ONLY Model Management

ONLY Model Management, gevestigd in Rotterdam.

ONLY Model Management Reviews

  Een bureau met passie

  Als ik naar mijn foto\\\\\\\'s kijk van nu en een jaar geleden, kan ik zeggen dat mijn foto\\\\\\\'s inhoudelijk sterk verbeterd zijn door de aanwijzingen die ik van Toon krijg.\\\\\\\\r\\\\\\\\nHij weet als geen ander wat er is Parijs en Londen gevraagd word.\\\\\\\\r\\\\\\\\nEr is een groot verschil tussen foto\\\\\\\'s op social media en de foto\\\\\\\'s die de bureaus vragen. Hij maakt modellen beter, sterker overkomen.\\\\\\\\r\\\\\\\\nModel wordt je niet in twee shoots en een goede fotograaf ook niet, daar gaat tijd in zitten. Het bureau is kritisch maar rechtvaardig....\\\\\\\\r\\\\\\\\nModellen waarmee ik gewerkt heb zijn altijd op tijd en komen gemotiveerd op de shoot\\\\\\\\r\\\\\\\\nIk ben blij iemand als Toon ontmoet te hebben, veel van geleerd.....\\\\\\\\r\\\\\\\\nKortom, ik heb geen slechte ervaring en hoop in de toekomst op een verlenging van onze samenwerking \\\\\\\\r\\\\\\\\nHij wil alleen het het beste voor zijn modellen en fotografen waar mee hij werkt.

  Een zeer betrokken agent.

  Ik heb al geruime tijd ervaring met Toon. En ik moet zeggen, dat hij zeer betrokken is.
  Hij begeleidt zijn modellen, met zijn rijke ervaring.
  Een stukje betrokkenheid is hem niet vreemd en dit reikt ver.
  Hij gaat voor zijn modellen door het vuur.
  Er zijn altijd mensen, die jaloers en niet eerlijk zijn en daar is slecht tegen op te boksen.
  Toon, ik wens je veel sterkte met deze onzin en ga door waar je mee bezig bent.

  Stop met deze onzin!

  Ik ben zelf model bij ONLY en jullie mogen jullie schamen om zoiets over iemand te schrijven en ook nog eens ANONIEM!
  als je echt zo'n grote mond hebt stap je naar de persoon zelf toe als je problemen hebt en spreek je waarheid!
  Maar ga niet kinderachtig op het internet dingen zetten.
  Denk na wat het met een persoon kan doen om zo iets er op te zetten en stel alsjeblieft is voor als het bij je zelf zou gebeuren.
  Als er één persoon altijd het beste met je voor heeft is het toon wel!
  Hij staat dag en nacht voor zijn modellen klaar ( uit ervaring vaker meegemaakt).
  Het geld van de Jobs in het buitenland krijg je van het bureau in het buitenland niet van toon.
  Dus zo te horen heeft u geen verstand hoe alles werkt in dit wereldje.( als je denkt te weten hoe dit wereldje in elkaar zit heb je het toch echt goed mis! )
  En ja het kan zijn dat je niet vaak word geboekt een periode, maar thats life of a model!
  Ik hoop dat u een fijne dag heeft en dat u uw tijd ergens anders aan kunt besteden, zoals lief zijn voor elkaar en elkaar ook dingen gunnen ipv tijd besteden aan zo'n haatreactie te geven.

