International Model Network

Modellenbureau gezocht? Fotomodel worden & Modellenwerk! Modellenwerk & Fotoshoots WE LOVE IT! International Model Network is het platform waar modellen, fotografen en modellenbureaus samenkomen voor opdrachten.

International Model Network Reviews

  Plots betalen?

  Van de �©�©n op de andere dag moet je plots gaan betalen om foto\\\\\\\'s te kunnen zien of berichtjes te kunnen lezen of sturen??? Deze berichtjes worden overigens ook vlijtig meegelezen, ongehoord! Is dit wel wettelijk?

  Sterke punten
  wereldwijd

  Zwakke punten
  iedereen model; betaalformule; profiel verwijderen zowat onmogelijk

  Verschrikkelijk slechte site!

  De site blokkeert zonder redenen en volkomen willekeurig gebruikers.
  Modellen met wie ik ook buiten de site contact heb geven aan dat ze geblokkeerd worden zonder dat ze weten waarom.
  Vervolgens worden verzoeken om persoonlijke gegevens (zoals telefoonnummer) uit de database te verwijderen genegeerd hetgeen m.i. een schending van de AVG is.

  In de algemene voorwaarden wordt verwezen naar huisregels die niet blijken te bestaan. Ook blijkt bij onderzoek dat foto's van geblokkeerde gebruikers niet verwijderd worden, maar met logo van de site nog steeds gepubliceerd worden.

  Eigen gegevens zijn niet volledig inzichtelijk, data die bij het registreren is opgegeven, zoals telefoonnr, kan niet aangepast worden. Op verzoeken om inzage in de opgeslagen persoonsgegevens wordt niet gereageerd

  De eigenaar van de site reageert niet op berichten of verzoeken. Kortom, ik vind het een grote oplichtersbende.

  Sterke punten
  Ik heb geen sterke punten kunnen ontdekken.

  Zwakke punten
  Zie review

  Geblokkeerd voor niets

  Al jaren heb ik hier een profiel. het viel me al eerder op dat er geen antwoorden worden gegeven als je een vraag hebt en contact opneemt met de webmaster. Niet direct en ook niet indirect. De webmaster is te vinden op Internet op LinkedIn maar reageert zelfs daar niet.
  En nu ben ik geblokkeerd vanwege het veranderen van een emailadres. geen reacties of niets.

  Een tijdje geleden was de hele website ook uit de lucht, vanwege onderhoud waarschijnlijk, maar geen enkele communicatie met de mensen op het platform. Niets, nada, noppes.

  Een redelijk goed functionerend platform, onhandige layout qua foto's en EEN ERG SLECHTE KLANTENSERVICE! Slecht? Nee, erger: NIETS NADA NOPPES.

  Sterke punten
  goed concept

  Zwakke punten
  zie boven

Bezoek International Model Network

Schrijf een review