Galucci is een internationaal werkend modellenbureau en is gevestigd in Maastricht. Met haar vestiging in de Limburgse hoofdstad bekleedt Galucci een centrale positie binnen de Euregio, al sinds 1989. Galucci speelt daarom een voortrekkersrol in Zuid-Nederland en de Euregio en is een bekend gezicht binnen de casting- en modellenwereld.

Galucci Reviews

  teleurstellend

  onze dochter 2 jaar geleden ingeschreven. foto gestuurd en konden voor een shoot langskomen. fotoshoot op zich professioneel, echter de begeleiding slecht. Je bent een 'nummer' die aan de beurt is zodra de shoot klaar is hoor je niets meer. Zowel direct na de shoot geen advies als gedurende de twee opvolgende jaren. Een keer uitgenodigd voor een scout die langs kwam. Helaas niet gekozen. Opzich geen probleem maar geen enkele reden of advies waarom niet. Dan onlangs een email gehad voor een nieuwe shoot omdat de fotos verouderd waren. Dat maar niet gedaan. toen een email dat ze geen 25 euro automatisch konden incasseren. dit was de druppel en hebben ons afgemeld.

  Sterke punten
  fotoshoot, make-up

  Zwakke punten
  geen begeleiding, advies, hulp zowel direct na de scoot als gedurende de inschrijftijd

  Slecht bureau!

  Ik heb mn zoon 9 een jaar geleden laten inschrijven. Het was een leuke fotoshoot voor hem, voor mij kwam het onproffesioneel over! Je moet er 100 voor betalen en er waren op dat moment 3 kids aanwezig. Vervolgens hebben we een heel jaar niets meer van hun gehoord!! Nu is weer 25 afgeschreven voor verlenging. Tja dat vergeet je dus dat dit gaat gebeuren anders had ik wel een bericht gestuurd. Ze nemen iedereen aan als model en worden slapend rijk!!

  Geen enkele opdracht in 2 jaar tijd

  Mijn dochter heeft 2 jaar ingeschreven gestaan bij Galucci. In die periode heeft ze tegen betaling 2 fotoshoots laten maken en inschrijfgeld betaald. Ze heeft een keer meegedaan aan een casting waar ze lange meiden voor nodig hadden (ze is 1.82 m) maar verder heeft ze geen enkele opdracht oid gehad. Sinds kort is ze bij een ander bureau ingeschreven en heeft ze al verschillende opdrachten of opties ontvangen. Het lijkt bij Galucci vooral te gaan om het vullen van de database.

  Sterke punten
  ?

  Zwakke punten
  Zie commentaar

  A-professioneel

  Een modellenmachine. Een onuitputtelijk aanbod van modellen. Tijdens de testshoot van mijn dochter werd me al duidelijk dat ze iedereen op hun website publiceren louter en alleen om de 100 euro te pakken. Echter, ik heb me stroop om de mond laten smeren met de woorden van galucci. : "dit uitzonderlijk mooie meisje zal snel een opdracht krijgen". Welnu, we zijn 10 maanden verder en jawel! Een oproep voor een opdracht. Ik reageer meteen maar, helaas. Het was een spoedklus en we waren al te laat. Uitschrijving volgt en ik adviseer iedereen hetzelfde te doen. Het is een verkapte manier van oplichting.

  gebakken lucht

  de titel zegt alles.... gebakken lucht, niets anders dan dat.

  Sterke punten
  geen

  Galucci-ervaring

  Recentelijk wilde ik me inschrijven bij Galucci. Ik heb professionele foto's opgestuurd. Galucci gaf aan met me verder te willen alleen vond ze de foto's niet professioneel genoeg. Ze had een "mooie aanbieding" voor een fotoshoot via henzelf. Jammer.

  Sterke punten
  Ik vond niet dat ze sterke punten hadden.

  Zwakke punten
  Galucci wekt de indruk alleen maar shoots te willen verkopen.

Bezoek Galucci

Schrijf je eigen review