  Goed

  Mijn dochter (net16) werd door Toon benaderd voor een kennismakingsgesprek 6 maanden geleden.
  Omdat wij als ouders nog al sceptisch waren en op onze hoede ben ik als ouder mee geweest.
  Heb het ervaren als zeer prettig en open gesprek.
  Het was een lange dag met heel veel informatie.
  Grootste compliment wat mijn dochter zei in de auto op de terugweg;
  Ik heb in die 8uur bij Toon meer geleerd dan 4 jaar voorgezet onderwijs!!!!!!!!!!!
  Besloten na goed na denken en het contract na te laten kijken , tekenen bij Only model management Toon van Tralen.
  De maanden daarna zeer goed contact en communicatie.
  Soms wennen aan de manier van communiceren,maar eenmaal Toon kennen prima omgang.
  Wij zijn ook deze wereld niet bekend,en moeten leren omgaan hoe alles in zijn werk gaat.
  Inmiddels 6 maanden verder en er is veel gebeurd.
  Mooie foto's,fijn contact (belangrijk omdat onze dochter pas 16 is)
  Zijn nu op het punt dat wij als ouders het vertrouwen hebben om onze dochter te laten werken samen met Toon.
  Op dit moment heeft ze een samenwerking met een bureau in Istanbul en verblijft ze daar voor aantal maanden.
  Het was geen probleem dat ik mee ging de eerste weken om dit te begeleiden .
  Ik ben weggegaan toen het 100% goed voelde.
  Onze dochter kijkt uit naar een fijne samenwerking met Toon van Stralen de komende jaren en hoopt nog veel te (mogen) leren.
  Langzaam kunnen wij onze dochter stapje voor stapje loslaten in de modellen wereld.

  Natasja Riemersma

  Goed bureau!

  Ik heb een hele goede ervaring met ONLY! Ik zit zelf bij het bureau en ik ben warm ontvangen! Hij helpt je en je kan altijd bij hem terecht. Ik voel me op mijn gemak bij hem en hij is als een grote broer voor mij!
  De negatieve recensie vind ik niet op z'n plaats, omdat het meisje nog heel jong is. Ik kan best begrijpen dat het moeilijk kan zijn voor een moeder dat je dochter niet word aangenomen, maar Toon is een professionele man die er veel verstand van heeft hoe de modellen wereld in elkaar zit. Dus als hij vind dat je er nog niet klaar voor bent kan je er vanuit gaan dat dat zo is.
  Hij praat veel, maar alles opbouwend om je veel te leren en zelfvertrouwen te kunnen geven. Ik vind Toon een hele aardige man die het beste met je voor heeft. Ik zie dat mensen negatieve reactie geven die niet eens zelf bij het bureau zitten. Ervaringen kan je pas delen als je zelf bij ONLY zit!
  Kort om; Ik vind ONLY model management echt een top bureau en zeker aan aanrader!

  Sterke punten
  Warm ontvangen, super aardig, heeft het beste met je voor!

  Enorm aangenaam en motiverend ontvangst

  Ik zit slechts een aantal maanden bij Only en door corona is er logischerwijze nog niet veel kunnen gebeuren, maar ik ben enorm blij dat ik in september bij Toon op gesprek ben mogen gaan en sindsdien deel uitmaak van ONLY model management. Ik voelde me meteen op m’n gemak en door met Toon te praten werd ik nóg enthousiaster over model zijn en mijn toekomst bij Only. Ik merkte meteen dat hij weet wat hij doet en je altijd bij hem terechtkan. Ik ben blij met mijn management.

  Sterke punten
  Open, eerlijk

  Helemaal top

  Met Toon kan je altijd alles overleggen en goede afspraken maken. Ook wacht hij met dingen doen tot dat je er zelf ook klaar voor bent. Ik vind Toon een hele aardige man!

  Toon is een bevlogen man

  Mijn nichtje zit bij Only model management.
  Ik ben een paar keer met mijn nichtje en haar moeder bij Toon langsgeweest.
  Toon is een ontzettend bevlogen en aardige man.
  Toon luistert naar zijn modellen en probeert ze ook wat te leren.

  Sterke punten
  Persoonlijke aanpak, trekt veel tijd uit voor zijn modellen en leert ze veel.

