Reviews van deze auteur

Kijk uit met modellenspot.nl

Review over Modellenspot.nl

Achter deze website zit een internet ondernemer die veel verstand heeft van online marketing en enorm z'n best doet om op te vallen in de zoekmachines met leuke teksten. Hij heeft alleen heel weinig verstand van beveiliging en bruikbaarheid van websites.

Je kunt gratis een account aanmaken als fotograaf of fotomodel en je foto's uploaden naar je profiel. Daar houdt het ook bij op. Je kunt niet goed zoeken, reageren gaat moeizaam of is onmogelijk, het werkt gewoon niet. Eigenlijk heeft het geen zin om je aan te melden.

Jouw foto's worden zonder toestemming te vragen, geplaatst op de social media alsof ze horen bij modellenspot.nl, geen naamsvermelding, niks. Hiermee schendt hij het auteursrecht en het portretrecht van de personen. Ook de foto's van Doutzen Kroes worden geplaatst om je te verleiden. Ik denk niet dat zij dit weet of leuk vindt.

De website kent geen beveiliging, je wachtwoord gaat gewoon open over de lijn en kan worden opgevangen door onbekenden. Let hier op.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Eigenaar doet zijn best om veel profielen te krijgen maar de website werkt gewoon niet. Mogelijk wordt er straks enorm gebruik gemaakt van de e-mailadressen om spam te versturen.

Wees dus voorzichtig!

reacties: