Wilma Wakker Model Management

Wilma Wakker Model Management gevestigd in Amsterdam. Model

Wilma Wakker Model Management Reviews

  Aardig maar traag

  Wilma is een super lieve vrouw, alleen is ze soms wel heel druk inderdaad en moet je wel echt geduldig zijn. Heel jammer, inderdaad bij andere modellenbureaus mag je eerder al kleine lokale dingen doen, maar Wilma moet je wachten, en wachten, en wachten.

  kieskeurig

  Bij Wilma Wakker word je snel gescout, je kan dan langskomen voor een afspraak maar je hebt al gauw een grote kans dat je niet verder komt dan dat afspraakje (wat dan op een vage, slome manier wordt duidelijk gemaakt dat ze niet verder met je wilt en je een lange tijd vol neurvositeit zit af te wachten) voor duidelijkheid moet je niet bij Wilma wezen. Verder moet je een klassiek gezicht hebben, bottendun en je aan de perfecte maten voldoen (heupmaat sowieso onder de 90) en een gewicht hebben van onder de 58 kilogram. ALS ze wat in je ziet dan duurt het meestal heel lang voordat ze werkelijk wat met je doet. Geduld is laten we zeggen, een schone zaak bij Wilma.

  Sterke punten
  Wat ze doet, doet ze goed. Maar alles naar haar wil en op haar manier.

  Zwakke punten
  Vaag, kieskeurig, als je haar bevalt heb je wel een steentje voor, duurt meestal heel lang voor je aan de slag kan, terwijl ze bij andere bureaus je al lekker vrijwerkshoots laten doen. O ja laten we niet vergeten dat de grammetjes die te veel zijn er linea recta afmoeten waardoor je ook best onzeker wordt.

Bezoek Wilma Wakker Model Management

Schrijf een review