My Day Models

My Day Models Reviews

  Top fotoshoot

  Geweldige sfeer Mooie visagie en haarstyling Top foto's voor betaalbare prijs Goed om te weten: Posesen worden voorgedaan, maar zijn niet te geposeerd door ontspannen sfeer die er is. Mijn vriendin en ik hebben een topmiddag gehad. Ook super blij met het resultaat. Had niet verwacht dat ik zo mooi op de foto kon staan.

  Sterke punten
  alles

  Geweldige shoot

  Ik heb gisteren een duoshoot gedaan met mijn vriend. Door een eigen fout bij de reservering, waren wij gister niet ingepland. Ondanks dat hadden ze nog wat extra tijd vrij gemaakt zodat wij alsnog een shoot konden doen. Dit omdat wij ruim 3,5 uur onderweg waren geweest om er te komen. Ik ben vrij onzeker en dat was na de visagie en haarstyling vrijwel verdwenen. Ik vind het heel professioneel gedaan en ik vond het prachtig. De shoot zelf was super leuk om te doen. Hoe de foto's eruit zien is nog even afwachten, maar ik denk dat er super mooie tussen zitten. Echt een aanrader!

  Sterke punten
  erg professioneel prachtige visagie en hairstyling erg gezellige

  Geen woorden voor!

  Via vakantieveilingen een bon geveild voor mijn dochter van 12 jaar. Ze was erg verlegen vooraf maar dat was snel over toen de professionele visagie en hairstyling voor elkaar was. De fotograaf was erg toegankelijk en stelde (ons beiden) al snel op het gemak. Ik heb 30 bijbetaald omdat ik er meer foto's wou laten maken dan geveild. Binnen 3 dagen waren de foto's in huis. Werkelijk prachtig!!! We zijn zo blij met de foto's en het goede gevoel dat mijn dochter heeft door deze fotoshoot dat we zelf ook een shoot hebben gepland. Een echte aanrader!

  Sterke punten
  Betaalbaar, professioneel en vriendelijk.

  Zeer geslaagde fotoshoot

  Via vakantieveilingen een bon gewonnen, voor 30 euro extra 120 foto's gekregen. De fotograaf stelt je zeker op je gemak, je gaat vanzelf mee in zijn enthousiaste flow. Binnen 2 dagen de cd met fotos binnen gekregen. Er zitten echte hele mooie tussen. Echt een aanrader!

  Sterke punten
  relaxte sfeer, goede styling van haar en make-up. Hele mooie professionele foto's

  Zwakke punten
  geen

  Leuke ervaring met mooi resultaat

  wij hebben ook via vakantieveilingen een bon voor een prikje op de kop getikt. Visagie en haarstyling zit er bij en je krijgt standaart al 10 foto's op webformaat. Voor slecht 30 euro kan je deze bon upgraden naar 120 foto's op DVD op zeer hoge resolutie. Ook krijg je dan meer achtergronden. Er staat twee extra achtergronden, maar het zijn er meer. 1 sofa en een strak zwarte bank en heel veel kleuren achtergronden. Wij vonden het echt voor herhaling vatbaar. Leuke betaalbare shoot met alles erop en eraan. We zijn ook weleens in de randstad geweest toen waren we bijna 200 euro kwijt voor minder achtergronden en foto's en geen visagie. In vergelijking met dat was de prijs bij My Day Models echt een lachtertje. Zeker ook om deze reden komen wij snel nog een keer terug.

  Sterke punten
  Goedkoop en proffesioneel zowel de visagie, haarstyling (krullen!) als de foto's

  Zwakke punten
  Geen

  echte aanrader!

  Met mijn twee jonge kinderen ben ik onlangs voor en shoot bij My Day Models geweest. Ondanks dat mijn jongste dochter er niet zo veel zin in had zijn het prachtige foto's geworden. Alle eer aan de fotograaf en zijn partner. Wat een engelengeduld hebben zij om de kids leuk op de foto te krijgen! Dus echt een aanrader, ook voor kids

  Sterke punten
  creatieve foto's

  Super mooie foto's!! Leuke betaalbare glamourfotoshoot.

  Leuke knusse locatie waar je voor een leuke prijs opgemaakt wordt, je haar gedaan wordt en een leuke fotoshoot krijgt. De sfeer was goed en ze deden het heel leuk. Binnen enkele dagen kregen we een dvd met alle foto's. Er zitten echt super mooie foto's bij!!! We zijn erg blij met het resultaat. Het was een verjaardagskado voor mijn vrouw en het zeker geslaagd!

  Sterke punten
  Mooie foto's Betaalbaar Snelle levering dvd met foto's

  Zwakke punten
  Geen

  Zeer mooi resultaat

  Ook ik ben met mijn vriendin voor de duoshoot geweest. het was een ontzettend leuke middag. Goed personeel. De fotograaf weet je op een leuke en snelle tactische manier op de foto te zetten. Ik was best onzeker, maar je wordt meegesleurd in zijn flow. Je kan merken dat hij het elke dag doet, je voelt je snel op je gemak met al resultaat super mooie plaatjes. Wij komen zeker nog eens terug!

  Sterke punten
  Foto's zijn op zeer hoge resolutie en geen gedoe met logo's op foto's e.d. De gehele sfeer. Je bent geen nummer, Je voelt je daar thuis

  Zwakke punten
  GEEN

  Super goed

  Samen met mijn vriendin ben ik bij My Day Models voor een duoshoot geweest. Echt een aanrader voor ieder stel. Er heerst zo'n gezellige sfeer tijdens de shoot. Het was een boost voor onze relatie met een prachtig resultaat. We gaan zeker een foto uitvergroten voor aan de muur!

  We komen zeker nog een keer terug

  Wij twee vriendinnen hebben een fotoshoot gedaan bij My Day Models. We vonden het best spannend, maar dat gevoel werd snel weggenomen. Wat een leuke sfeer! We zijn super tevreden over het resultaat. We hebben een eind gereden (ongeveer 2 uur) maar dat was het meer dan waard. We komen zeker nog een keer terug!

  Sterke punten
  Mooie professionele make-up Super mooie krullen Goede sfeer Mooie foto's en snelle levering

  Heel heel leuk

  Nadat meerdere vriendinnetjes van mijn dochter een fotoshoot hadden gedaan bij My Day Models en ik zoveel lovende verhalen en mooie foto's had gezien heb ik mijn dochter ook een shoot bij hun cadeau gedaan. Ik had mijn dochter niet blijer kunnen maken. Voor de shoot was ze natuurlijk best een beetje zenuwachtig maar bij binnenkomst werd ze gelijk op haar gemak gesteld. Prachtig vond ze het dat haar make-up en haar werden gedaan. Ze zag er echt heel mooi uit. De fotoshoot was echt een boost voor haar zelfvertrouwen. Ze kreeg duidelijke instructies. Ze straalde van top tot teen. Het eindresultaat mag er dan ook echt wezen. Met een woord een geweldige ervaring voor mijn dochter maar zeker ook voor mij als trotse moeder.

  Zeer professioneel

  Ik als man van 40 heb bij My Day Models een fotoshoot gedaan omdat ik foto's nodig had voor mijn website. Als man zijnde doe ik dit natuurlijk niet zo vaak, sterker nog ik had nog nooit zoiets gedaan. Het viel me alles mee. Ik kreeg duidelijke instructies. Binnen enkele dagen het resultaat in de brievenbus. Ik moet bekennen op de foto's zie ik er nog mooier uit dan in het echt. Echte aanrader. Ook voor mensen zonder ervaring en ook voor mannen!

