Ben je op zoek naar modellen voor een film, commercial, mode shows en meer? Moeten de modellen en acteurs professioneel zijn? Breng dan snel een bezoekje op de website van ID Casting. Dit bedrijf is namelijk een creatieve modellen- en castingbureau waar men naast een ruim bestand aan professionele acteurs en modellen, mannequins, hostesses en andere representatives, de juiste specialisten vindt voor invulling van kwalitatieve producties als foto- en fashionshoots, (bedrijfs)films, commercials, modeshows, beurzen en meer. Dit bedrijf heeft als voornaamste doel om te kunnen voorzien in passende en creatieve oplossingen voor foto- en filmproducties waarbij maatwerk centraal staat. Dit bedrijf houdt verder zaken als kwaliteit, heldere communicatie, snelheid en flexibiliteit hoog in het vaandel. Er wordt altijd eraan gewerkt om producties in elkaar te zetten met een eigen gezicht en identiteit. Dit bedrijf heeft een bestand van ongeveer 12.000 professionals, die allen zeer enthousiast zijn om ingezet te worden voor een commercial, filmpje en meer. Dit bedrijf heeft ook jarenlange ervaring dan wel expertise en weet voor elke productie een passende invulling te bieden. De persoonlijke en productieve manier van samenwerken maakt het mogelijk voor dit casting bedrijf om iedere dag weer producties van topkwaliteit te leveren. Voor eerdere projecten en of referenties kan men gerust een kijkje nemen in het portfolio van dit bedrijf. Heb je dus een bedrijf en ben je binnenkort van plan om een bedrijfsfilmpje te laten maken of wil je een nieuwe commercial laten produceren? Maak je kalenders of magazines en ben je op zoek naar professionele modellen voor een fotoshoot? Neem dan snel contact op met ID Casting. Dit bedrijf levert professionele acteurs en modellen op maat. Men weet precies hoe invulling gegeven kan worden aan een bepaalde personage en welke acteurs en of modellen het best ingezet kunnen worden voor een bepaalde productie.

ID|Casting Reviews

  • Regelmatig leuke opdrachten via ID-Casting.
    Betrokken en enthousiast bureau.
    Dus prettig samenwerken ..!

    Sterke punten
    Persoonlijk en betrokken.

    Zwakke punten
    Beetje ver weg vanuit mijn stadje.

    Door Ee de Herdt op 7 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn zoon, Rohan (12 jaar) heeft deelgenomen aan de workshop personal branding. Deze workshop is op een coachend en plezierige manier verzorgd door Bo. Ik als moeder was onder de indruk van de persoonlijke behandeling door Bo. Iemand die samen met je meedenkt en pro actief helpt.

    Sterke punten
    sociaal
    coachen
    positieve feedback
    pro actief

    Door Geeta Nanda op 31 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ID Casting is een ontzettend leuk en persoonlijk betrokken casting bureau. Ze behandelen je niet als een nummer en informeren je goed voordat je op de set verschijnt. Ook de crew van de ABN AMRO commercial waren heel erg vriendelijk. Goede service ID Casting, KLASSE!

    Door Abbygail op 20 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Prettige shoot voor BOSCH beveiligingssysteem gedaan via ID casting. Weer erg vlot en soepel samengewerkt met Bo.

    Door Ben de Winte op 22 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bo is een leuk en fijn persoon om mee samen te werken: heldere communicatie, hands-on en erg professioneel. Haar persoonlijke benadering en efficiĆ«nte manier van werken is een ideale combinatie voor een bureau, waarbij je het gevoel krijgt dat je waardevol bent en geen nummer.

    Sterke punten
    Heldere communicatie, persoonlijk, efficiƫnte manier van werken.

    Door Michael op 6 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vandaag een erg leuke opdracht mogen uitvoeren als gezin voor de Efteling via ID-casting. Leuke groep mensen om mee te werken en alles was super snel en soepel geregeld. Heerlijk werken op deze manier.

    Sterke punten
    Communicatie

    Door Ferry Gerrit op 16 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een week geleden heb ik een shoot gedaan bij ID casting. Ik ben enorm tevreden. Bo zorgt voor een onvergetelijke dag. Met een geweldig resultaat!

    Bo heeft uitgebreide informatie gegeven voordat we aan de slag gingen met visagie en styling.Daarna heeft ze veel foto's gemaakt en tijdens het fotograferen heeft ze veel tips gegeven. Echt geweldig. En dat was terug te zien in de foto's die ik binnen 2 dagen per mail heb gekregen.