  Blij met Only

  Tot nu toe ervaar ik Toon als iemand die oprecht is en het beste met je voor heeft. Toen een fotograaf last minute mijn shoot af zei, stond Toon, ondanks zijn ingeplande wortelkanaalbehandeling inclusief heel veel pijn, voor me klaar om de shoot over te nemen. Dit soort dingen waardeer ik! Ook heb ik in de afgelopen maanden al veel van hem geleerd, omdat hij een hoop (levens)ervaring heeft. Hij zet me vaak (op een positieve manier) aan het denken.

  Ik zit nu een paar maanden bij Only. In de begintijd was ik nog bezig met afstuderen waarvoor ik alle ruimte heb gekregen. Toen mijn diploma in de pocket was, kon ik snel een vervolgafspraak inplannen. Afgelopen tijd heb ik een mooi portfolio opgebouwd. Hiermee hoop ik binnenkort naar het buitenland te gaan. Corona zorgt voor wat vertraging, maar de connecties tussen Toon en de internationale bureaus liggen er al.

  Ik kijk uit naar het komende jaar waarin er hopelijk meer mogelijk is!

  Super agent

  Ik werk al lang samen met Toon en we zijn samen geklommen naar de top. Hij heeft me in dit proces in tegenstelling met andere bureaus altijd bovenal als mens blijven behandelen en geluisterd ook als mijn keuzes even niet tactisch waren.
  We werken nog steeds samen en ik voel me zeer gesteund door hem in een wereld waarin je soms moet vechten voor je eigen voordeel.
  Onlymodelmanagement en ik blijven een top team!

  Fijn bureau

  Ik zit nog niet zo lang bij ONLY (3 maanden), maar binnen die tijd heeft Toon al veel voor mij gedaan. Ik heb al meerdere professionele shoots gedaan door Toon, met prachtige resultaten, en ik zou na een maand al naar Athene gaan, wat ik erg graag wilde. Ook was er contact met Istanboel en Parijs. Door corona is dit helaas wat uitgesteld, maar ik ben er zeker van dat dit volgend jaar wel gaat lukken met Toon als agent. Toon heeft erg veel kennis en ervaring in de modellen industrie. Hij heeft hierdoor dus ook veel connecties die hem, en daardoor de modellen, ver brengen! Het contact verloopt goed en ik heb veel zin om het komende jaar nog meer opdrachten te doen voor ONLY. Het is niet een mega groot bureau, wat ik juist fijn vind. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en hij kent zijn modellen goed. We zijn geen nummertjes. Ik ben heel dankbaar voor deze kans!

  Sterke punten
  Goed contact, veel ervaring en kennis, persoonlijke begeleiding

  Opnieuw bewust gekozen voor dit bureau

  Als ik eerlijk ben irriteer ik mij dood aan de negatieve recensies.. ik kan mijn eigen ervaring hier totaal niet in terugvinden.


  Een aantal jaar geleden ben ik zelf benaderd door Toon toen ik een jaar of 18 was.. Toon heeft mij toen een kans gegeven en beloofd dat ik binnen 3 weken in Parijs zou zitten.. en ja hoor, binnen 2 weken stond ik onder contract en was ik werkzaam in Parijs. Toon heeft mij toen persoonlijk naar Parijs gebracht en heeft mij gesteund in alles wat ik deed.


  Ik heb tot de dag van vandaag nog steeds spijt dat ik deze kans toen niet met beide handen heb aangegrepen en voor andere prioriteiten koos. Des ondanks kan ik wel met trots zeggen dat ik na een lange break weer werkzaam ben bij Only Model Management en ik dus bewust opnieuw voor dit bureau heb gekozen.


  De reden daarvan is omdat Toon veel kennis heeft wat betreft de mode/fotografie wereld, heeft zijn contacten en geeft elk model persoonlijke aandacht die hij/zij nodig heeft.


  En geloof mij maar, je kan soms beter bij een iets kleinschaliger bureau zitten die goede begeleiding biedt en waar ruimte is om te groeien ipv ingeschreven staan bij een massaal bureau waar je enkel een nummertje bent.