  Sterke punten
  Goede instructies posesen werden een voor een voor gedaan Snelle levering Mooie foto's op zeer groot formaat

  My Day Models is echt een aanrader

  Ik heb laatst een fotoshoot bij My Day Models gedaan. Het was voor mij de eerste keer en was dan ook best zenuwachig. Bleek nergens voor nodig. Alles ging lekker vlot. Werden veel foto's geschoten en goede aanwijzingen gegeven voor de poses. Ondanks dat ik vrij verlegen ben kreeg de fotograaf me goed uit mn schulp. Ben meer dan tevreden over het resultaat. Veel variatie aan foto's en mn pukkels waren niet meer te zien op de foto's Kortom voor iedereen die nog nooit een shoot heeft gedaan een echte aanrader!

  Sterke punten
  Goede sfeer, je voelt je snel op je gemak. mooie make-up prijs kwaliteit is top duidelijke instructies voor de poses

  Super mooie glamourshoot gedaan bij My Day Models

  Ook ik heb een fotoshoot gedaan bij My Day Models. Het was een super ervaring en het resultaat is echt prachtig! Make-up zag er heel mooi uit en kreeg echt supermooie krullen in mijn haar. Wou dat ik het zelf zo kon! De fotopaketten de je kan kiezen zijn echt voordelig. Kies je voor extra foto's krijg je ook extra achtergronden en ze hebben een windmachine. Heb veel fotoshoots gedaan maar hier ben je echt voordelig uit. Echte aanrader dus!

  Sterke punten
  Prachtige foto's Mooie make-up en haarstyling Niet duur snelle service

  Prachtig resultaat

  Ik heb een fotoshoot gedaan bij My Day Models met visagie en haarstyling erbij. De shoot was erg leuk om te doen. Op de site stond een leuke aanbieding en dacht voor die prijs kan ik het ook wel eens doen. Voor 59 euro had de fotoshoot en de visagie en haarstyling. Ik mocht me 3 keer omkleden en door de verschillende achtergronden had ik echt een leuke variatie aan foto's. Binnen een paar dagen lag de DVD met 200 super mooie foto's op de deurmat.

  Sterke punten
  Veel resultaat voor een laag bedrag

  Zwakke punten
  geen!

  Leuke ervaring en mooi resultaat

  Bij My Day Models kun je niet alleen terecht als je ambities hebt in de modellenwereld, maar ook als je gewoon een leuke shoot wil laten maken. Een paar weken geleden benik samen met mn vriendin geweest voor een duo shoot. Beide vonden we het best spannend. Bij binnenkomst hing er een gemoedelijke sfeer waardoor we ons al gelijk op ons gemak voelde. Het haar en make up van mn vriendin werd mooi gedaan en tijdens het fotograferen kregen we duidelijke instructies. Alles ging in een relaxte sfeer en binnen een week hadden we een DVD met prachtige fotos thuis. Wij komen zeker nog eens terug!

  Sterke punten
  Zie review

  Zwakke punten
  Geen

  Super mooie foto's!

  Vorige week bij My Day Models geweest en had binnen een week mijn foto's al thuis. De shoot was heel leuk om mee te maken en de foto's zijn echt ontzettend mooi geworden. Echt een aanrader!

  Sterke punten
  Mooie foto's Leuke ervaring Snelle afhandeling

  Leuke ervaring bij My Day Models!

  Leuke ervaring bij My Day Models Vorige week heb ik een glamourshoot gehad bij My Day Models. Echt een complete metamorfose dag! Poses werden voor gedaan, leuke verschillende achtergronden die leuk bij mijn kleding paste. Ik mocht me met deze foto?s gratis inschrijven bij hun castingbureau. Kortom echt een aanrader voor weinig geld.

  Sterke punten
  Goede make-up en haarstyling Poseerinstructies Gezellige sfeer/ leuke muziek

  Zwakke punten
  Geen

  Zeer leuke ervaring

  Ik heb een super leuke dag gehad bij My Day Models. Mijn make-up en haar zag er heel mooi uit. Tijdens de shoot was een heel ontspannen sfeer en de poses werden voorgedaan. De DVD was binnen een week thuis en de foto's waren echt mooi. Kortom een zeer goede ervaring.

  Sterke punten
  ontspannen sfeer snelle afhandeling mooi eind resultaat

  Zwakke punten
  geen

Bezoek My Day Models

Schrijf je eigen review