My Day Models

My Day Models Reviews

  Super mooie foto's

  Twee weken geleden een shoot gehad van mn vriend voor mn verjaardag. Het was een geweldige ervaring. Het is ontzettend gezellig daar en de foto's zijn super mooi en betaalbaar. Echt een aanrader voor een verjaardagscadeau. De volgend shoot (nu een duoshoot met mn vriend) staat al gepland. We hebben er voor 20 euro meerprijs gelijk een strandshoot van gemaakt. We kijken nu al uit naar het resultaat.

  Sterke punten
  Mooie foto's Betaalbaar (leuke aanbiedingen)

  Zwakke punten
  geen

  Slechte bereikbaarheid

  Veel goede verhalen gehoord over deze fotograaf. Zelf ook een bon gekregen om een duoshoot te houden. Had nog een aantal vraagjes dus... Mailtjes verzonden, maar nooit een antwoord. Afgelopen 2 maanden heb ik 3 mailtjes verstuurd, niks terug. Nu via Facebook benadert, hoop op antwoord deze keer!

  Sterke punten
  Weet ik nog niet.

  Zwakke punten
  Geen mails terug, slecht te bereiken.

  review

  Afgelopen week hier geweest, en naast mijn bon via vakantieveilingen een medium shoot erbij gedaan. De fotograaf is een aardige vent, weet veel van poseren, en kan duidelijk goed fotograferen. Ik heb meerdere shoots gedaan bij andere fotograven, en dit ging wel heel snel. Heel fijn, maar krijg je zo ook een mooi resultaat? Oogmakeup was mooi, apart. Verder was de visagie een tikkie onhygienish en onprofessioneel. Ik ben beter gewend. Haarstyling had ik beter zelf gekund. Krultangen werden er onwijs lang in gehouden, en met mijn poreuze haar, had ik het liever zelf gedaan. Plus en minpuntjes. Ik wacht de fotos af, die kunnen niet anders dan prachtig zijn, want hij is mischien een tikkie vlot.. er hangt een leuke vibe en dankzij zijn tips en camera, zal ik er vast zeef tevreden mee zijn!

  Sterke punten
  Leuke sfeer Aardige fotgraaf Onwijs goede poseertips Kleine prijs voor veel goeds

  Zwakke punten
  Visagie en haar De hygiene De snelheid waarmee er geshoot word en waarmee haar en makup word gedaan,

  My day models

  Wij hebben via vakantieveilingen een bod gedaan, en hierdoor een duo fotoshoot gewonnen. Bij aankomst bleek de ruimte erg klein. De fotograaf was aardig maar niet erg professioneel. Het haar was binnen 3 minuten gedaan. Verder bleef hij zeuren over extra geld die je kon investeren in betere foto's. Toen hij merkte dat wij niet genteresseerd waren, was hij snel klaar. Voor de (lage) prijs die wij ervoor betaald hebben, was het de moeite. Maar ik zou nooit de volledige prijs betalen, want dat is het zeker niet waard!

  Sterke punten
  Mooie foto's, snelle levering.

  Zwakke punten
  Niet professioneel, zeuren om meer geld

  geen proffesioneel bedrijf

  :(:(:(:(

  Sterke punten
  Snelle afhandeling

  Zwakke punten
  Het is absoluut geen proffesioneel bedrijf. Er zijn geen visagisten/stylisten dit doet de fotograaf allemaal zelf. \\r\\nHairstyling: onder opsteken wordt verstaan een paar haarclips erin en klaar is kees. \\r\\nVisagie: volgens hem weet hij precies wat voor make-up er nodig is voor een mooie egale huid op de foto. \\r\\nNou op de foto\\\'s zijn alle oneffenheden nog zichtbaar! Hij zoekt zogezegd de mooiste foto\\\'s uit en bewerkt deze. Nou ik weet niet wat er bewerkt is aan de foto\\\'s maar het is van zeer slechte kwaliteit. Deze foto\\\'s kun je zelf ook heel goed maken!!\\r\\nIk ben het met daisy eens voor mooie foto\\\'s ben je hier niet aan het goede adres!!\\r\\nOok staat er op de site hapjes en drankjes inclusief. \\r\\n

Bezoek My Day Models

Schrijf je eigen review