SterrenCast werkt als een filter tussen opdrachtgevers en ingeschreven leden. Leden maken een online portfolio aan, die door SterrenCast wordt opgeslagen op een beveiligde server. Deze profielen zijn gecategoriseerd, en onderverdeeld in disciplines ( modellen, acteurs, figuranten, mannequins, dansers, etc.).

SterrenCast Reviews

  • ook ik heb mijn dochter opgegeven bij sterrencast.nl
    eerste halfjaar ging het goed qua profiel vernieuwen ed. Na dat halfjaar kon ik niks meer wijzigen, kreeg geen antwoorden en kan nu zelf de site niet meer op.

    Makkelijk geld verdienen over de rug van anderen! Zeer slecht

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    niks klopt aan deze zaak

    Door Paulien op 14 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb mijn dochter 2 maanden geleden ingeschreven bij sterrencast.nl.
    Bij het maken van haar profiel lukte het steeds niet om een bepaald onderdeel in te vullen. Ik heb aantal keren hun een mail gestuurd maar nooit een antwoord terug gekregen! Vorige week wou ik weer
    Kijken op de site en ik kon er niet meer opkomen! Toen heb ik gezocht naar hun telefoonnummer en raad eens die bestaat helemaal niet! Wagelijke manier om zo je geld te verdienen!! Ik vind het een kwalijke zaak zeker omdat er foto's van mijn dochtertje opstaan. Bah walgelijk en ik
    Hoop zeker dat ze op een dag al hun vieze geld kwijt raken en moeten eten uit de vuilnisbakken.

    Sterke punten
    Helemaal niets!

    Zwakke punten
    Alles

    Door Nicole op 6 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hebben in juli onze dochter ingeschreven, ze is helaas nooit zichtbaar geweest op de pagina. Elke keer als ik wil inloggen krijg ik weer het verzoek om te betalen. De 1e x contact kreeg ik snel en goed antwoord en leek het opgelost te zijn. Dit duurde helaas heel kort.

    binnen no time was ze weer onvindbaar en begon het hele traject opnieuw. Ik heb inmiddels al meerdere keren contact gezocht en gevraagd mijn inschrijfgeld terug te betalen, maar hier wordt domweg niet meer op gereageerd.

    Rest mij ze te benoemen als oplichters 1e klas!!! Helaas!!!

    Verder zijn ze telefonisch niet bereikbaar!!! lekker makkelijk...

    Sterke punten
    niet

    Zwakke punten
    reageren niet via mail, of via contact. Hebben geen telefonisch bereik

    Door Katja Willem op 13 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vervelend zeg dat er zoveel mensen een vervelende ervaring hebben gehad met sterrencast...In tegenstelling tot deze mensen, ben ik zeker wel tevreden over dit castingbureau en vond daarom dat ik ook even moest reageren...Ik herken wel de problemen met de foto's oploaden, maar toen ik daar melding van maakte bij sterrencast, is er keurig netjes terug geantwoord met advies. Mijn zoontje is sindsdien al tot 2 keer toe uitgenodigd voor een casting, vorige week nog tot mijn grote verbazing ( want ik dacht eerlijk gezegd dat het jaar allang voorbij was..) vandaag auditie gedaan ( of hij het word is nog afwachten), maar aan sterrencast heeft het in ieder geval niet gelegen... dus ik vind sterrencast zeker geen oplichters.

    Ik zou dan ook dit castingbureau zeker wel aanraden bij anderen, sterker nog dat heb ik vanavond nog gedaan op een verjaardag!

    Door Sandra op 23 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hier hetzelfde verhaal! Zoontje ingeschreven, maand later wil ik op mijn profiel maar kom er niet op! Ik mag weer betalen! Ongelooflijk!
    Heb ze ook gemaild....ben benieuwd of ik een reactie krijg.
    Oh en Sanne, kan je zorgen dat men dan ook jullie 'klantenservice'kan bereiken via de website want dat werkt ook niet op mysterieuze wijze

    Sterke punten
    Zij worden snel rijk op deze manier!

    Door Karin op 16 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • nadat ik mijn dochtertje van 5maanden ingeschreven had en 25 euro had betaald, dacht ik na een tijdje laat ik eens de foto's vernieuwen, en kijken of er mensen zijn die geïnteresseerd zijn in d'r.
    kwam ik ff bedrogen uit zeg! heel de pagina niet te vinden!!! (what??!!!) ik dacht nee dat kan niet zeker een foutje oid, ik een mail gestuurd om uitleg gevraagd.. . . . geen antw. ik nog maar een keer een mail gestuurd en vriendelijk verzocht het bedrag terug te storten op mijn rekening, wederom weer geen reactie terug. . . ik heb toen weer een mail gestuurd en hun op een minder vriendelijke manier verteld dat ze me geld mogen houden!

