MaxiMe Models & Casting is een bureau voor plussize modellen (m/v). Onze modellen zijn exclusief geselecteerd op uitstraling, enthousiasme, professionaliteit, maar vooral op hun maatje meer. Dit maakt MaxiMe Models & Casting tot een uniek bureau dat samen met u verder kijkt en de horizon van mooie vrouwen en mannen verbreedt.

MaxiMe Models Reviews

  Doen!

  Ik heb MaxiMe Models leren kennen als een bureau die er alles aan doen om de plussize modellen op de kaart te zetten. Miranda (eigenaresse) zit zich met hart en ziel in voor haar modellen. Ze doet haar best om de modellen opdrachten te brengen. Ze is een keiharde werker die geen limiet kent, zelfs haar modellen moeten haar af en toe terugroepen :-). Dat noem ik pas gedreven en hart voor het vak!  Als je een maatje meer hebt en het lijkt je leuk om modellenwerk te doen, raad ik je zeker aan om contact op te nemen met MaxiMe Models.

  Jong, professioneel bureau met hart voor de modellen

  Ik heb MaxiMe Models leren kennen als een professioneel, jong en vooral warm modellenbureau waar de modellen geen nummer zijn maar als een familie met elkaar om gaan. Het grote netwerk en de professionele aanpak genereert veel opdrachten voor de modellen. Ook de samenwerking met bureaus in het buitenland, Engeland, Duitsland, Italië is natuurlijk goed voor de werkgelegenheid van de modellen die daardoor ook regelmatig opdrachten in het buitenland krijgen.

  Voor klanten van MaxiMe Models wordt altijd een passend pakket aangeboden en er is veel mogelijk door de flexibiliteit van het bureau.

  Dus zeker een aanrader voor model en klant.

  Sterke punten
  Professioneel en een goede sfeer.

  Zwakke punten
  Geen

  Zeeer goed bureau!

  Maxime Models is een jong maar zeer professioneel bureau. De eigenaresse (Miranda Koelemeijer) is een warme persoonlijkheid met een hart voor haar modellen. Ze houd van haar werk en heeft afgelopen jaar zelfs een prijs mogen ontvangen: De Fashion&Vision Award in de categorie: meest veel belovende model agency.  Opdrachtgevers kunnen Miranda contacten en vragen om informatie over een model. Deze kunnen ze al op de site vinden of worden voorgesteld door Miranda via de mail. Er word professioneel gehandeld en het bureau heeft een groot netwerk binnen de fashion industrie, plus size industrie en in het buitenland. Er word ook samengewerkt met grote buitenlandse modellen bureau's zoals: Hughes Models (GB), Brigitte Models (DE) en Beautifull Models (IT). Ook heeft Maxime Models een aantal huisfotografen die ook te vinden zijn op de site. Deze fotografen kunnen ook geboekt worden samen met een model. De zogenaamde 'pakket boekingen'.  Zelf mag ik blij zijn dat ik al ruim 1 jaar model ben bij Maxime Models. Het voelt als een eer om hier te mogen werken. De andere modellen ken ik ook persoonlijk en als we samen zijn is er altijd een positieve gezellige sfeer. Miranda is als een moeder voor ons en de modellen onder elkaar zijn als zussen. Omdat we elkaar allemaal zo goed hebben leren kennen, hebben we veel van elkaar kunnen leren en blijven we van elkaar leren.  Aan opdrachtgevers wil ik meegeven dat u hier altijd welkom bent, met professionele mensen samenwerkt en goed werk geleverd krijgt.  Met vriendelijke groeten,

  Kirsten Visser

  Sterke punten
  zie hierboven

  Zwakke punten
  geen

Bezoek MaxiMe Models

Schrijf je eigen review