XistanZ Model Management

XistanZ Models Reviews

 • Ik heb 2 jaar voor Xistanz gewerkt en ook ik heb slechte ervaring met dit bureau. Ze betalen je op het begin inderdaad na ongeveer 3 maanden en later beloven ze je elke keer je loon, die je dus nooit krijgt. Heb erg vaak gebeld en gemaild en inderdaad ook gedreigd met een rechtzaak. Toen werden ze wel bang en hebben ze weer een klein bedrag overgemaakt (een te klein bedrag). Vervolgens kreeg ik een brief van een bemiddelingsbureau met de mededeling dat ik akkoord moest gaan met 15% van het geld wat ik nog zou krijgen. Hier ben ik niet mee akkoord gegaan en ik heb meerdere malen brieven naar hun gestuurd en hun na mij. Daar is helaas nog steeds niets over bekend. In deze brieven werd gezegd dat het bedrijf nog niet falliet was maar dat het erg slecht ging met het bedrijf. Ik kan er helaas nu wel van uit gaan dat ik mijn geld niet meer krijg nu ze officieel failliet zijn.

  Ik heb dus redelijk veel voor ze gewerkt en heb er vrijwel niks aan overgehouden. Moest namelijk vaak mijn reiskosten zelf betalen en als je dan het loon niet krijgt ga je er dan flink op achteruit.

  Ook weet ik waarom ze elke keer nieuwe modellen hebben aangenomen. Met de opdrachten (geld) van de nieuwe modellen betaalden ze de modellen die al het langst op hun geld wachten.

  Door Vrouw op 23 februari 2013 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Een citaat uit de mail

  ''We beginnen 2013 met een slecht bericht: XistanZ houdt op te bestaan ....

  XistanZ is de afgelopen jaren in ernstige financiele problemen geraakt door de gevolgen van de financiele crisis.
  Het afgelopen jaar zijn specialisten druk bezig geweest om deze problemen op te lossen.
  Onlangs is bekend geworden dat dit niet gelukt is en dat XistanZ zal moeten stoppen.''

  Door Xistanz op 12 januari 2013 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Vreselijk bureau!
  ik heb er twee jaar bij gezeten. Kwam bij de eerste ontmoeting aan bij een aftands pand in 'shertogenbosh, dat vond ik al apart. Maar ze hadden mooie verhalen en de modellen die ze hadden waren erg goed!
  naarmate ik er een paar maanden zat hadden ze leuke opdrachtjes, werd gewoon uitbetaald, weliswaar pas na 3 maanden, maar dat hanteren de meeste agency's. Ik merkte wel dat er steeds meer modellen verdwenen van de website die er al langer zaten.

  hoe langer ik bij Xistanz ingeschreven stond, hoe langer zij gingen doen over uitbetalen. Ik hoorde dezelfde klachten van mijn collega Xistanz modellen! Uiteindelijk heb ik een halfjaar op mijn geld gewacht, ondertussen gingen ze er wel nog vanuit dat ik voor ze bleef werken! Daar ben ik op ten duur ook mee gestopt, werken en niets ontvangen kan niet. Uiteindelijk heb ik samen met mijn vader gedreigt om naar een advocaten bureau te stappen, toen kreeg ik eindelijk mijn betalingen... My goddd wat heb ik daaar lang op gewacht, vreselijk! En ondertussen ook niets anders kwa opdrachten kunnen doen omdat het mijn motheragency was. Gelukkig had ik voor de betaling het contract al laten ontbinden dus was het FREEDOM.

  ik hoorde laatst dat ze falliet zijn verklaard en na een paar maanden onder dezelfde naam verder zijn gegaan, dus gelukkig kan iedereen de oplichters nog herkennen aan dezelfde naam.

  Sterke punten
  Voor een beginnent model leuke opdrachten. (Commercieel)

  Zwakke punten
  -Laat/ niet uitbetalen
  -Slecht bereikbaar zijn
  -veel smoesjes gebruiken
  -lelijk vies aftands kantoor
  -niet duidelijk kwa opdrachten, wat voor opdr het precies is bijv.
  -er vanuit gaan dat je overal naar op komt draven
  - Aantal opdrachten worden steeds minder naarmate je er langer zit

  Door K. op 3 januari 2013 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik heb een tijd voor dit bureau gewerkt en ik heb geen enkele cent gezien. Belachelijk! Ik ken ook andere modellen die bij XistanZ zaten en die mede om deze reden ook bij het bureau zijn weggegaan. Heel erg zonde, want het leek eerst veelbelovend. Ze hebben een grote schuld en ik vraag me af of ze er goed gaan uitkomen. Ik zit nu al ongeveer twee jaar achter mijn geld aan, maar helaas heb ik nog niks gekregen. Wees dus gewaarschuwd als model en als opdrachtgever!

  Sterke punten
  - De website van het bureau ziet er wel oké uit.

  Zwakke punten
  - Niet betalen
  - Niet reageren op verzoeken om te betalen
  - Vele crediteuren die hun geld nog moeten krijgen (nadat er soms jaren overheen zijn gegaan)

  Door Model op 10 december 2012 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • leuk

  Door Paula op 2 april 2012 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review