Hunt Models is op dit moment uitgegroeid tot het grootste modellenbureau van Nederland. Hunt Models biedt opdrachtgevers een rijke keuze uit modellen lmet ervaring. Al onze modellen hebben ruime praktijkervaring of hebben een opleiding tot model voltooid. Deze opleiding wordt verzorgd door een van Nederlands beste modelfotografen.

Hunt Models Reviews

 • Het is toch wel vreemd dat alle negatieve brichten over Hunt Models binnen de korste tijd van dit forum verdwijnen !!!! Hoe kan dit ???

  Door Be Sipkens op 13 juli 2013 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Toen ik een telefoontje kreeg van Huntmodels, ging het allemaal heel snel. ik mocht gelijk een paar dagen later op casting komen. tijdens de casting is alles heel professioneel verlopen en ben ik erg goed geholpen. ook kreeg ik na twee dagen al een telefoontje of ik was aangenomen. Dit was dus het geval. omdat ik een beginnend model ben, en nog geen goed portfolio heb, heb ik samen met een ander net aangenomen model ( met zn twee omdat het dan de helft van het geld was voor ons allebei) de cursus gevolgd voor een goed portfolio en een setcard en foto's voor op de site. Deze dag was heel erg leerzaam, je leert alle foefjes waar je als model om moet letten en die net een foto beter maken. Petje af voor de fotograaf Ronnie, hij helpt je super goed bij het fotograferen en het gaat je een stuk makkelijker af. Ook petje af voor de visagist Franky, mijn make up was super mooi. Binnenkort kom ik op de site te staan, en dan is het afwachten hoe het loopt, maar tot nu toe heb ik positieve ervaringen gehad met het bureau.

  Sterke punten
  professioneel
  veel verstand van het vak
  leuke, aardige mensen
  vertrouwd

  Door Esmee op 6 mei 2013 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Mijn naam is Jasmijn. Op internet zie je over sommige modellen bureaus negatieve berichten. Ik zelf zit al geruime tijd als model bij Huntmodels. Ik heb totaal geen problemen met dit bureau. Integendeel; de sfeer bij Huntmodels is uitstekend, ik krijg veel opdrachten en ik krijg veel support om mezelf continu te verbeteren. Ik kan er dan ook niet tegen als sommige aspirant modellen zich negatief uitlaten.Het kan niet anders dan dat aan hun eigen ambitie, doorzettingsvermogen en gedrag ligt. Ik heb op veel punten initiatief getoond en dat werd en wordt door Huntmodels zeer gewaardeerd en ondersteund. Inmiddels heb ik via Huntmodels zo ongeveer de hele wereld over gereisd en altijd met perfecte ondersteuning. Ook moet ik zeggen dat ze zeer betrouwbare en aardige klanten hebben.Inmiddels heb ik heel wat opdrachten gedaan via Huntmodels en alle betalingen waren prima in orde en
  kan ik er in ieder geval goed van leven. Ook heb ik een zeer goed contact met de fotograaf waarmee ze werken. Hij geeft me zeer goede adviezen, staat altijd voor me klaar, heeft een heeeeleboel ervaring en verteld me soms dingen waar ik nooit aan had gedacht. Het is ook een echte topfotograaf met zeer veel ervaring. Ook hij staat ondanks zijn drukke werkzaamheden altijd voor me klaar. Ik ben erg blij dat ik met Huntmodels werk.

  Sterke punten
  Fijn, gezellig en betrouwbaar internationaal bureau met prima support en een internationaal topfotograaf als adviseur.

  Zwakke punten
  Geen

  Door Jasmijn op 24 oktober 2012 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ook ik ben model bij Huntmodels sinds 2011.Als jezelf initiatieven ontplooit zit je bij Huntmodels heel goed.Ze houden niet van luie afwachtende modellen.Ik ben aangenomen zonder dat ik nog verder foto’s hoefde te maken, ze vonden mijn portfolio wat ik al had goed en gevarieerd genoeg. Ik stond binnen een week online en had mijn setcard. (gratis) Ook inschrijfgeld hoefde ik niet te betalen.( Geen een model trouwens)Ik heb totaal geen kosten aan Huntmodels hoeven te betalen.Wel wilde ze dat ik na een jaar en een redelijk aantal opdrachten mijn portfolio uitbreidde en wat vernieuwde. Dat heb ik gedaan met de fotograaf waar ze veel mee samen werken. Het was niet alleen maar een shoot maar een complete workshop waar ik heel veel van heb bij geleerd. een unieke ervaring, en de gemaakte foto’s waren subliem. Mijn allerbeste foto’s so far. Ik ben heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt en dat voor een super redelijk bedrag dat ik in een enkele opdracht meer dan terugverdient had.

