Ben je op zoek naar een baan als model? Of ben je juist op zoek naar een model voor een fotoshoot of als figurant in een mediaproductie? Dan ben je hier op het juiste adres. Je kunt hier geheel kostenloos een modellenwerk-advertentie plaatsen.


Modellenspot.nl Reviews

  Kijk uit met modellenspot.nl

  Achter deze website zit een internet ondernemer die veel verstand heeft van online marketing en enorm z'n best doet om op te vallen in de zoekmachines met leuke teksten. Hij heeft alleen heel weinig verstand van beveiliging en bruikbaarheid van websites.

  Je kunt gratis een account aanmaken als fotograaf of fotomodel en je foto's uploaden naar je profiel. Daar houdt het ook bij op. Je kunt niet goed zoeken, reageren gaat moeizaam of is onmogelijk, het werkt gewoon niet. Eigenlijk heeft het geen zin om je aan te melden.

  Jouw foto's worden zonder toestemming te vragen, geplaatst op de social media alsof ze horen bij modellenspot.nl, geen naamsvermelding, niks. Hiermee schendt hij het auteursrecht en het portretrecht van de personen. Ook de foto's van Doutzen Kroes worden geplaatst om je te verleiden. Ik denk niet dat zij dit weet of leuk vindt.

  De website kent geen beveiliging, je wachtwoord gaat gewoon open over de lijn en kan worden opgevangen door onbekenden. Let hier op.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Eigenaar doet zijn best om veel profielen te krijgen maar de website werkt gewoon niet. Mogelijk wordt er straks enorm gebruik gemaakt van de e-mailadressen om spam te versturen.

  Wees dus voorzichtig!

  STOP MET HET GEBRUIK VAN MODELLENSPOT.NL

  STOP MET HET GEBRUIK VAN MODELLENSPOT.NL

  Zie mijn website. teescha-van-de-velde.webnode . nl

  En zie de advertentie bij Nieuws.

  Mijn profiel is na aangemeld te staan sinds Augustus 2013 verwijderd, omdat mijn profiel niet voldeed aan de eisen. Ja, je leest het goed. Na ongeveer anderhalf jaar beslissen ze plots dat mijn profiel niet voldoet een de eisen en hem dus gewoon verwijderen zonder mij hiervan op de hoogte te stellen door bijvoorbeeld een email te sturen.

  Ik ben hier achter moeten komen na meerdere malen geprobeerd te hebben in te loggen en 2maal te bellen naar de website.

  ZONDER REDEN IS MIJN PROFIEL VERWIJDERD.

  Omdat volgens hun mijn profiel niet voldeed aan de eisen (na anderhalfjaar) En welke eisen worden mij niet verteld!

  adressen samen gevoegd

  Vele jaren uw site gebruikt tot de vernieuwing heeft u 2 adressen tot 1 adres gevoegd ook zijn de namen gelijk zijn het 2 verschillende adressen 1 van een auto filiaal? en die van mij fotograaf met de zelfde achternaam maar met n' 2 toegevoegd dut meerdere malen aan gegeven werd dit met diversen nonsens weggewuifd en.niet serieus genomen en gezien als een dubieus adres

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Klacht werd.niet serieus behandeld en is men niet terzaken kundig

  slecht

  het is voor mij onmogelijk een advertentie te plaatsen er komen ook nooit reacties
  en van klachten hoor je ook nooit wat

  Sterke punten
  voor mij niet

  Zwakke punten
  kan geen contact krijgen
  over hoe of wat

  waarschijnlijk wordt dit ook niet geplaatst

Bezoek Modellenspot.nl

Schrijf een review