SterrenCast - 11 Reviews

Last updated: 21 mei 2018
SterrenCast Logo

27.3% aanbevolen, 11 Reviews

  1. SterrenCast
  2. SterrenCast Reviews
  3. Schrijf ook een review over SterrenCast

SterrenCast

SterrenCast werkt als een filter tussen opdrachtgevers en ingeschreven leden. Leden maken een online portfolio aan, die door SterrenCast wordt opgeslagen op een beveiligde server. Deze profielen zijn gecategoriseerd, en onderverdeeld in disciplines ( modellen, acteurs, figuranten, mannequins, dansers, etc.).

Deze website is niet meer actief!

SterrenCast Details

Hits: 1799

URL: http://www.sterrencast.nl/

CategorieŽn: Castingbureaus

Reviews: 11


SterrenCast reviews (11):

SterrenCast - Oplichting

0

Review:
ook ik heb mijn dochter opgegeven bij sterrencast.nl
eerste halfjaar ging het goed qua profiel vernieuwen ed. Na dat halfjaar kon ik niks meer wijzigen, kreeg geen antwoorden en kan nu zelf de site niet meer op.

Makkelijk geld verdienen over de rug van anderen! Zeer slecht

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
niks klopt aan deze zaak

Paulien beveelt SterrenCast NIET aan bij vrienden/bekenden

SterrenCast - Opgelicht

0

Review:
Ik heb mijn dochter 2 maanden geleden ingeschreven bij sterrencast.nl.
Bij het maken van haar profiel lukte het steeds niet om een bepaald onderdeel in te vullen. Ik heb aantal keren hun een mail gestuurd maar nooit een antwoord terug gekregen! Vorige week wou ik weer
Kijken op de site en ik kon er niet meer opkomen! Toen heb ik gezocht naar hun telefoonnummer en raad eens die bestaat helemaal niet! Wagelijke manier om zo je geld te verdienen!! Ik vind het een kwalijke zaak zeker omdat er foto's van mijn dochtertje opstaan. Bah walgelijk en ik
Hoop zeker dat ze op een dag al hun vieze geld kwijt raken en moeten eten uit de vuilnisbakken.

Sterke punten:
Helemaal niets!

Zwakke punten:
Alles

Nicole beveelt SterrenCast NIET aan bij vrienden/bekenden

SterrenCast - zeer ontevreden!

0

Review:
Wij hebben in juli onze dochter ingeschreven, ze is helaas nooit zichtbaar geweest op de pagina. Elke keer als ik wil inloggen krijg ik weer het verzoek om te betalen. De 1e x contact kreeg ik snel en goed antwoord en leek het opgelost te zijn. Dit duurde helaas heel kort.

binnen no time was ze weer onvindbaar en begon het hele traject opnieuw. Ik heb inmiddels al meerdere keren contact gezocht en gevraagd mijn inschrijfgeld terug te betalen, maar hier wordt domweg niet meer op gereageerd.

Rest mij ze te benoemen als oplichters 1e klas!!! Helaas!!!

Verder zijn ze telefonisch niet bereikbaar!!! lekker makkelijk...

Sterke punten:
niet

Zwakke punten:
reageren niet via mail, of via contact. Hebben geen telefonisch bereik

Katja Willem beveelt SterrenCast NIET aan bij vrienden/bekenden

SterrenCast - Een tevreden klant!

0

Review:
Vervelend zeg dat er zoveel mensen een vervelende ervaring hebben gehad met sterrencast...In tegenstelling tot deze mensen, ben ik zeker wel tevreden over dit castingbureau en vond daarom dat ik ook even moest reageren...Ik herken wel de problemen met de foto's oploaden, maar toen ik daar melding van maakte bij sterrencast, is er keurig netjes terug geantwoord met advies. Mijn zoontje is sindsdien al tot 2 keer toe uitgenodigd voor een casting, vorige week nog tot mijn grote verbazing ( want ik dacht eerlijk gezegd dat het jaar allang voorbij was..) vandaag auditie gedaan ( of hij het word is nog afwachten), maar aan sterrencast heeft het in ieder geval niet gelegen... dus ik vind sterrencast zeker geen oplichters.

Ik zou dan ook dit castingbureau zeker wel aanraden bij anderen, sterker nog dat heb ik vanavond nog gedaan op een verjaardag!

Sandra beveelt SterrenCast aan bij vrienden/bekenden

SterrenCast - Oplichters

0

Review:
Hier hetzelfde verhaal! Zoontje ingeschreven, maand later wil ik op mijn profiel maar kom er niet op! Ik mag weer betalen! Ongelooflijk!
Heb ze ook gemaild....ben benieuwd of ik een reactie krijg.
Oh en Sanne, kan je zorgen dat men dan ook jullie 'klantenservice'kan bereiken via de website want dat werkt ook niet op mysterieuze wijze

Sterke punten:
Zij worden snel rijk op deze manier!

