleiders,
Work a holics.
Eigen modellen opleiding,
Super aardig team

nvt beveelt Fourteen Models aan bij vrienden/bekenden

Fourteen Models - Onprofessionele reactie

0

Review:
Ik heb al van een aantal mensen gehoord dat dit een erg goed en sterk bureau is en na de reviews gelezen te hebben twijfelde ik niet meer. De website ziet er erg professioneel uit en Fourteen Models komt over als een goed georganiseerd bureau.
Ik heb sterke foto's maar niet de juiste lengte, daarom heb ik net een mailtje gestuurd over mijn motivatie - ik had niet verwacht dat ik een positieve reactie terug zou krijgen, dat was ook niet het geval. Het viel mij alleen zwaar tegen hoe onprofessioneel er op mijn mailtje gereageerd werd; laat ik het zo zeggen, de reactie was erg kort door de bocht en voor zo'n bureau vind ik niet echt niet kunnen.

Fourteen Models - Fijn persoonlijk

0

Review:
Ik heb voorheen kort bij een ander modellenbureau gezeten, hier werd ik erg gepusht om direct school op te zeggen, te sporten, en naar new york te gaan zo snel mogelijk allemaal. Ik kreeg heel af en toe een vaag smsje of mailtje met een afspraak, etc. Na een tijdje heb ik besloten dat het niets voor mij was, totdat een scout van Fourteen mij benaderde en rustig de tijd genomen heeft om mij alles uit te leggen, dagen en uren persoonlijk mij te leren lopen voor catwalk, te poseren voor de camera. Ik ben van mij zelf erg onzeker en gesloten en ik vind dat ze mij hier heel goed in begeleiden, ze nemen rustig de tijd voor me. Ze regelen hele leuke dingen, ik heb al contracten voor de grootste modellenbureaus uit Milaan en New York. Ik blijf nu gewoon in Nederland werken voor o.a. Amsterdam fashionweek en nederlandse ontwerpers en fotografen totdat ik ze vinden dat ik er klaar voor ben om te reizen, dan ga ik samen met de eigenaar naar Milaan toe voor een paar dagen.

Sterke punten:
Top begeleiders, nemen rustig de tijd voor iedereen. Ze organiseren leuke dagen met de andere modellen een keer per maand. Ze doen erg hun best om het zo leuk mogelijk te maken, zo veel mogelijk persoonlijke begeleiding.

De-H beveelt Fourteen Models aan bij vrienden/bekenden

Fourteen Models - top

0

Review:
zit er nu 7 maand bij en vind het een top bureau.
ik ben naar een paar andere bureaus geweest maar had hier toch een fijn gevoel bij.
het is zich nu een beetje aan het uitbreiden maar blijft klein en gezellig.
je leert alle modellen snel kennen en hebt een top begeleiding.
ze pushen je wel heel erg met je maten maarja je hebt gewoon de juiste maten nodig,

Sterke punten:
klein maar fijn.
personal trainer.
reizen met je mee.
veel testshoots voor een opbouwende portfolio.

Zwakke punten:
te veel gepush

nvt beveelt Fourteen Models aan bij vrienden/bekenden

Fourteen Models - Beste bureau van NL

0

Review:
Fourteen model management is denk ik toch wel een van de beste bureaus aan het worden! Ze begeleiden hun modellen super goed, gaan mee naar het buitenland, werken heel goed samen met internationale bureaus als NEXT, IMG, WOMEN, Ze casten voor grote merken als Calvin Klein, Tommy Hillfinger, Elle, G-star enzo.. Ze organiseren hele leuke dagen voor de modellen, waar het echt een vrienden groepje is.. Ik ken alle modellen van het bureau, heb in 2 weken tijd veel geleerd, verschillende fotoshoots, eigen personal trainer en vertrek over een maand naar Parijs.

Sterke punten:
Goede begeleiders.
Top managers
Personal trainer
Kantoor super makkelijk te bereiken

Fourteen Models - Fourteen Models

0

Review:
Fourteen models is een top bureau! Je word heel goed begeleid, ze regelen leuke opdrachten en shoots voor je en in 2 maanden tijd heb ik al super veel ervaring opgedaan! Een echte aanrader!!

Sterke punten:
-goede begeleiding
-veel opdrachten
-goede samenwerking

Zwakke punten:
????

Angela Pri beveelt Fourteen Models aan bij vrienden/bekenden


Home Ľ Algemene Modellenbureaus Ľ Fourteen Models