ID|Casting

Ben je op zoek naar modellen voor een film, commercial, mode shows en meer? Moeten de modellen en acteurs professioneel zijn? Breng dan snel een bezoekje op de website van ID Casting. Dit bedrijf is namelijk een creatieve modellen- en castingbureau waar men naast een ruim bestand aan professionele acteurs en modellen, mannequins, hostesses en andere representatives, de juiste specialisten vindt voor invulling van kwalitatieve producties als foto- en fashionshoots, (bedrijfs)films, commercials, modeshows, beurzen en meer. Dit bedrijf heeft als voornaamste doel om te kunnen voorzien in passende en creatieve oplossingen voor foto- en filmproducties waarbij maatwerk centraal staat. Dit bedrijf houdt verder zaken als kwaliteit, heldere communicatie, snelheid en flexibiliteit hoog in het vaandel. Er wordt altijd eraan gewerkt om producties in elkaar te zetten met een eigen gezicht en identiteit. Dit bedrijf heeft een bestand van ongeveer 12.000 professionals, die allen zeer enthousiast zijn om ingezet te worden voor een commercial, filmpje en meer. Dit bedrijf heeft ook jarenlange ervaring dan wel expertise en weet voor elke productie een passende invulling te bieden. De persoonlijke en productieve manier van samenwerken maakt het mogelijk voor dit casting bedrijf om iedere dag weer producties van topkwaliteit te leveren. Voor eerdere projecten en of referenties kan men gerust een kijkje nemen in het portfolio van dit bedrijf. Heb je dus een bedrijf en ben je binnenkort van plan om een bedrijfsfilmpje te laten maken of wil je een nieuwe commercial laten produceren? Maak je kalenders of magazines en ben je op zoek naar professionele modellen voor een fotoshoot? Neem dan snel contact op met ID Casting. Dit bedrijf levert professionele acteurs en modellen op maat. Men weet precies hoe invulling gegeven kan worden aan een bepaalde personage en welke acteurs en of modellen het best ingezet kunnen worden voor een bepaalde productie.

ID|Casting Reviews

  Bosch shoot

  Prettige shoot voor BOSCH beveiligingssysteem gedaan via ID casting. Weer erg vlot en soepel samengewerkt met Bo.

  Fijne samenwerking!

  Onlangs heb ik een hele leuke opdracht voor ID Casting mogen doen. Top boeking, leuke klant en hele fijne communicatie met het bureau! Op naar meer mooie samenwerkingen! Liefs Dian

  id casting

  De communicatie met Bo vond ik top! Tijdens de shoot vlot en professioneel kunnen werken! Mensen op de set waren prettig in contact en er werd ook gelachen! Fijne ontspannen sfeer!

  Sterke punten
  Goede communicatie Vlot mailcontact Duidelijkheid over de opdracht

  Goed bureau

  Ik heb nog geen opdracht mogen doen voor dit bureau, maar de correspondentie is super. Ze zijn altijd aardig en eerlijk.

  Sterke punten
  Aardig, eerlijk en persoonlijk

  Zwakke punten
  Nog geen gemerkt.

  Goed bureau!

  Een fijn bureau om mee samen te werken en voor te werken.

  Sterke punten
  Een bureau wat ook alles goed voor elkaar heeft! Lijnen zijn kort helder en duidelijk. Alles is goed geregeld! En daar hou ik van! Super geregeld.

Bezoek ID|Casting

Schrijf je eigen review