Reviews van deze auteur

Opnieuw bewust gekozen voor dit bureau

Review over ONLY Model Management

Als ik eerlijk ben irriteer ik mij dood aan de negatieve recensies.. ik kan mijn eigen ervaring hier totaal niet in terugvinden.


Een aantal jaar geleden ben ik zelf benaderd door Toon toen ik een jaar of 18 was.. Toon heeft mij toen een kans gegeven en beloofd dat ik binnen 3 weken in Parijs zou zitten.. en ja hoor, binnen 2 weken stond ik onder contract en was ik werkzaam in Parijs. Toon heeft mij toen persoonlijk naar Parijs gebracht en heeft mij gesteund in alles wat ik deed.


Ik heb tot de dag van vandaag nog steeds spijt dat ik deze kans toen niet met beide handen heb aangegrepen en voor andere prioriteiten koos. Des ondanks kan ik wel met trots zeggen dat ik na een lange break weer werkzaam ben bij Only Model Management en ik dus bewust opnieuw voor dit bureau heb gekozen.


De reden daarvan is omdat Toon veel kennis heeft wat betreft de mode/fotografie wereld, heeft zijn contacten en geeft elk model persoonlijke aandacht die hij/zij nodig heeft.


En geloof mij maar, je kan soms beter bij een iets kleinschaliger bureau zitten die goede begeleiding biedt en waar ruimte is om te groeien ipv ingeschreven staan bij een massaal bureau waar je enkel een nummertje bent.


Kortom, ik ben zeer te spreken over dit bureau en ken Toon alleen maar als een man die elk model een eerlijke kans biedt in deze keiharde business en zal er alles aan doen om jou te helpen hierbij.

reacties: