Sessibon heeft meer dan 25 jaar ervaring met fashion shows en bookings, op nationaal en internationaal niveau. De passie voor ons vak ziet u terug in originele en creatieve concepten, die elke show tot een belevenis maken.

Sessibon Reviews

  Heel tevreden

  Ik ben inmiddels een tijdje model bij Sessibon en ik ben erg tevreden. Tijdens opdrachten een fijne sfeer, persoonlijke aandacht en veel gezelligheid met de andere modellen. Ook de hotels bij opdrachten in het buitenland zijn top geregeld.

  Sterke punten
  Persoonlijke aandacht, gezelligheid, goed geregeld, snel contact

  Zwakke punten
  Opdrachten zijn soms ver weg

  Absoluut oplichters

  Ik bevestig het verhaal van te laat/zelfs nooit uitbetalen. Ze zitten al lang in het vak, maar zijn ronduit schandalig slecht in zakendoen. Geen prettige werksfeer, jaloezie, ruzie, verschrikkelijk. Er zijn zoveel betere opties, sla deze over.

  350 shows per jaar!

  Natuurlijk gaat er wel eens iets mis... maar alles bij elkaar is het bij SESSIBON top geregeld. Je kunt lekker werken, goede sfeer en top organisatie!

  Sterke punten
  Sterke organisatie
  Inleving
  Flexibel
  Totaal concept

  Oplichters

  Ik heb ooit een keer 9 maanden moeten wachten op een uitbetaling en pas nadat mijn vader ze dreigend opbelde kreeg ik het beloofde bedrag.
  Ze zijn gespecialiseerd in shows en betalen hun modellen te laat uit, soms niet eens!
  Model A krijgt bijv 100 euro per show terwijl Model B 250 euro per show krijgt.
  + ze liegen tegen hun opdrachtgevers over de prijzen die ze aan de modellen uitbetalen zodat ze zelf nog heel wat in de zak kunnen steken.
  En ga zo maar door!
  Echt een afrader! De slechtste Agency ooit is het!

Bezoek Sessibon

Schrijf een review