    Sterke punten
    Gemoedelijke sfeer
    Eerlijk
    Uitleg

    Zwakke punten
    Nog niets!

    Door Margriet op 1 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Leuke Opdrachten en goede communicatie. Zeer vriendelijk, behulpzaam en erg professioneel!

    Sterke punten
    Zeer vriendelijk, behulpzaam en erg professioneel!

    Zwakke punten
    Geen

    Door Robin B op 24 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Jesse heeft een enorm leuke dag bij jullie gehad. Alles was prima geregeld en we werden erg goed op de hoogte gehouden. Hij zou graag nog een keer met zo'n leuke opdracht meedoen!

    Sterke punten
    Goed georganiseerd
    Goede communicatie
    Leuke opdracht
    Aardige mensen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jesse Levi op 1 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Id Casting is een prima modellenbureau die de reviews op een website als vergelijkmodellenbureaus.nl helemaal niet nodig heeft.

    Ik heb erg fijn met ze gewerkt en hoop nog veel vaker met ze te mogen werken in de toekomst.

    Sterke punten
    Goede communicatie.
    Erg vriendelijk en attent.

    Zwakke punten
    Geen idee. Nog niet meegemaakt.

    Door Patrick op 11 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Prettig contact en heel leuke opdracht via ID-casting.

    Sterke punten
    Direct persoonlijk contact, duidelijk en betrokken.

    Zwakke punten
    Geen..

    Door Eelco de Her op 20 januari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb afgelopen zomer voor het eerst voor ID Casting gewerkt en ben er behoorlijk over te spreken! De communicatie verliep goed doordat de boeker zeer vriendelijk en begripvol was, alle informatie was zeer duidelijk en alles ging in overleg. En als kers op de taart had ik ook nog binnen een maand mijn modellenfee, iets waar ik doorgaans 3 - 4 maanden bij andere bureaus op moet wachten. Klasse

    Sterke punten
    Snelle communicatie
    Duidelijkheid
    Snelle betaling

    Door Anouk op 3 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Onlangs heb ik een hele leuke opdracht voor ID Casting mogen doen.
    Top boeking, leuke klant en hele fijne communicatie met het bureau!
    Op naar meer mooie samenwerkingen!

    Liefs Dian

    Door Dian Biemans op 1 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De communicatie met Bo vond ik top!
    Tijdens de shoot vlot en professioneel kunnen werken!
    Mensen op de set waren prettig in contact en er werd ook gelachen! Fijne ontspannen sfeer!

    Sterke punten
    Goede communicatie
    Vlot mailcontact
    Duidelijkheid over de opdracht

    Door Jet Kragt op 4 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via ID Casting geweldige shoot gehad van 2 dagen in Belgie. Uitstekend geregeld en een fantastische shoot voor uitstekende verdiensten.

    Sterke punten
    Goed geboekt en begeleid, en goede gage bedongen

    Zwakke punten
    was niets mis mee, dus geen zwakke punten

    Door Robert Smit op 12 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



  • Afgelopen week heeft mijn zoon een super shoot gehad bij Bo van id-casting. In eerste instantie dachten we dat we op het verkeerde adres waren. Een woonwijk, maar we werden al snel begroet door Bo zelf en haar lieve puppy Beer.
    In een ongedwongen sfeer ging Bo met mijn zoon aan de slag. Hij nam de adviezen meteen ter harte en de shoot verliep erg snel. Een paar dagen later had ik de foto's al op de mail. Wij krijgen super veel positieve reacties hierop.
    Ik kan zo'n casting alleen maar aanbevelen. Aangezien kinderen snel groeien is het nodig om je foto's up to date te houden. Dit wordt door de bureaus alleen maar gewaardeerd. Dus niet twijfelen, maar doen. Volgens mij houden ze elk kwartaal een castingdag.

    Eerder heeft mijn zoon al eens een opdracht voor id-casting gedaan. Ook hier een super communicatie en een snelle correcte afhandeling. Top!!

    'Let's have a cup of coffee', die hou ik tegoed voor een volgende keer ;-), hopelijk snel !

    Sterke punten
    ongedwongen sfeer
    snelle afhandeling
    super foto's
    vriendelijk
    goede communicatie
    en een lieve pup in huis ;-)

    Zwakke punten
    nope

    Door kailan op 22 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Kortgeleden heb ik een portfolioshoot gedaan bij ID Casting.
    Voorafgaand aan de shoot vertelde Bo Vrinten uitgebreid over belangrijke facetten binnen de branche. Ook de shoot met haar verliep zeer prettig.
    Ze probeert je persoonlijkheid zo goed mogelijk naar voren te laten komen in de foto's en is hier uitstekend in geslaagd. In een ontspannen sfeer krijg je alle gelegenheid om jezelf goed te presenteren. Binnen twee dagen had ik de foto's al binnen. Ik ben zeer blij met het professionele resultaat en kan iedereen een shoot bij Bo Vrinten aanbevelen.