Karin beveelt SterrenCast NIET aan bij vrienden/bekenden

SterrenCast - oplichters

6

Review:
nadat ik mijn dochtertje van 5maanden ingeschreven had en 25 euro had betaald, dacht ik na een tijdje laat ik eens de foto's vernieuwen, en kijken of er mensen zijn die geïnteresseerd zijn in d'r.
kwam ik ff bedrogen uit zeg! heel de pagina niet te vinden!!! (what??!!!) ik dacht nee dat kan niet zeker een foutje oid, ik een mail gestuurd om uitleg gevraagd.. . . . geen antw. ik nog maar een keer een mail gestuurd en vriendelijk verzocht het bedrag terug te storten op mijn rekening, wederom weer geen reactie terug. . . ik heb toen weer een mail gestuurd en hun op een minder vriendelijke manier verteld dat ze me geld mogen houden!

NIET AANMELDEN MENSEN HET ZIJN OPLICHTERS!!!

Sterke punten:
niks nada nopes!!

Zwakke punten:
alles!

balk beveelt SterrenCast NIET aan bij vrienden/bekenden

SterrenCast - Slecht

0

Review:
Ongeveer één jaar geleden had ik mij ingeschreven voor dit bureau. Betaald en wel, maar na een paar keer kon ik mij niet meer inloggen. + ze zijn heel moeilijk bereikbaar. Something is wrong?!

Zwakke punten:
Slecht bereikbaar
Betaald lidmaatschap

Amy beveelt SterrenCast NIET aan bij vrienden/bekenden

SterrenCast - Reactie van Sterrrencast.nl

1

Review:
Hallo, mijn naam is Sanne, en ik werk bij Sterrencast.nl

Wij vinden het jammer dat u een negatieve ervaring heeft met onze website, en we hadden dat graag anders gezien. Uiteraard bieden wij voor uw ongemak onze oprechte excuses aan.

Van de vele tientallen e-mails die wij dagelijks ontvangen en beantwoorden, kan het zijn dat onze reactie soms in de spamfolder belandt. In dat geval heeft u wel een reactie ontvangen maar is die u nooit onder ogen gekomen.

Verder wil ik graag vermelden dat voor degenen die niet tevreden zijn wij een zeer ruimhartig restitutiebeleid hanteren, waarbij u zonder vragen het bedrag dat u heeft betaald op uw rekening terug ontvangt. ( ongeacht de datum van inschrijving )

Als u van deze regeling gebruik wenst te maken, neemt u dan gerust contact op door onze website te bezoeken en vervolgens te klikken op de "contact" knop.

Ook voor andere vragen kunt u hier terecht. Ik zal mijn best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Groetjes Sanne.

Sanne beveelt SterrenCast aan bij vrienden/bekenden

SterrenCast - Niet tevreden

1

Review:
Sterrencast is typisch een bureau dat aan jou wilt verdienen, zonder daar enige moeite voor te doen. Het is dan ook geen echt castingbureau, maar een database waar opdrachtgevers mensen vandaan kunnen plukken. Na betaald en een jaar lid te zijn geweest nooit een mailtje of belletje van Sterrencast of een opdrachtgever. Het bureau is ook slecht bereikbaar. Als beginnend acteur en figurant merk ik dat zij mij niet verder kunnen helpen. Het leek mooi, maar het is niks.

Zwakke punten:
Slecht bereikbaar
Geen echt castingbureau
Geen communicatie
Betaald lidmaatschap

Reinout beveelt SterrenCast NIET aan bij vrienden/bekenden

SterrenCast - Niet bereikbare helpdesk

0

Review:
wij hebben onze dochter ingeschreven bij sterrencast en ook gelijk de betaling voldaan voor het aanmelden van haar voor 2 jaar.
Net als de vorige schrijfster kunnen wij dus geen foto's uploaden en de pagina van onze dochter niet aanpassen.
We hebben hierover nu 2 x een berichtje gestuurd naar sterrencast maar we hebben tot op heden niets vernomen en ik begin zo langzamerhand het gevoel te krijgen dat hier iets niet klopt en ik mijn betaling die we gedaan hebben dus maar
bij de bank ga terug vorderen

Zwakke punten:
zijn niet bereikbaar lijkt me niet echt ideaal voor een casting bureau


Home Ľ Castingbureaus Ľ SterrenCast