    NIET AANMELDEN MENSEN HET ZIJN OPLICHTERS!!!

    Sterke punten
    niks nada nopes!!

    Zwakke punten
    alles!

    Door balk op 10 oktober 2013 Reageer (6 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ongeveer één jaar geleden had ik mij ingeschreven voor dit bureau. Betaald en wel, maar na een paar keer kon ik mij niet meer inloggen. + ze zijn heel moeilijk bereikbaar. Something is wrong?!

    Zwakke punten
    Slecht bereikbaar
    Betaald lidmaatschap

    Door Amy op 14 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hallo, mijn naam is Sanne, en ik werk bij Sterrencast.nl

    Wij vinden het jammer dat u een negatieve ervaring heeft met onze website, en we hadden dat graag anders gezien. Uiteraard bieden wij voor uw ongemak onze oprechte excuses aan.

    Van de vele tientallen e-mails die wij dagelijks ontvangen en beantwoorden, kan het zijn dat onze reactie soms in de spamfolder belandt. In dat geval heeft u wel een reactie ontvangen maar is die u nooit onder ogen gekomen.

    Verder wil ik graag vermelden dat voor degenen die niet tevreden zijn wij een zeer ruimhartig restitutiebeleid hanteren, waarbij u zonder vragen het bedrag dat u heeft betaald op uw rekening terug ontvangt. ( ongeacht de datum van inschrijving )

    Als u van deze regeling gebruik wenst te maken, neemt u dan gerust contact op door onze website te bezoeken en vervolgens te klikken op de "contact" knop.

    Ook voor andere vragen kunt u hier terecht. Ik zal mijn best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


    Groetjes Sanne.

    Door Sanne op 6 juni 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sterrencast is typisch een bureau dat aan jou wilt verdienen, zonder daar enige moeite voor te doen. Het is dan ook geen echt castingbureau, maar een database waar opdrachtgevers mensen vandaan kunnen plukken. Na betaald en een jaar lid te zijn geweest nooit een mailtje of belletje van Sterrencast of een opdrachtgever. Het bureau is ook slecht bereikbaar. Als beginnend acteur en figurant merk ik dat zij mij niet verder kunnen helpen. Het leek mooi, maar het is niks.

    Zwakke punten
    Slecht bereikbaar
    Geen echt castingbureau
    Geen communicatie
    Betaald lidmaatschap

    Door Reinout op 6 mei 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • wij hebben onze dochter ingeschreven bij sterrencast en ook gelijk de betaling voldaan voor het aanmelden van haar voor 2 jaar.
    Net als de vorige schrijfster kunnen wij dus geen foto's uploaden en de pagina van onze dochter niet aanpassen.
    We hebben hierover nu 2 x een berichtje gestuurd naar sterrencast maar we hebben tot op heden niets vernomen en ik begin zo langzamerhand het gevoel te krijgen dat hier iets niet klopt en ik mijn betaling die we gedaan hebben dus maar
    bij de bank ga terug vorderen

    Zwakke punten
    zijn niet bereikbaar lijkt me niet echt ideaal voor een casting bureau

    Door marja op 7 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb mijn zoon 2 weken geleden ingeschreven bij Sterrencast.\\r\\nToen ik er foto\\\'s bij wilde voegen, had ik geen idee hoe ik dit moest doen. Ik heb een vraag gesteld aan de helpdesk en heb niets meer van hen vernomen.\\r\\nUiteraard heb ik een betaling reeds voldaan voor de inschrijving.\\r\\nVandaag wilde ik het nogmaals proberen en nu klopt mijn wachtwoord en mijn achternaam ineens niet meer. Ik kan ook NERGENS terugvinden welke achternaam ik heb gebruikt voor mijn inschrijving. Misschien heb ik bij de eerste x een typefout gemaakt..?\\r\\nWat een onduidelijkheid! En zolang ik niets hoor, vind ik het geen zuiver verhaal!!\\r\\nGraag wil ik van dit gevoel af en ik hoop dan ook dat iemand mij kan vertellen dat het goed komt...

    Door gisela op 7 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review