    Sterke punten
    Betrokkenheid, professionaliteit, vriendelijkheid

    Zwakke punten
    geen

    Door Richard op 26 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb nog geen opdracht mogen doen voor dit bureau, maar de correspondentie is super. Ze zijn altijd aardig en eerlijk.

    Sterke punten
    Aardig, eerlijk en persoonlijk

    Zwakke punten
    Nog geen gemerkt.

    Door Irene Rianne op 20 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • van id casting heb ik een goede opdracht gekregen die zeer snel en professioneel begeleid werd. Communicatie met bo ging direct en zeer snel.
    informatie was correct en to the point. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel tevreden was, het ook voor mij leerzaam was met een zeer vriendelijke crew met een goede huisarts die duidelijk was in zijn diagnose. Betaling had de gebruikelijke termijn en hoefde daar niet om te zeuren. Nogmaals dank Bo.
    en... ik wil graag weer iets voor je doen.
    andre beukers

    Sterke punten
    begeleiding

    Zwakke punten
    geen

    Door andre beuker op 18 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hele leerzame en gezellige workshop. Echte aanrader met als resultaat
    professionele foto's waar je mee verder kunt. Toegankelijk voor iedereen.

    Sterke punten
    Persoonlijke aandacht, snelle reactie, duidelijkheid, interesse, zeer vriendelijk,
    goed bereikbaar.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Monique op 10 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Onze dochters staan nog niet zo lang ingeschreven bij ID casting, maar de oudste heeft al 2 opdrachten gehad. Beide keren super goed geregeld en verlopen! Snel antwoord terug op vragen, en persoonlijk contact! ontzettend fijn bureau!

    Sterke punten
    persoonlijk contact, goed geregeld en duidelijk bij opdrachten

    Zwakke punten
    geen

    Door J Janssens op 8 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Van bij het eerste contact voor een opdracht weet je waarover het gaat.
    De communicatie verloopt heel snel en duidelijk. Echt een plezier om met deze mensen samen te werken.
    Waren alle bureaus maar zoals ID casting

    Sterke punten
    snelle communicatie, heel duidelijk in de afspraken, toffe mensen,....

    Zwakke punten
    geen

    Door Bjorn op 9 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goede en prettige communicatie voor en na de opdracht. Snelle afhandeling van (financieele)zaken en interesse jegens o.g.

    Sterke punten
    Duidelijk en snel

    Zwakke punten
    geen/niet bekend

    Door Ben de W op 8 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik wil even mijn ervaring delen over mij 2de opdracht voor ID Casting. Het was een fotoshoot voor Groenrijk. De booking verliep zeer vlot en ik heb alle informatie in details op voorhand ontvangen van het bureau. Ze hebben mij ook laten weten dat het een zeer leuke team ging zijn en het was inderdaad zo! We hebben ons zeer goed geamuseerd tijden de shoot en de resultaat ziet er mooi uit! Mijn vergoeding heb ik ondertussen ook al ontvangen :-) Nog eens bedankt ID Casting!

    Sterke punten
    Goede communicatie
    Aangename opdrachten
    Transparantie ivm de werkwijze en betalingen

    Zwakke punten
    geen

    Door Laura M. op 8 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn eerste kennismaking met de wereld van casting en modelling begon op 7 september 2013. Heel hartelijk werden wij (ik en andere deelnemers) ontvangen door twee coaches die al ruime ervaring hebben in de branche. Er is veel informatie gegeven betreffende wat er nu zoal speelt in de branche, de do's en don'ts, jouw eerste indruk bij een casting (hoe kan het anders/beter), styling, visagie. De fotoshoot ging zo gemakkelijk dat ik zelf versteld van stond. Zo leuk was het!.De foto's (op twee verschillende sets geschoten) werden een dag later aan mij gezonden en waren heel mooi. Met de workshop van ID casting heb je alvast een goede basis voor jezelf.

    Sterke punten
    - open/eerlijk, duidelijk, persoonlijk gericht, de know how is er, snel met de communicatie (e-mailwisseling in mijn geval).

    Zwakke punten
    Niets kunnen ontdekken

    Door Miranda op 12 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek ID|Casting

Schrijf je eigen review