  Kortom, ik ben zeer te spreken over dit bureau en ken Toon alleen maar als een man die elk model een eerlijke kans biedt in deze keiharde business en zal er alles aan doen om jou te helpen hierbij.

  Erg blij mee!

  Ik zit al zo lang ik me kan herinneren bij Only model management. Ben een paar jaar geleden gestopt omdat ik het modellenwerk zelf niet meer zo zag zitten. Toch ben ik onlangs weer begonnen en ben erg blij dat ik me weer bij Only kon inschrijven. Toon zorgt goed voor zijn modellen en als er iets is kun je hem altijd bereiken (dag en nacht)!!! Ik ben naar allerlei landen geweest en heerlijk gewerkt dus ook heeft hij goede connecties en weet hij wat hij doet!

  Goed bureau!

  Ik ben met Only model management in contact gekomen toen ik 15 was. Ik zit nu al 2 jaar bij het bureau. Je krijgt veel werk aangeboden en hij zet zijn modellen goed en veilig op de markt. Daar heb ik zelf ook goede ervaringen mee. Een manager die voor je klaar staat. Zeker betrouwbaar en erg fijn!

  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Als ik Toon zou moeten beschrijven zou ik dat doen met deze woorden: beschermend, professioneel en zorgzaam.
  Ik zit nu bijna 2 jaar bij Only Model management, het meeste van die tijd werk ik fulltime als model. Daar komen ups and downs bij kijken maar Toon staat altijd achter mij.
  Dankzij Only Model Management heb ik de mogelijkheid om in 5 verschillende landen te werken en daar komen er steeds meer bij.
  Ik zie Toon een beetje als mijn grote broer, hij kan streng zijn maar dat is alleen maar positief. Veel meiden (ook ik) beginnen erg jong met modellenwerk en dan is het belangrijkste een Motheragency die je vertrouwd, je behoed en die er voor je is, dag en nacht.
  Als je een bureau zoekt met kennis van de modellenwereld en als je een agent wil die altijd voor je klaar staat dan moet je bij Only Model Management zijn.

  Mijn beste keuze

  Eindelijk iemand die wel voor zijn modellen gaat. En die echt weet hoe deze wereld werkt! In de afgelopen jaren heb ik al een aantal bureaus gehad Waarvan ook een hele bekende in nederland.
  Tot nu toe met geen van alle een fijne samen werking gehad, mensen zijn niet persoonlijk met je, weten niet wie je bent en wat je nodig hebt. Als je maar voor ze aan de bak bent.
  Toon (only model management) daar in tegen
  Heeft in ons eerste gesprek het over mij gehad, wie ik ben en wat ik wou. Hij is compleet het tegenovergestelde van wat ik nog zou verwachten van een bureau. Hij weet wie ik ben, wat ik nodig heb, hoe mijn situatie er uit ziet en wat ik in me heb als model.
  zijn contract is niet anders dan andere contracten en zeker geen “wurgcontract”.
  bureaus hebben nu eenmaal regels nodig waar aangehouden moet worden.

  Sterke punten
  Hij staat wanneer dan ook klaar voor zijn modellen, en zoekt naar een oplossing zodat je alles er uit kan halen wat er in zit.
  Daarbij ook nog eens een hele goeie fotograaf :p

  Big brother

  To all models; find yourself a mother agent like Toon van Stralen. My Chinese agency I signed contracts with closed its doors out of the blue. Only a few hours after this mad decision Toon arranged an appointement with another agency to keep me working in China. After many calls and requests from other agencies, he got me in the right agency that fits the best for me. Three stressfull and insecure days later I’m in my new apartment ready to rock my next 2,5 months. All I can say is that nothing is more important as a model to have a mother agent who’s always got your back and I’m so thankful to have you, Toon.

Bezoek ONLY Model Management

Schrijf een review