ONLY Model Management

ONLY Model Management, gevestigd in Rotterdam.

ONLY Model Management Reviews

  Goed bureau!

  Ik ben met Only model management in contact gekomen toen ik 15 was. Ik zit nu al 2 jaar bij het bureau. Je krijgt veel werk aangeboden en hij zet zijn modellen goed en veilig op de markt. Daar heb ik zelf ook goede ervaringen mee. Een manager die voor je klaar staat. Zeker betrouwbaar en erg fijn!

  Erg slecht

  Slecht en heel onprofessioneel

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Hier heb je niks aan

  Schrijf je NIET in bij dit modellenbureau!

  Ik heb een ongelofelijk slechte ervaring met dit bureau. Ben bij dit bureau gegaan als 13 jarig meisje onwetend over de modellen wereld. Moest meteen in mijn bikini polaroids maken. Toon beloofd veel, maar komt geen afspraken na. Je krijgt O shoots en als je commentaar hebt als je beleefd vraag waarom je na een jaar geen enkele opdracht hebt gekregen, wordt hij erg kwaad en onbeleefd. Te begrijpen dat ik hier als jonge meid dus erg van ben geschrokken. Mocht die je benaderen op instagram en je wilt het liever niet, blokkeert hij je gelijk. Ik denk dat dit genoeg zegt. Ga alsjeblieft niet bij deze agency!!! Verschrikkelijk.

  Sterke punten
  Geen!

  Zwakke punten
  - veel beloven maar niks na komen - onprofessioneel - onbeleefd, zeker tegen jonge meiden - verschrikkelijk slechte agency

  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Als ik Toon zou moeten beschrijven zou ik dat doen met deze woorden: beschermend, professioneel en zorgzaam. Ik zit nu bijna 2 jaar bij Only Model management, het meeste van die tijd werk ik fulltime als model. Daar komen ups and downs bij kijken maar Toon staat altijd achter mij. Dankzij Only Model Management heb ik de mogelijkheid om in 5 verschillende landen te werken en daar komen er steeds meer bij. Ik zie Toon een beetje als mijn grote broer, hij kan streng zijn maar dat is alleen maar positief. Veel meiden (ook ik) beginnen erg jong met modellenwerk en dan is het belangrijkste een Motheragency die je vertrouwd, je behoed en die er voor je is, dag en nacht. Als je een bureau zoekt met kennis van de modellenwereld en als je een agent wil die altijd voor je klaar staat dan moet je bij Only Model Management zijn.

  Mijn beste keuze

  Eindelijk iemand die wel voor zijn modellen gaat. En die echt weet hoe deze wereld werkt! In de afgelopen jaren heb ik al een aantal bureaus gehad Waarvan ook een hele bekende in nederland. Tot nu toe met geen van alle een fijne samen werking gehad, mensen zijn niet persoonlijk met je, weten niet wie je bent en wat je nodig hebt. Als je maar voor ze aan de bak bent. Toon (only model management) daar in tegen Heeft in ons eerste gesprek het over mij gehad, wie ik ben en wat ik wou. Hij is compleet het tegenovergestelde van wat ik nog zou verwachten van een bureau. Hij weet wie ik ben, wat ik nodig heb, hoe mijn situatie er uit ziet en wat ik in me heb als model. zijn contract is niet anders dan andere contracten en zeker geen “wurgcontract”. bureaus hebben nu eenmaal regels nodig waar aangehouden moet worden.

  Sterke punten
  Hij staat wanneer dan ook klaar voor zijn modellen, en zoekt naar een oplossing zodat je alles er uit kan halen wat er in zit. Daarbij ook nog eens een hele goeie fotograaf :p

  Big brother

  To all models; find yourself a mother agent like Toon van Stralen. My Chinese agency I signed contracts with closed its doors out of the blue. Only a few hours after this mad decision Toon arranged an appointement with another agency to keep me working in China. After many calls and requests from other agencies, he got me in the right agency that fits the best for me. Three stressfull and insecure days later I’m in my new apartment ready to rock my next 2,5 months. All I can say is that nothing is more important as a model to have a mother agent who’s always got your back and I’m so thankful to have you, Toon.

  Wurgcontracten

  Zeer onprofessioneel. Het contract is een wurgcontract dat op vele vlakken tegen de wet ingaat. Hij promoot allesbehalve de carrière van de modellen. Integendeel, hij maakt ze kapot. Valse beloftes, komt z'n woord nooit na. Mijn advies: als hij je contacteert voor een afspraak, negeer hem dan want anders heb je ellende.

  Sterke punten
  M

  Zwakke punten
  Wurgcontracten, valse beloftes, lage verdiensten (met altijd excuses waarom), houdt geen rekening met het persoonlijk leven. Modellenbureaus werken voor het model, maar hij denkt dat de modellen zijn eigendom zijn.

Bezoek ONLY Model Management

Schrijf je eigen review