My Day Models

My Day Models Reviews

  My day models

  Ik ben met een vriendin voor een duoshoot naar my day models geweest. We kregen gelijk toen we binnen kwamen een raar gevoel. Hij kwam heel agressief over en wilde ons steeds meer aansmeren. wij wilden geen gebruik maken van haar en make-up en dit vond hij niet leuk. Hij kwam heel boos over. Hij zei dat make-up wonderen deed en dat we beter wel gebruik ervan konden maken omdat we geen mooie huid zouden hebben. Er zijn in totaal 5 foto's van ons gemaakt en we moesten allemaal rare poses doen. We hadden zelf geen inbreng. Bezoek dus niet my day models als je leuke foto's wil. En laat jonge kinderen er niet alleen heen gaan. Hij schepte heel erg op over wat hij wel niet allemaal kon. Het zou veel tijd kosten en het zou veel werk zijn om mooi resultaat te krijgen.

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Genoeg - agressief - slechte kwaliteit - verkooppraatjes

  Grote teleurstelling

  Hij is niet professioneel. Hij vraagt enorme toeslagen voor de normaalste handelingen. Hij maakt prutserig gebruik van make-up en is hierin geenszins hyginisch. Hij geeft absoluut geen duidelijke poseeraanwijzingen. Hij heeft geen enkel gevoel voor compositie. Hij gaat te snel, slordig en ongenteresseerd te werk. Als je echt als een klant behandeld wilt worden, waar naar je geluisterd wordt en waarbij je niet voor financile verrassingen komt te staan, ga dan alsjeblieft niet hier naartoe.

  Uit de lucht

  :( ik heb vorige week een bon gewonnen.... bij vakantieveiling nu is site uit de lucht

  Sterke punten
  geen!

  Zwakke punten
  site is uit de lucht bestaat het bedrijf nog?

  Paar mooie foto

  😒

  Sterke punten
  Heb net onze foto's binnen en moet zeggen dat een paar foto's leuk uitzien maar de rest had niet gehoeven!!! Maargoed,blijf bij mijn eerdere mening!!

  slecht

  :S

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Hier ook bon een jaar geldig, maar niet binnen 3 maanden besproken dus pech, mag 20,00 euro bijbetalen en dan alsnog een afspraak maken, zijn ze grappig dan. Wilde alleen een paar leuke foto\\\'s met mijn hondje.

  Teleurgesteld

  Slecht en onprofessioneel... Heb vaker fotoshoot gedaan die veel beter was En goed geregeld...ik kom hier nooit meer,zonde van mijn geld!!! Aankomende week verwacht ik mijn foto's dus ben benieuwd Hoe het eruit ziet!!! Had meer van verwacht!!!

  Zwakke punten
  Alles....

  onduidelijkheid

  Via vakantieveilingen geboden op een glamour fotoshoot. Al langer naar gekeken, bedragen liepen vaak op, maar uiteindelijk was ik de "gelukkige winnaar" Dit leek mij niet leuk voor mijzelf, maar voor een leuk en origineel cadeau voor als mijn dochter 16 zou worden. Bon is 1 jaar geldig dus! En nu komt de teleurstelling; volgens hen te laat geboekt, want je moet binnen 3 maanden een afspraak maken om hem 1 jaar geldig te laten zijn. Dit is niet geheel duidelijk van tevoren. Gaf hem cadeau, en kan niet zover van tevoren een data plannen voor over max een jaar, en zeker niet voor een ander! Antwoord was uitermate teleurstellend, gewoon pech weg geld, of...... wel een shoot maar dus opnieuw betalen (geld van bon van vakantieveilingen is uiteraard al gencasseerd!!!). Aan U de keus, net of dat een keus is, en dat terwijl de bon dus nog tot 11 juli 2013 geldig is!!! Dit vindt ik geen goede zaak, om zo met mensen om te gaan. Zo krijg je geen klanten, in ieder geval mij niet. En het vervelendste is het voor mijn dochter, kreeg een leuk cadeau en heeft dus nu niets!!!! zeer jammer

  Sterke punten
  tot nu toe geen!

  Zwakke punten
  Zie verhaaltje hier boven!

  Geen goede ervaring

  zie zwakke punten, zegt genoeg

  Sterke punten
  Eigenlijk geen

  Zwakke punten
  Behalve dat het ergens in een uithoek ligt, is het absoluut geen proffesioneel bedrijf. Er werken geen visagisten/stylisten. Hij gaat slordig te werk. Stelt je absoluut niet op je gemak (Je wordt zelfs beetje bang van hem) En verwacht veel van je. Als de foto's eenmaal binnen zijn en bij je in de brievenbus liggen, is hij de helft vergeten en de zwart wit foto's heeft ook er ook niet bijgezet, vervolgens wilt hij dat je de beste foto's naar hem mailt met al je confectiematen. (Die je al met hem had opgemeten en die hij dus gewoon moet hebben in een bestand) Hallooo.. en daar betaal je dan 60 euro voor, plus hij mailt alle bedrijven met jou foto's en zet die foto's die je vervolgens hebt uitgekozen op zijn site.. NIET DUS!! mensen als je ergens proffesionele foto's wilt laten maken ga hier aub niet heen.

Bezoek My Day Models

Schrijf je eigen review