  Sterke punten
  Geen rare onverwachte kosten en veel werk.

  Zwakke punten
  -

  Door Ceylin op 23 oktober 2012 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Mijn naam is Hellen, ik zit al 3 jaar bij Huntmodels als model.

  Ook ik ben uiterst tevreden met het bureau.

  Ik krijg regelmatig goed betaalde opdrachten en wordt heel goed door Huntmodels begeleidt.

  Ook ik wist 3 jaar geleden eigenlijk niet wat het modellenwerk inhield en heb via Huntmodels mijn eerste portfolio laten opbouwen tegen een logische betaling aan de fotograaf (die doet tenslotte ook zijn werk ) en daar heb ik nooit spijt van gehad. Over de eerste foto’s was ik zeer tevreden, het zijn nog steeds mijn mooiste foto’s en daarna heb ik regelmatig foto’s aan mijn portfolio kunnen toevoegen met en zonder hulp van het bureau. Dat heeft me steeds verder gebracht. Inmiddels heb ik via Huntmodels heel veel goed betaalde tv commercials gedaan, covers in binnen en buitenlandse mode tijdschriften gehad en advertentie campagnes gemaakt.
  Een bureau als Huntmodels helpt met de eerste stappen in je carrière als model, daarna moet je zelf het vervolg invullen. Hierbij wordt je door Huntmodels indien nodig, zeer goed begeleidt.

  Model zijn is echt een vak en ik ben blij dat ik dit vak via Huntmodels heb geleerd.
  Je moet als model niet gaan zitten afwachten na je eerste shoot(s) maar ook zelf actie ondernemen om verder te komen.

  Er is veel concurrentie in dit vak maar Huntmodels staat voor mij bovenaan. Mede door de vele zeer goede internationale contacten die ze hebben en het wederzijds vertrouwen.

  Sterke punten
  Sterke punten Heel Veel en een fantastisch goede fotograaf\\r\\n

  Zwakke punten
  Geen

  Door hellen baas op 22 oktober 2012 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Tja, er zullen natuurlijk altijd mensen zijn welke nadat ze hun eerste professionele foto’s hebben gemaakt, achterover gaan zitten wachten tot de telefoon een keer gaat.(Als ze de telefoon überhaupt opnemen, en dan ook nog beschikbaar zijn) En dan maar klagen achter af. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

  Een heleboel modellen gedragen zich uiteindelijk niet als echte professionals maar als wanna bees. Ze ondernemen zelf niets, perfectioneren zich niet, updaten hun portfolio niet, kortom ontwikkelen zichzelf niet en tonen geen enkel initiatief ter zelf ontplooiing. En dan de schuld bij het bureau leggen is niet fair.  Ik ben zelf freelance fotograaf, in mode en reclame en vanuit die hoedanigheid boek ik regelmatig modellen bij diverse modellenbureaus. Ook regelmatig bij Huntmodels.
  Ik ben uiterst tevreden over de modellen van Huntmodels. De kwaliteit van het poseren is goed. Ze hebben een goede opleiding gehad. De modellen zijn op tijd. En het aanbod van Huntmodels is zeer gevarieerd.  Natuurlijk zal welk bureau dan ook zijn uiterste best doen om zijn modellen aan werk te helpen, daar verdienen ze zelf ook aan. Huntmodels dus ook., en daar is niets mis mee.

  Een modellen bureau moet investeren in een pand, personeel, telefoon, drukwerk etc.
  Een model moet investeren in foto’s voor een portfolio, net als ik moet investeren in camera’s ,flitsers en andere apparatuur en een studio. Dat is logisch en daar is ook niets mis mee.
  Maar investeren is geen garantie voor werk en succes. Daar moet je zelf nog het nodige aan toevoegen en je blijven ontwikkelen. Anders moet je niet klagen en de oorzaak bij jezelf zoeken.  Nogmaals ik vind Huntmodels (net als een paar andere bureaus) een prima bureau met een hoop vakkennis en respectabele uitgangspunten en dat een model moet investeren in haar/zijn eigen foto’s en kunnen is normaal.

  Sterke punten
  veel variatie in modellen

  Zwakke punten
  geen.

  Door peter blokx op 22 oktober 2012 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik wil jullie bedanken voor de ontzettende leerzame workshop die ik heb mogen volgen , vooral de professionaliteit van de fotograaf en de visagist, ik heb zoveel geleerd en heb er echt wat aan , zit zoals jullie weten nu in Milaan en het poseren gaat me zo goed af, iedereen is verbaasd dat elke foto bijna goed is, nogmaals bedankt petje af voor Franky de visagsit en Ronnie de fotograaf

  Door anne v op 20 oktober 2012 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review